Mi. Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 marlena , to się ciesze, że się podoba:lol: http://www.windagainst.com/ a tu jest świetna chodowla :multi: Zobaczcie sobie filmiki :p a, i mam prośbe dla tych co lubią szukać i dobrze znają angielski:lol: . kto mi poszuka chodowli Afganów z zagranicznej chowowli, żeby był szczeniak do kupienia na wakacje.Bo w domku zostaje :). a to ta strona: http://www.benenatus.cso.net.pl/linki.html (najlepiej w słowacjii) Quote
bos Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='*luthien*']:placz: Wyściskaj od nas swoją ozorkową księżniczkę.......:loveu: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: Galeria jest super..........tak trzymać :multi: :lol: Quote
Mi. Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 no i mam :] i za wszytko dziekuje Atenie :) http://www.afghanen-von-katwiga.de/start1.html w niemcach :lol: i to strasznie daleko :( więc nie wiadomo :( został ostatni piesek.... Quote
Koma Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Ale śliczna Ergunia :loveu: Jaki rozmarzony wzrok :cool3: Quote
Mi. Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='bos']Wyściskaj od nas swoją ozorkową księżniczkę.......:loveu: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: Galeria jest super..........tak trzymać :multi: :lol:fajnie,że się podoba :cool3: :p Koma, witamy w naszej galerii :) i wiewiórka:loveu: Buziaki dla Was:cool1: :lol: Quote
anetta Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Luthien, przeslij mi ten filmik, nie wiem czemu ale znow sie dzieje tak samo jak z zippvideo czy jakos tak (otwieram i wszystkie stronki mi sie zamykaja) a najsmieszniejsze jest to ze moje filmy (z putfile.com) moge ogladac bez zastrzezen...:niewiem: Chcesz miec afgana? :eek: Sliczna ruda :loveu: Quote
misiaczek Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='*luthien*']:placz: :placz: :placz: :placz: czy to nie jest piękne??:loveu: :loveu: :loveu: i możliwe, że w te wakacje.... na 80% :cool3: czyż nie pasują do siebie? Pasują idealnie ;) :). Quote
Mi. Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 anetta napisał(a):Luthien, przeslij mi ten filmik, nie wiem czemu ale znow sie dzieje tak samo jak z zippvideo czy jakos tak (otwieram i wszystkie stronki mi sie zamykaja) a najsmieszniejsze jest to ze moje filmy (z putfile.com) moge ogladac bez zastrzezen...:niewiem: Chcesz miec afgana? :eek: Sliczna ruda :loveu: to podaj e-mail lub gg :) Quote
Mi. Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Gabryjella']:hmmmm: a więc tak to działa :thinkerg: znaczy się to nie ja musze iść na diete, wystarczy, że psy pójdą ;) Wow, drugi piesio, gratuluje :thumbs: ale jeszcze nie wiadomo :( na 76% zmalało bo nie ma hodowli w Polsce:placz: misiaczek, To się strasznie ciesze:lol: Quote
anetta Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 No przeciez jest w moim profilu ;) neta.hard@wp.pl bo nie ma hodowli w Polsce rozumiem ze piszesz o hodowlach ktore nie beda miec szczeniakow w wakacje :hmmmm: Quote
Mi. Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='anetta']No przeciez jest w moim profilu ;) neta.hard@wp.pl rozumiem ze piszesz o hodowlach ktore nie beda miec szczeniakow w wakacje :hmmmm: tak, nie dopisałam :oops: Quote
e.v.a Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 jejaaa Afganki sa sliczne :cool3: ale ile pracy przy czesaniu :razz: trzymam kciuki za przyszlego piesia :D Quote
Mi. Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 evaxon napisał(a):jejaaa Afganki sa sliczne :cool3: ale ile pracy przy czesaniu :razz: trzymam kciuki za przyszlego piesia :Dthx:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Czesać uwieeeeelbiam:cool3: :lol: Quote
anetta Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 A czy zalezy Ci na jakiejsc konkretnej hodowli czy po prostu chcesz szczeniaka wszystko jedno po jakich rodzicach aby tylko byly na wakacje..? Czekam ma film :) Eva, czesanie to masz tylko po wykapaniu psa :fadein: Jak sie chce miec psa z rewelacyjnym wlosem to nawet raz na tydzien trzeba ga wykapac :cool: Quote
e.v.a Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 anetta napisał(a): Eva, czesanie to masz tylko po wykapaniu psa :fadein: Jak sie chce miec psa z rewelacyjnym wlosem to nawet raz na tydzien trzeba ga wykapac :cool: :razz: no niezle ... ale za to jakie dywaniki potem si ema w mieszkaniu :evil_lol: takie czysciutkie mięciutkie szkoda ze piszcza jak sie na nie stanie:evil_lol: ja swoja codziennie czesze ale to duzo czasu nie zajmuje:evil_lol: luthien a jaki kolorek ci sie marzy :cool3: ?? Quote
Mi. Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 aaaa kolorek to biały :) albo kremowy :wink: Jakiś jasny :) a chodowla to mi nie taka obojętna tylko nie za daleko:placz: a chciałabym na wakacje, żeby mieć jak najwięcej czasu na wychowanie psiaka:cool3: :cool1: Quote
Mi. Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 anetta, filmik już wysłałam :wink: ale niewiem czy dotarł :lol: jeżeli nie to wiem czemu. Jutro ci wyśle bo teraz czasu nie mam :( ziewwwaaaammmyyy:lol: Quote
anetta Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Na jasnym wszystkie brudy widac :evil_lol: Lepiej wziac ciemniejszego, jezeli bedzie oczywiscie :razz: a chodowla to mi nie taka obojętna czyli jaka? chcesz zeby rodzice mieli dobre rodowody, bedziesz chciala wystawiac? Moge sie popytac znajomej o szczeniakach :razz: Filmik jeszcze nie przyszedl :) Quote
Mi. Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 anetta napisał(a):Na jasnym wszystkie brudy widac :evil_lol: Lepiej wziac ciemniejszego, jezeli bedzie oczywiscie :razz: czyli jaka? chcesz zeby rodzice mieli dobre rodowody, bedziesz chciala wystawiac? Moge sie popytac znajomej o szczeniakach :razz: Filmik jeszcze nie przyszedl :)Tak, rodowodowy i na wystawy:p Piesek, nie suczka :D Quote
Aga K Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='*luthien*'] ziewwwaaaammmyyy:lol: Hehe,jak na nią spojrzałam to też "se"od razu poziewałam.Aaaaaaaaaaaaaaaaale faaaaaajnie ;) Quote
beria Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='*luthien*'] (...) a tym czasem:evil_lol: Erga, rybeńko, to nie jest twoja karma :cool3: Chart afgański w biegu :loveu: Życzę udanych poszukiwań malucha ;) Quote
Mi. Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 AgaK, beria:biggrina: :biggrina: :biggrina: hehe, mama pojechała o 3 w nocy, a ja hop i do kompa:evil_lol: Okazało się, że nauczyła się zmieniać hasła :shake: Jestem teraz na jej loginie i nie mam fot :evil_lol: Później będą:p Quote
Basia&Safi Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 ladne ziewanie Safinka by sie cala w pyszczku zmiesicla hehehe Quote
Recommended Posts