Patikujek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='*luthien*'] Mojego Baksa to widze że by w całości połknęła:eviltong: Quote
anetta Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Luthien, nie mam tego filmu :cry: Mam info o maluchach, ale nie wiem czy tak na forum mozna...?:hmmmm: Wysle Ci pw :cool: Quote
Mi. Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='basiulka22tychy']ladne ziewanie Safinka by sie cala w pyszczku zmiesicla hehehe sądze, że troche by wystawała:eviltong: Quote
Mi. Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Mojego Baksa to widze że by w całości połknęła:eviltong:A duży jest twój York?:lol: :cool1: anetta, wysłałam :D zielono mi:p zabawa piłeczką :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 SUper ta fota z "piłeczką" (raczej piłką :D ) ;) Eh nie mogę oderwać wzroku od Twojej Ergi ;) Quote
Esfera Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='*luthien*'] :loveu: :loveu: Witaj Luthien :evil_lol: ostatnio zaniedbałam dogo a co za tym idzie galerie Egruni :oops: ale już wszystko nadrobiłam :diabloti: zdjęcia oczywiście -miodzio- :cool3: a tak sobie pomyślałam.. skąd wziełaś imię Erga ? :) mam pewne podejrzenia ale wole zapytać :) a czy nick Luthien to od tolkienowskiej postaci z legendarium Śródziemia ? zwanej inaczej Tinuviel ? :cool3: tak tak tak tak ? :cool3: pozdrawiamy Esfer i Zbir :diabloti: Quote
Mi. Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Imię Erga nadał jej chodowca.. Tak sobie szukałam kiedyć próbując znaleźć znaczenie tego słowa i znalazłam że Ergi to jakieś pustynie :evil_lol: Ale to chyba nie to:lol: A mój nick to moje imię i nazisko po elfiemu było luthina cośtam ale ja to skruciłam :wink: Quote
Mi. Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Udało mi się zrobić bannerek:multi: a drugi się nie chce wkleić :placz: ładne? :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 A ten drugi psiak to kto? Banner super, szkoda tylko, że nie zbliżyłaś bardziej zdjęć, bo Ergi prawie nie widać ;) Quote
Mi. Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A ten drugi psiak to kto? Banner super, szkoda tylko, że nie zbliżyłaś bardziej zdjęć, bo Ergi prawie nie widać ;)to wymarzony afgan:wink: wiem że szkoda, ale to mój pierwszy i we wszystkim mi palma na gg pomagała:oops: :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Luthien od czegoś wkońcu trzeba zacząć, następne już będą coraz lepsze ;) Quote
Mi. Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 mam nadzieję. On był w paincie robiony:evil_lol: Quote
BooBC Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 To ja wstawię tak jak luthien chciała zrobić, ale ja nie umiałam wytłumaczyć :oops: :-( :oops: A banerek suuper, moje na początku wogóle banerka nie przypominały, lada moment, a będziesz lepsza odemnie :lol: :cool1: :lol: skromność to podstawa :evil_lol: :lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Mogłam mieć lepsze, ale gdy robiłam przeróbki w corelu to nie chciało się do neta wziąć, bo dziwnie się zapisywało:placz: Ale trudno się mówi:p Quote
beria Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='*luthien*'] Erga zzieleniała z zazdrości o drugiego psa :lol: Quote
BooBC Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 beria napisał(a):Erga zzieleniała z zazdrości o drugiego psa :lol: Hahahahahaha :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: monitor mam mokry :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Te palmowe bannerki pierwsza klasa ;) A gdzie nowe fotki? Quote
Mi. Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Gabryjella']:roflt: :roflt: :roflt: To teraz będziesz musiała przeprowadzić z nią poważną rozmowe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt: tak więc przeprowadziłam z Ergą bardzo poważną rozmowę... sami zobaczcie jakie są wyniki:shake: (PS. nie mówiłam, że napewno będzie drógi pies:( :eviltong: Okaże sie za 10 dni :p ) Quote
Mi. Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Dzien dobry;) Witamy:lol: :lol: :lol: Quote
Mi. Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 palma napisał(a):Hahahahahaha :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: monitor mam mokry :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: To go wytrzyj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Ergunia:cool3: zamieniła się w Ose:crazyeye: Quote
Recommended Posts