Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cola napisał(a):
Wybacz, ale nie będę próbować...ja kcem żyć, i mam inne plany na lato :cool3: a nie leżeć na wyciągu cała w gipsie :evil_lol: :evil_lol: ...ale jeśli jesteś chętna, to użyczę Ci moich oszołomów, a potem im pokażę piłeczkę :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

oooo...Ergusia jaka skoczna jest i wysportowana :cool3:
piłeczke to schować możesz do kieszeni:diabloti: Mam już kandydatów:cool3:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
yy notak wywijac jezykiem to j anie potrafie:evil_lol: a;e umie zrobic rulonik hehe
ja też umiem:multi: :multi:

Posted

*luthien* napisał(a):
to chyba tylko ja i erguśka jesteśmy wyjątkami:lol:

: że też się nie domyśliłam, że KTOŚ:diabloti: musiał Ergę nauczyć tych wywijasów językiem :splat:

Posted

madziasto4 napisał(a):
: że też się nie domyśliłam, że KTOŚ:diabloti: musiał Ergę nauczyć tych wywijasów językiem :splat:
hmmmm tylko KTO?:diabloti:

Posted

[quote name='Esfera']a kto umie polizać łokieć ? ;)

Luthien świetne zdjęcia ja chce jeszcze ! :)Ja umiem!:multi: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pewnie będą jak poprosicie:evil_lol: :eviltong: :diabloti:

Posted

*luthien* napisał(a):
hmmmm tylko KTO?:diabloti:

no ktooo too mooże być :hmmmm: :diabloti:

*luthien* napisał(a):
Ja umiem!:multi: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

taaaak?? :diabloti: to Ty i Erga to macie chyba jakieś poluzowane zawiasy 'językowe' :evil_lol: że tak daleko sięgacie :evil_lol:

Posted

O!Kolano, to ja też dam radę:evil_lol:
Rulonik z języka i dotykanie nosa, to chyba tez potrafię:cool3:

Luthein-Ergusia jest śliczna:loveu:, i już ci to gdzieś pisałam;):lol::lol::lol:

Posted

Ja jeszcze szpagat umiem:cool3: :cool3: :cool3: I potrafie podskoczyć:razz: .

madziasto4, hmmm pomyślmy....:diabloti:

Posted

Esfera, dzięki za wydobycie strony ... tylko ja nie mam pomysłów na foty:placz: niedługo na łąke pójdziemy o ile będzie pusta bo ona potrafi ugryźć:angryy: I psy i ludzi:shake: a jak jest w kagańcu to nie przychodzi... chyba pojde z piłeczką...
anneta:laugh2_2:

Posted

luthien piszesz ze Egra potrafi ugrysc...nie boisz sie o przyszlego pieska??:roll: ja na twoim miejscu myslac o 2 psiaku resocjalizowala bym Egre :razz:

a moze do jakiegos lasu sie udaj:cool3: lesne fotki sa super :D

Posted

evaxon napisał(a):
luthien piszesz ze Egra potrafi ugrysc...nie boisz sie o przyszlego pieska??:roll: ja na twoim miejscu myslac o 2 psiaku resocjalizowala bym Egre :razz:
Chodzi mi o to, że nie lubi suczek a psy ubustwia:cool3: .

Posted

[quote name='*luthien*']Esfera, dzięki za wydobycie strony ... tylko ja nie mam pomysłów na foty:placz:

co Ty mi tu koleżanko kręcisz ? :cool3: :evil_lol: :) Luthien bez pomysłów na foty... NIE WIERZE ! :evil_lol: ;)

postaram się wydobyć z siebie te pokłady cierpliwości które ponoć gdzieś tam we mnie siedzą :evil_lol: i poczekam :)

gdybym jednak ich nie znalazła będe się dobijać i domagać :mad: :evil_lol: :evil_lol: