Mi. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 beria napisał(a):Właśnie wyobraziłam sobie, jak jadę w miniówce na rolkach z Gertrudą na smyczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ten numer u nas nie przejdzie z 3 powodów : rolki, mini, sucz :diabloti: To kup sobie rolki i miniówe i psa na spacer zabierz:evil_lol: Quote
Cola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 rolki, mini i moje psy = pobyt w szpitalu na wyciągu :evil_lol: cała w gipsie :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Cola napisał(a):rolki, mini i moje psy = pobyt w szpitalu na wyciągu :evil_lol: cała w gipsie :evil_lol:hehe:lol: Ale spróbować nie zaszkodzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 luthien ciekawe czy byla bys taka pewna siebie gdybym ci Tigre pozyczyla :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 evaxon napisał(a):luthien ciekawe czy byla bys taka pewna siebie gdybym ci Tigre pozyczyla :evil_lol:no jasne, że byłabym:cool3: :cool3: A co?:wink: Quote
Esfera Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Luthien ja może odbije od tematu.. ale gdzie masz zdjęcia ???!!! :D :cool3: Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Esfera napisał(a):Luthien ja może odbije od tematu.. ale gdzie masz zdjęcia ???!!! :D :cool3: a no schowały się:diabloti: Kto znajdzie:evil_lol: Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Esfera napisał(a):Luthien ? :Dsłucham:diabloti: Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Esfera napisał(a):dawaj zdjęcia :evil_lol: do przemysłu czy oglądania? A może do przetworzenia?:razz: Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Esfera napisał(a):do zachwycania :cool3:uuu to będzie trudno ale postaram się:lol: :cool3: Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='Esfera']napewno nie będzie aż tak ciężko :evil_lol: :)ufffff już po wszystkim:diabloti: ruletka:evil_lol: skok po zwycięstwo i następny :wink: oglądamy czy przypadkiem rybek nie przybyło:razz: hmmm ... chyba jest tyle samo:eviltong: Quote
Esfera Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='*luthien*']ruletka:evil_lol: [SIZE="5"]REWELACJA :mdrmed: ogólnie Erga.. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patikujek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='*luthien*']ufffff już po wszystkim:diabloti: ruletka:evil_lol: Udane zdjęcie, Erga jest naprawdę słodziutka Quote
madziasto4 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 cześć Luthien :cool3: Ja tak nie umiem :shake: Quote
Esfera Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 madziasto4 napisał(a):Ja tak nie umiem :shake: ja też nie :evil_lol: to tylko Ergunia tak może :evil_lol: :evil_lol: :D Quote
madziasto4 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Esfera napisał(a):ja też nie :evil_lol: to tylko Ergunia tak może :evil_lol: :evil_lol: :D Erga, a umiesz w drugą stronę :cool3: Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 evaxon, a ty nie masz takiego?:-o madziasto4, esfera : no co wy dziewczyny!:-o Nie umiecie tak?????:razz: :evil_lol: to chyba tylko ja i erguśka jesteśmy wyjątkami:lol: lol:lol: Quote
Mi. Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 madziasto4 napisał(a):Erga, a umiesz w drugą stronę :cool3: zaraz jej się spytam:eviltong: Quote
Cola Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 *luthien* napisał(a):hehe:lol: Ale spróbować nie zaszkodzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wybacz, ale nie będę próbować...ja kcem żyć, i mam inne plany na lato :cool3: a nie leżeć na wyciągu cała w gipsie :evil_lol: :evil_lol: ...ale jeśli jesteś chętna, to użyczę Ci moich oszołomów, a potem im pokażę piłeczkę :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: oooo...Ergusia jaka skoczna jest i wysportowana :cool3: Quote
Recommended Posts