Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bigos napisał(a):
Co za praktyki - psiak za samochodem:-(:-(:-(

No tak jest, mój jeden znajomy "biega" tak ze sfoją ASTką, sam nie ma zbytniej kondycji:lol: a pies musi swoje dziennie wyrobić, jadą do lasu, on ją wypuszcza i tak sobie biegną:lol: :lol: :lol: Piesia jest naprawdę szczęśliwa i pięknie zbudowana :loveu:

Luthine gdzie te włosy:))) obiecanki cacanki...

A w nawiasie banerki S U P E R !!!

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehh wszytko co napisałam skasowało się :( niewiem czemu :( a miałam strasznie dużo:placz: Może później wyjaśnie
Sylwiu, straaaasznie za bannerek dziękuje jeszcze raz:loveu: :multi: :multi: :multi:
Cola, dziękuje :)
beth_i_boogi zaraz zrobie fotke:cool3:
an3czka, :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

beth_i_boogi napisał(a):
No tak jest, mój jeden znajomy "biega" tak ze sfoją ASTką, sam nie ma zbytniej kondycji:lol: a pies musi swoje dziennie wyrobić, jadą do lasu, on ją wypuszcza i tak sobie biegną:lol: :lol: :lol: Piesia jest naprawdę szczęśliwa i pięknie zbudowana :loveu:

To ja już wolę żeby za rowerkiem biegł:multi::multi::multi:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Luthien juz sie nie moge doczekac ;) Jakas sesja z okazji 1 czerwca? =)
zdobywanie pocharów na wystawach.... hmmm konnyh:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale nie chce mi się wklejać:eviltong: Jakoś tak:eviltong: Gram se w tibie:p

Posted

Behemot napisał(a):
Uważaj, uważaj! Tibia podobno uzależnia :eviltong::eviltong::eviltong:
już są oznaki:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale nie tak bardzo jak dogomania:lol: :cool3:

Posted

[quote name='basiulka22tychy'] wowwwwwwwww jakie nogi :cool3: modelka :):): Masz racje Basiulka :lol:.Nie takie króciutkie jak u naszych dziewczyn :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

heh, już nadrabiam zaległości:sadCyber: jakaś się smutna zobiłam....:-(:-(:-( Nie dość, że musze pomyśleć nad trudną decyzją, to... ach nie ważne:sadCyber:
(żadna emotka nie może zastąpić tego co czuje bo wszystkie są wesołe ... i tego małego szczegółu brakuje...) fotki:

Prosze bardzo moje włosy do składu:

Posted

Boogolka dziękuje serdecznie za życzonka i przesyła lizaka jęzoraka, a ode mnie i Boogoliny życzonka dla dziewczyn Luthin i Erguni:lol: :lol: :lol: ladna fotunia ta ostatnia:cool3: :cool3: :cool3: :)))