Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*luthien*']:placz:

Wyściskaj od nas swoją ozorkową księżniczkę.......:loveu: :evil_lol: :multi: :multi: :multi:
Galeria jest super..........tak trzymać :multi: :lol:

Posted

[quote name='bos']Wyściskaj od nas swoją ozorkową księżniczkę.......:loveu: :evil_lol: :multi: :multi: :multi:
Galeria jest super..........tak trzymać :multi: :lol:fajnie,że się podoba :cool3: :p

Koma, witamy w naszej galerii :)

i wiewiórka:loveu:

Buziaki dla Was:cool1: :lol:

Posted

Luthien, przeslij mi ten filmik, nie wiem czemu ale znow sie dzieje tak samo jak z zippvideo czy jakos tak (otwieram i wszystkie stronki mi sie zamykaja) a najsmieszniejsze jest to ze moje filmy (z putfile.com) moge ogladac bez zastrzezen...:niewiem:

Chcesz miec afgana? :eek:
Sliczna ruda :loveu:

Posted

[quote name='*luthien*']:placz: :placz: :placz: :placz: czy to nie jest piękne??:loveu: :loveu: :loveu:

i możliwe, że w te wakacje.... na 80% :cool3:

czyż nie pasują do siebie?

Pasują idealnie ;) :).

Posted

anetta napisał(a):
Luthien, przeslij mi ten filmik, nie wiem czemu ale znow sie dzieje tak samo jak z zippvideo czy jakos tak (otwieram i wszystkie stronki mi sie zamykaja) a najsmieszniejsze jest to ze moje filmy (z putfile.com) moge ogladac bez zastrzezen...:niewiem:

Chcesz miec afgana? :eek:
Sliczna ruda :loveu:
to podaj e-mail lub gg :)

Posted

[quote name='Gabryjella']:hmmmm: a więc tak to działa :thinkerg: znaczy się to nie ja musze iść na diete, wystarczy, że psy pójdą ;)

Wow, drugi piesio, gratuluje :thumbs: ale jeszcze nie wiadomo :(
na 76% zmalało bo nie ma hodowli w Polsce:placz:
misiaczek, To się strasznie ciesze:lol:

Posted

evaxon napisał(a):
jejaaa Afganki sa sliczne :cool3: ale ile pracy przy czesaniu :razz: trzymam kciuki za przyszlego piesia :D
thx:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Czesać uwieeeeelbiam:cool3: :lol:

Posted

A czy zalezy Ci na jakiejsc konkretnej hodowli czy po prostu chcesz szczeniaka wszystko jedno po jakich rodzicach aby tylko byly na wakacje..?

Czekam ma film :)

Eva, czesanie to masz tylko po wykapaniu psa :fadein: Jak sie chce miec psa z rewelacyjnym wlosem to nawet raz na tydzien trzeba ga wykapac :cool:

Posted

anetta napisał(a):

Eva, czesanie to masz tylko po wykapaniu psa :fadein: Jak sie chce miec psa z rewelacyjnym wlosem to nawet raz na tydzien trzeba ga wykapac :cool:

:razz: no niezle ... ale za to jakie dywaniki potem si ema w mieszkaniu :evil_lol: takie czysciutkie mięciutkie szkoda ze piszcza jak sie na nie stanie:evil_lol: ja swoja codziennie czesze ale to duzo czasu nie zajmuje:evil_lol:
luthien a jaki kolorek ci sie marzy :cool3: ??

Posted

aaaa kolorek to biały :) albo kremowy :wink: Jakiś jasny :)
a chodowla to mi nie taka obojętna tylko nie za daleko:placz: a chciałabym na wakacje, żeby mieć jak najwięcej czasu na wychowanie psiaka:cool3: :cool1:

Posted

anetta, filmik już wysłałam :wink: ale niewiem czy dotarł :lol: jeżeli nie to wiem czemu. Jutro ci wyśle bo teraz czasu nie mam :(

ziewwwaaaammmyyy:lol:

Posted

Na jasnym wszystkie brudy widac :evil_lol: Lepiej wziac ciemniejszego, jezeli bedzie oczywiscie :razz:

a chodowla to mi nie taka obojętna

czyli jaka? chcesz zeby rodzice mieli dobre rodowody, bedziesz chciala wystawiac? Moge sie popytac znajomej o szczeniakach :razz:

Filmik jeszcze nie przyszedl :)

Posted

anetta napisał(a):
Na jasnym wszystkie brudy widac :evil_lol: Lepiej wziac ciemniejszego, jezeli bedzie oczywiscie :razz:

czyli jaka? chcesz zeby rodzice mieli dobre rodowody, bedziesz chciala wystawiac? Moge sie popytac znajomej o szczeniakach :razz:

Filmik jeszcze nie przyszedl :)
Tak, rodowodowy i na wystawy:p Piesek, nie suczka :D

Posted

[quote name='*luthien*']

ziewwwaaaammmyyy:lol:

Hehe,jak na nią spojrzałam to też "se"od razu poziewałam.Aaaaaaaaaaaaaaaaale faaaaaajnie ;)

Posted

[quote name='*luthien*']
(...) a tym czasem:evil_lol:

Erga, rybeńko, to nie jest twoja karma :cool3:

Chart afgański w biegu :loveu: Życzę udanych poszukiwań malucha ;)

Posted

AgaK, beria:biggrina: :biggrina: :biggrina:

hehe, mama pojechała o 3 w nocy, a ja hop i do kompa:evil_lol: Okazało się, że nauczyła się zmieniać hasła :shake: Jestem teraz na jej loginie i nie mam fot :evil_lol: Później będą:p