Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luthien nie jestem w temacie... ale jaki drugi pies? Szczegóły, szczegóły ;)

A nowe fotki cudowne ;) Ile obroży ma Erga? Doliczyłam się dwóch ;)

I powiedz suni żeby szybko z osy odmieniła się w wyżełka, bo nie lubię robali :p

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Luthien nie jestem w temacie... ale jaki drugi pies? Szczegóły, szczegóły ;)

A nowe fotki cudowne ;) Ile obroży ma Erga? Doliczyłam się dwóch ;)

I powiedz suni żeby szybko z osy odmieniła się w wyżełka, bo nie lubię robali :pChart Afgański, ale NIE napewno:eviltong: :p
A co do obroży to ma.... chyba 5 jak nie więcej:oops: :wink:

Posted

[quote name='marlena924']Znów nowy bannerek :evil_lol: mam całą kolekcje:lol:

A kuku!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

łapka:lol:

Posted

[quote name='*luthien*']Ergunia:cool3:

zamieniła się w Ose:crazyeye:

Wcale nie podobna :lol: :p :lol: A co do monitora to wytarłam, wytarłam :lol: :evil_lol: :lol: bo bym fotek oglądać nie mogła........

Pozdrawiamay Ergusię i Olę :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='*luthien*']Chart Afgański, ale NIE napewno:eviltong: :p

Oj to sobie za nim pobiegasz.....Ja kiedys miałam charta afgańskiego i on dopóki sie nie wybiegał, to w życiu warszawy nie chciał do mnie wrócić....do ojca też..., mama wolała go nie spuszczać ze smyczy....Był piękny, kochany, uroczy i miał tylko to jedno ale...

Posted

AlKil napisał(a):
Oj to sobie za nim pobiegasz.....Ja kiedys miałam charta afgańskiego i on dopóki sie nie wybiegał, to w życiu warszawy nie chciał do mnie wrócić....do ojca też..., mama wolała go nie spuszczać ze smyczy....Był piękny, kochany, uroczy i miał tylko to jedno ale...
jakie ale??....
Wiem, że ze smyczy to się raczej Afganów nie spuszcza:roll: Ale chciałabym też na coursing chodzić to się wybiega:cool3: . Ale jeszcze nie wiadomo czy będzie:placz: Więc nie mam co marzyć

Posted

*luthien* napisał(a):
a moje oko już wstawiałam kiedyś:evil_lol:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
no to mi wstyd, coś musiałam opuścić...

ale można jaśniej trochę, no to dawaj teraz nos, albo ucho, no co tam chcesz i zaraz Cię poskładamy ze zdjątek:evil_lol: :evil_lol:

Posted

;)fajne oko
Co do afganów , pieski jak to charty muszą biegać , nie ma zmiłuj się .Znajomi dopóki nie kupili działki swoją sunię spuszczali tylko jak ja byłam z moim boxem bo wtedy psina się wyszalała a tak jak ją póścili samą to 2 dni robili podchody żeby ją do domu ściągnać :angryy:musiałam wabić ja na mojego piesa ;)Teraz maja domek i działkę więc panna szaleje .Piękne psy ale wymagające.

Posted

anetta napisał(a):
Kurcze, wiesz, nie otwiera mi sie ten film:cry:

Moja znajoma ma afgany i jej znajmi rowniez i jakos im nie uciakaja :cool1::cool3:

Mi też nie uciekał, był w zasięgu 2 metrów... i ciągle te 2 metry zachowywał, dopóki nie uznał,że sie wybiegał. A uznawał czasami po3 godzinach biegania po boisku piłkarskim....My nie dawalismy rady...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)fajne oko
jak ją póścili samą to 2 dni robili podchody żeby ją do domu ściągnać :angryy:

:crazyeye: Dwa dni zanim się pies wybiega :crazyeye: To ja dziękuję :razz:

Posted

beth_i_boogi, to niedługo wam dam włosy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alicja, hehe, nieźle :D Bym musiała go spuszczać w obecności jakiegoś bardzo posłusznego psa:lol:
pozdrawiam wszystkich:p

Posted

"gochgoch" napisał(a):
takiego to za samochodem w trase brać...na przykład jadąc na wakacje nad morze....:megagrin::megagrin::megagrin:

Śmiejesz się, a moja znajoma ma gordona i zawsze jadą do jakiś bezdroży i tam wypuszczają suczkę, jadą 10-20 km na godzinę, ona biegnie rozradowana koło samochodu, a jak się zmęczy to wsiada i wracają do domu :roll:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Śmiejesz się, a moja znajoma ma gordona i zawsze jadą do jakiś bezdroży i tam wypuszczają suczkę, jadą 10-20 km na godzinę, ona biegnie rozradowana koło samochodu, a jak się zmęczy to wsiada i wracają do domu :roll:

NO PROSZĘ TO SIE MOCNO NIE POMYLIŁAM :-D:laugh2_2: