Mi. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Cola napisał(a):Wybacz, ale nie będę próbować...ja kcem żyć, i mam inne plany na lato :cool3: a nie leżeć na wyciągu cała w gipsie :evil_lol: :evil_lol: ...ale jeśli jesteś chętna, to użyczę Ci moich oszołomów, a potem im pokażę piłeczkę :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: oooo...Ergusia jaka skoczna jest i wysportowana :cool3:piłeczke to schować możesz do kieszeni:diabloti: Mam już kandydatów:cool3: Quote
e.v.a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 yy notak wywijac jezykiem to j anie potrafie:evil_lol: a;e umie zrobic rulonik hehe Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 evaxon napisał(a):yy notak wywijac jezykiem to j anie potrafie:evil_lol: a;e umie zrobic rulonik heheja też umiem:multi: :multi: Quote
madziasto4 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 *luthien* napisał(a): to chyba tylko ja i erguśka jesteśmy wyjątkami:lol: : że też się nie domyśliłam, że KTOŚ:diabloti: musiał Ergę nauczyć tych wywijasów językiem :splat: Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 madziasto4 napisał(a):: że też się nie domyśliłam, że KTOŚ:diabloti: musiał Ergę nauczyć tych wywijasów językiem :splat: hmmmm tylko KTO?:diabloti: Quote
Esfera Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 a kto umie polizać łokieć ? ;) Luthien świetne zdjęcia ja chce jeszcze ! :) Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='Esfera']a kto umie polizać łokieć ? ;) Luthien świetne zdjęcia ja chce jeszcze ! :)Ja umiem!:multi: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pewnie będą jak poprosicie:evil_lol: :eviltong: :diabloti: Quote
Esfera Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Luthien zaskakujesz mnie :D nie znam osoby która to potrafi :) a tu proszę :D Quote
madziasto4 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 *luthien* napisał(a):hmmmm tylko KTO?:diabloti: no ktooo too mooże być :hmmmm: :diabloti: *luthien* napisał(a):Ja umiem!:multi: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taaaak?? :diabloti: to Ty i Erga to macie chyba jakieś poluzowane zawiasy 'językowe' :evil_lol: że tak daleko sięgacie :evil_lol: Quote
Esfera Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 ja potrafie pocałować kolano :D swoje rzecz jasna :evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 O!Kolano, to ja też dam radę:evil_lol: Rulonik z języka i dotykanie nosa, to chyba tez potrafię:cool3: Luthein-Ergusia jest śliczna:loveu:, i już ci to gdzieś pisałam;):lol::lol::lol: Quote
gochgoch Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 ja umiem zwijać język w trąbkę :oops::oops::oops: :multi: Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Ja jeszcze szpagat umiem:cool3: :cool3: :cool3: I potrafie podskoczyć:razz: . madziasto4, hmmm pomyślmy....:diabloti: Quote
Esfera Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 geleria Ergi na tak dalekiej stronie ! nie może tak być :D do góry :) i dawać zdjęcia ! czujemy się zaniedbani :D Quote
anetta Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 HAhaha jakie zderzenie, dobrze ze to nie jest twarde bo by miala pyszczek jak mopsik http://img488.imageshack.us/img488/5748/lolki0011ha.png:evil_lol::evil_lol: Ruletka jest boska :roflt::roflt::roflt: Quote
Mi. Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Esfera, dzięki za wydobycie strony ... tylko ja nie mam pomysłów na foty:placz: niedługo na łąke pójdziemy o ile będzie pusta bo ona potrafi ugryźć:angryy: I psy i ludzi:shake: a jak jest w kagańcu to nie przychodzi... chyba pojde z piłeczką... anneta:laugh2_2: Quote
beria Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='*luthien*'] Z Ergi też niezła akrobatka - stoi na 2 łapach :cool3: Quote
e.v.a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 luthien piszesz ze Egra potrafi ugrysc...nie boisz sie o przyszlego pieska??:roll: ja na twoim miejscu myslac o 2 psiaku resocjalizowala bym Egre :razz: a moze do jakiegos lasu sie udaj:cool3: lesne fotki sa super :D Quote
Mi. Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 evaxon napisał(a):luthien piszesz ze Egra potrafi ugrysc...nie boisz sie o przyszlego pieska??:roll: ja na twoim miejscu myslac o 2 psiaku resocjalizowala bym Egre :razz: Chodzi mi o to, że nie lubi suczek a psy ubustwia:cool3: . Quote
e.v.a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 *luthien* napisał(a):Chodzi mi o to, że nie lubi suczek a psy ubustwia:cool3: . achaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Esfera Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='*luthien*']Esfera, dzięki za wydobycie strony ... tylko ja nie mam pomysłów na foty:placz: co Ty mi tu koleżanko kręcisz ? :cool3: :evil_lol: :) Luthien bez pomysłów na foty... NIE WIERZE ! :evil_lol: ;) postaram się wydobyć z siebie te pokłady cierpliwości które ponoć gdzieś tam we mnie siedzą :evil_lol: i poczekam :) gdybym jednak ich nie znalazła będe się dobijać i domagać :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts