beth_i_boogi Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 bigos napisał(a):Co za praktyki - psiak za samochodem:-(:-(:-( No tak jest, mój jeden znajomy "biega" tak ze sfoją ASTką, sam nie ma zbytniej kondycji:lol: a pies musi swoje dziennie wyrobić, jadą do lasu, on ją wypuszcza i tak sobie biegną:lol: :lol: :lol: Piesia jest naprawdę szczęśliwa i pięknie zbudowana :loveu: Luthine gdzie te włosy:))) obiecanki cacanki... A w nawiasie banerki S U P E R !!! Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='*luthien*']Ergunia:cool3: Śliczne:loveu: Quote
Mi. Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 ehh wszytko co napisałam skasowało się :( niewiem czemu :( a miałam strasznie dużo:placz: Może później wyjaśnie Sylwiu, straaaasznie za bannerek dziękuje jeszcze raz:loveu: :multi: :multi: :multi: Cola, dziękuje :) beth_i_boogi zaraz zrobie fotke:cool3: an3czka, :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 No coś właśnie skromnie ostatnio z tymi zdjęciami ;) Quote
bigos Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 beth_i_boogi napisał(a):No tak jest, mój jeden znajomy "biega" tak ze sfoją ASTką, sam nie ma zbytniej kondycji:lol: a pies musi swoje dziennie wyrobić, jadą do lasu, on ją wypuszcza i tak sobie biegną:lol: :lol: :lol: Piesia jest naprawdę szczęśliwa i pięknie zbudowana :loveu: To ja już wolę żeby za rowerkiem biegł:multi::multi::multi: Quote
Mi. Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 zaraz powstawtiam foty bo mam dużo czasu. W końcu to dzień dziecka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Taura napisał(a):Foty, foty :diabloti: ' właśnie, właśnie :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Luthien juz sie nie moge doczekac ;) Jakas sesja z okazji 1 czerwca? =) Quote
Mi. Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Luthien juz sie nie moge doczekac ;) Jakas sesja z okazji 1 czerwca? =)zdobywanie pocharów na wystawach.... hmmm konnyh:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale nie chce mi się wklejać:eviltong: Jakoś tak:eviltong: Gram se w tibie:p Quote
Behemot Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 *luthien* napisał(a): Gram se w tibie:p Uważaj, uważaj! Tibia podobno uzależnia :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Mi. Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Behemot napisał(a):Uważaj, uważaj! Tibia podobno uzależnia :eviltong::eviltong::eviltong:już są oznaki:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale nie tak bardzo jak dogomania:lol: :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Jak nie tak bardzo jak DGM to czemu ja tu jeszcze zdjec nie widze? :mad: Quote
Agula1988 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Ergunia jest piękna :) A ta jamniczka tymi oczami mi przypomina mojego małego żebraka :) Rottek i Maksiu tez prześliczni :) Quote
Basia&Safi Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 http://img79.imageshack.us/img79/9486/obrazki3722dx.png wowwwwwwwww jakie nogi :cool3: modelka :):): Quote
misiaczek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] wowwwwwwwww jakie nogi :cool3: modelka :):): Masz racje Basiulka :lol:.Nie takie króciutkie jak u naszych dziewczyn :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Mi. Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 heh, już nadrabiam zaległości:sadCyber: jakaś się smutna zobiłam....:-(:-(:-( Nie dość, że musze pomyśleć nad trudną decyzją, to... ach nie ważne:sadCyber: (żadna emotka nie może zastąpić tego co czuje bo wszystkie są wesołe ... i tego małego szczegółu brakuje...) fotki: Prosze bardzo moje włosy do składu: Quote
Mi. Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 http://img180.imageshack.us/img180/920/obrazki5331rb.png ach.....:-( Quote
Mi. Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 dzięki bigosiku koffany:loveu: heh chyba niedługo zapisze się na chilriderski:lol: pozdrawiamy Quote
beth_i_boogi Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Boogolka dziękuje serdecznie za życzonka i przesyła lizaka jęzoraka, a ode mnie i Boogoliny życzonka dla dziewczyn Luthin i Erguni:lol: :lol: :lol: ladna fotunia ta ostatnia:cool3: :cool3: :cool3: :))) Quote
Recommended Posts