Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu, dzięki:oops: to dla Ciebie:oops:

a teraz ciąg dalszy mojej zmokłej kury:razz:

i koffana poszła spaciu:oops: :p

Posted

popatrz. Z tąd wziełam pomysł:oops: Miałam taki album.... William Wegman fotografuje przebrane weimary... http://images.google.com/images?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=gd&q=william%20wegman&sa=N&tab=wi
Jak nie miałam na początku weimara myślałam że to wariat... Jak on męczy te psy. Aż w końcu pojawiła się Erga. Z niezwykłym darem lubienia gdy się na nią nakłada wszystko. Lubiła nosić derki z ręcznika po kąpieli, różne bluzki jej nakładałam.. nie sprzeciwiała się. Wkońcu zrobiłyśmy sesje. Chciałam sprawdzić czy to polubi. Czy te psy Wegmana żeczywiście to lubią. No i powiedziałam żeby weszła na taboret i została. Pochawliłam ją. Studio i przebrania kojażyły już jej się z samymi smakołykami, radością i zabawami. To chyba tyle. nie chce wszcząć nowej kłótni.....

popatrzcie, to wegmana. ładne co nie?

choć wiele jego pomysłów uważam za przesadę....

ehhh
to teraz moja śnupka

a tutaj sobie księżycem malowałam po niebie...

hihihi ogrodnicy przyszli, sadzić i coś robić przy stawie. Zaczeło padać i grzmić. I są przemoczeni od stóp do głów:evil_lol: nie licząc, że są w samych podkoszulkach:evil_lol: teraz siedzą w drewutni i czekają aż przejdzie:eviltong:

Posted

[quote name='Aga K']A cio ona ma na oczku ???
Siuuupel foty :lol::lol::lol:
Gdybym ja miała cyfrówke :mad::mad::mad::oops::oops::oops:zapomniałam jej dziś wymyć oczek, i jej "łezki" po spaniu zostały:lol:

zaraz więcej wkleje:p

Posted

chcieliście zdjęcia,to ja już wam zagraciłam prawie 3 strony i mam jeszcze wieeele w zanadżu a tu nic:mad: :lol: :cool3: chcecie więcej ?:lol:
ja moge powklejać:diabloti:

damska łapka;)

uśmiechnięty pies:lol:

mucha:diabloti:

jakaś roślinka:evil_lol:

Posted

[quote name='*luthien*']Spadamy!:wink:

O MATKO! jak to wygląda! Niesamowite!!!
Jestem pod wrażeniem. Pozostałe fotki też świetne, ale to zdjęcie bije inne na głowę :) Cudne :)

Posted

Dzięki Wam :p
marlena, ucałowałam na twe życzenie:eviltong: wycałuje ją na śmierć w końcu:diabloti:

kwiatuszek:razz:

i tu też:cool3:

robaczek :p

który wygryzł nam dziury w listku:mad:

a tu kwiatki co dzisiaj kupiłam, na początek słonecznik:cool3: wniose tu troche słoneczych kolorów:lol:

:lol:

Posted

[quote name='Behemot']Ups :oops: Muszę usunąć nominację :oops:heh, trzeba było spojrzeć w dół :oops: Erga to suczka:p