pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Luthien nie jestem w temacie... ale jaki drugi pies? Szczegóły, szczegóły ;) A nowe fotki cudowne ;) Ile obroży ma Erga? Doliczyłam się dwóch ;) I powiedz suni żeby szybko z osy odmieniła się w wyżełka, bo nie lubię robali :p Quote
Mi. Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Luthien nie jestem w temacie... ale jaki drugi pies? Szczegóły, szczegóły ;) A nowe fotki cudowne ;) Ile obroży ma Erga? Doliczyłam się dwóch ;) I powiedz suni żeby szybko z osy odmieniła się w wyżełka, bo nie lubię robali :pChart Afgański, ale NIE napewno:eviltong: :p A co do obroży to ma.... chyba 5 jak nie więcej:oops: :wink: Quote
marlena924 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Znów nowy bannerek :evil_lol: Czekamy na foteczki Ergi Quote
Mi. Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='marlena924']Znów nowy bannerek :evil_lol: mam całą kolekcje:lol: A kuku!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: łapka:lol: Quote
BooBC Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='*luthien*']Ergunia:cool3: zamieniła się w Ose:crazyeye: Wcale nie podobna :lol: :p :lol: A co do monitora to wytarłam, wytarłam :lol: :evil_lol: :lol: bo bym fotek oglądać nie mogła........ Pozdrawiamay Ergusię i Olę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Co za ładny bannerek widzę ;) Trzymam kciuki za charta - to byłaby suczka czy pies? A dwie nowe fotki aż wieją tajemniczością - my wolimy pańcię i sunię w całej okazałości :p Quote
Aga K Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 nie cierpie os i wszystkiego,co ma żądło i co jest robakiem czy owadem:razz::razz::razz:-nio poza motylkami:cool3: Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='*luthien*']Chart Afgański, ale NIE napewno:eviltong: :p Oj to sobie za nim pobiegasz.....Ja kiedys miałam charta afgańskiego i on dopóki sie nie wybiegał, to w życiu warszawy nie chciał do mnie wrócić....do ojca też..., mama wolała go nie spuszczać ze smyczy....Był piękny, kochany, uroczy i miał tylko to jedno ale... Quote
Mi. Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 AlKil napisał(a):Oj to sobie za nim pobiegasz.....Ja kiedys miałam charta afgańskiego i on dopóki sie nie wybiegał, to w życiu warszawy nie chciał do mnie wrócić....do ojca też..., mama wolała go nie spuszczać ze smyczy....Był piękny, kochany, uroczy i miał tylko to jedno ale...jakie ale??.... Wiem, że ze smyczy to się raczej Afganów nie spuszcza:roll: Ale chciałabym też na coursing chodzić to się wybiega:cool3: . Ale jeszcze nie wiadomo czy będzie:placz: Więc nie mam co marzyć Quote
beth_i_boogi Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='*luthien*'] A kuku!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ktoś tu się do nas skrada:cool3: Luthine dawaj chociaż to bystre OKO (zbieram zdjęcia oczu - tak w nawiasie:lol: ) Quote
Mi. Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='*luthien*']ZAGADKA Czyje to [SIZE=6]OKO?:evil_lol: a moje oko już wstawiałam kiedyś:evil_lol: Quote
anetta Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Kurcze, wiesz, nie otwiera mi sie ten film:cry: Moja znajoma ma afgany i jej znajmi rowniez i jakos im nie uciakaja :cool1::cool3: Quote
beth_i_boogi Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 *luthien* napisał(a):a moje oko już wstawiałam kiedyś:evil_lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: no to mi wstyd, coś musiałam opuścić... ale można jaśniej trochę, no to dawaj teraz nos, albo ucho, no co tam chcesz i zaraz Cię poskładamy ze zdjątek:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 ;)fajne oko Co do afganów , pieski jak to charty muszą biegać , nie ma zmiłuj się .Znajomi dopóki nie kupili działki swoją sunię spuszczali tylko jak ja byłam z moim boxem bo wtedy psina się wyszalała a tak jak ją póścili samą to 2 dni robili podchody żeby ją do domu ściągnać :angryy:musiałam wabić ja na mojego piesa ;)Teraz maja domek i działkę więc panna szaleje .Piękne psy ale wymagające. Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 anetta napisał(a):Kurcze, wiesz, nie otwiera mi sie ten film:cry: Moja znajoma ma afgany i jej znajmi rowniez i jakos im nie uciakaja :cool1::cool3: Mi też nie uciekał, był w zasięgu 2 metrów... i ciągle te 2 metry zachowywał, dopóki nie uznał,że sie wybiegał. A uznawał czasami po3 godzinach biegania po boisku piłkarskim....My nie dawalismy rady... Quote
beria Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)fajne oko jak ją póścili samą to 2 dni robili podchody żeby ją do domu ściągnać :angryy: :crazyeye: Dwa dni zanim się pies wybiega :crazyeye: To ja dziękuję :razz: Quote
gochgoch Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 takiego to za samochodem w trase brać...na przykład jadąc na wakacje nad morze....:megagrin::megagrin::megagrin: ;) Quote
Mi. Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 beth_i_boogi, to niedługo wam dam włosy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alicja, hehe, nieźle :D Bym musiała go spuszczać w obecności jakiegoś bardzo posłusznego psa:lol: pozdrawiam wszystkich:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 "gochgoch" napisał(a): takiego to za samochodem w trase brać...na przykład jadąc na wakacje nad morze....:megagrin::megagrin::megagrin: Śmiejesz się, a moja znajoma ma gordona i zawsze jadą do jakiś bezdroży i tam wypuszczają suczkę, jadą 10-20 km na godzinę, ona biegnie rozradowana koło samochodu, a jak się zmęczy to wsiada i wracają do domu :roll: Quote
Aga K Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Eeehh,dawno mnie tu nie było/Gdzie nowe fotaski rrufasa-tzn Eerguni ???:cool3: Quote
gochgoch Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Śmiejesz się, a moja znajoma ma gordona i zawsze jadą do jakiś bezdroży i tam wypuszczają suczkę, jadą 10-20 km na godzinę, ona biegnie rozradowana koło samochodu, a jak się zmęczy to wsiada i wracają do domu :roll: NO PROSZĘ TO SIE MOCNO NIE POMYLIŁAM :-D:laugh2_2: Quote
Cola Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Zielono niebieska Erga :loveu: BOMBA!! Fajny pomysł na zdjecie :cool3: Quote
Recommended Posts