Esfera Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='*luthien*'] łał hihiihiihi :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Asiu, dzięki:oops: to dla Ciebie:oops: a teraz ciąg dalszy mojej zmokłej kury:razz: i koffana poszła spaciu:oops: :p Quote
aśka-od-dagona Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Luthien, dziękuje:) Czy Ty zamierzasz w przyszłości na powaznie zając się fotografią? Bo juz jestes świetna w plenerach:D Quote
aśka-od-dagona Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Zresztą...w studyjnych też;) bo choć nie pochwalam pomysłu to strona techniczna powala;)//w sensie pozytywnym of course:D// Quote
Mi. Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 popatrz. Z tąd wziełam pomysł:oops: Miałam taki album.... William Wegman fotografuje przebrane weimary... http://images.google.com/images?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=gd&q=william%20wegman&sa=N&tab=wi Jak nie miałam na początku weimara myślałam że to wariat... Jak on męczy te psy. Aż w końcu pojawiła się Erga. Z niezwykłym darem lubienia gdy się na nią nakłada wszystko. Lubiła nosić derki z ręcznika po kąpieli, różne bluzki jej nakładałam.. nie sprzeciwiała się. Wkońcu zrobiłyśmy sesje. Chciałam sprawdzić czy to polubi. Czy te psy Wegmana żeczywiście to lubią. No i powiedziałam żeby weszła na taboret i została. Pochawliłam ją. Studio i przebrania kojażyły już jej się z samymi smakołykami, radością i zabawami. To chyba tyle. nie chce wszcząć nowej kłótni..... popatrzcie, to wegmana. ładne co nie? choć wiele jego pomysłów uważam za przesadę.... ehhh to teraz moja śnupka a tutaj sobie księżycem malowałam po niebie... hihihi ogrodnicy przyszli, sadzić i coś robić przy stawie. Zaczeło padać i grzmić. I są przemoczeni od stóp do głów:evil_lol: nie licząc, że są w samych podkoszulkach:evil_lol: teraz siedzą w drewutni i czekają aż przejdzie:eviltong: Quote
Mi. Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Spadamy!:wink: a teraz spowrotem wchodzimy:evil_lol: i znowu spadamy:evil_lol: i wchodzimy:cool3: Quote
Aga K Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 A cio ona ma na oczku ??? Siuuupel foty :lol::lol::lol: Gdybym ja miała cyfrówke :mad::mad::mad::oops::oops::oops: Quote
Mi. Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='Aga K']A cio ona ma na oczku ??? Siuuupel foty :lol::lol::lol: Gdybym ja miała cyfrówke :mad::mad::mad::oops::oops::oops:zapomniałam jej dziś wymyć oczek, i jej "łezki" po spaniu zostały:lol: zaraz więcej wkleje:p Quote
Esfera Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='*luthien*'] no proszę jaka prezencja :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 chcieliście zdjęcia,to ja już wam zagraciłam prawie 3 strony i mam jeszcze wieeele w zanadżu a tu nic:mad: :lol: :cool3: chcecie więcej ?:lol: ja moge powklejać:diabloti: damska łapka;) uśmiechnięty pies:lol: mucha:diabloti: jakaś roślinka:evil_lol: Quote
Madzia_19 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='*luthien*']Spadamy!:wink: O MATKO! jak to wygląda! Niesamowite!!! Jestem pod wrażeniem. Pozostałe fotki też świetne, ale to zdjęcie bije inne na głowę :) Cudne :) Quote
marlena924 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Cudowne foteczki :crazyeye: :loveu: :loveu: Proszę mi tu natychmiast ucałowa Ergę! Quote
Mi. Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Dzięki Wam :p marlena, ucałowałam na twe życzenie:eviltong: wycałuje ją na śmierć w końcu:diabloti: kwiatuszek:razz: i tu też:cool3: robaczek :p który wygryzł nam dziury w listku:mad: a tu kwiatki co dzisiaj kupiłam, na początek słonecznik:cool3: wniose tu troche słoneczych kolorów:lol: :lol: Quote
Mi. Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='Magda_Miki'] A to co?:crazyeye: Moj Boze.......to nie erga:evil_lol: :eviltong: to z google. Wegmana:p Quote
Behemot Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 To zdjęcie jest przecudowne! Pozwoliłam sobie nominować je do "Zdjęcia maja" :lol: Quote
Behemot Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 *luthien* napisał(a):to nie erga:evil_lol: :eviltong: to z google. Wegmana:p Ups :oops: Muszę usunąć nominację :oops: Quote
Mi. Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 i jeszcze troche pomarańczowego bukietu :) to dla was:oops: Quote
Mi. Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='Behemot']Ups :oops: Muszę usunąć nominację :oops:heh, trzeba było spojrzeć w dół :oops: Erga to suczka:p Quote
Recommended Posts