Mi. Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 ryba:evil_lol: małe szyszeczki:cool3: tu też :) zakręcona :P ślimak :] a tu kwiatek:loveu: i tu też kwiatek śliczny:cool3: :loveu: lasso suszące się na powietrzu, już 2 miesiąc tu o wiele lepiej widać :lol: a tu róże:cool1: i od góry Quote
Mi. Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 wrzuce jeszcze troche niebieskiego:diabloti: Quote
anetta Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 http://img107.imageshack.us/img107/8439/obrazki0491bz.png o, prawie, prawie migdalki widze :lol: Obrozka bardzo ladna :)))) A te lasso to po co sie tak suszy?:razz: Sliczne to niebieski kwiatki :loveu: Quote
Mi. Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='anetta']http://img107.imageshack.us/img107/8439/obrazki0491bz.png o, prawie, prawie migdalki widze :lol: Obrozka bardzo ladna :)))) A te lasso to po co sie tak suszy?:razz: Sliczne to niebieski kwiatki :loveu: a więc:cool3: lasso sie suszy bo niedługo pewnie znów pojade pojeździć na koniach ;) a western ćwicze :D obróżki piękne, tylko która ci się podoba? :P niebieska czy czerwona?:lol: migdałki do jedzenia?:p orzeszki?:p Quote
Mi. Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Esfera napisał(a):piękne zdjęcia śmigasz *luthien* :cool3:dziękuje:cool3: jutro więcej pośmigam śmigaczu:cool3: :evil_lol: Quote
Esfera Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 *luthien* napisał(a):dziękuje:cool3: jutro więcej pośmigam śmigaczu:cool3: :evil_lol: to ja czekam z niecierpliwością :loveu: :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 PIKA napisał(a):Ale sliczne makro :multi:dziękujemy Pika!!:multi: Quote
alive Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Erga jest śliczna - zdjęcia też!!! Szkoda tylko, że w odróżnieniu od zdjęć nie pozowanych na żadnym zdjęciu ze studio nie wygląda na szczęśliwą a wręcz przeciwnie :(. Wątpię żeby podobało jej się zakładanie rajstop na pyszczek :shake: ... Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='alive']Erga jest śliczna - zdjęcia też!!! Szkoda tylko, że w odróżnieniu od zdjęć nie pozowanych na żadnym zdjęciu ze studio nie wygląda na szczęśliwą a wręcz przeciwnie :(. Wątpię żeby podobało jej się zakładanie rajstop na pyszczek :shake: ... Matko! Nie widziałam wcześniej tej "sesji" Quote
Mi. Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 alive napisał(a):Erga jest śliczna - zdjęcia też!!! Szkoda tylko, że w odróżnieniu od zdjęć nie pozowanych na żadnym zdjęciu ze studio nie wygląda na szczęśliwą a wręcz przeciwnie :(. Wątpię żeby podobało jej się zakładanie rajstop na pyszczek :shake: ... sorry, ale jeżeli nie widziałaś tego na żywo, mogłabyś się nie mieszać:angryy: Może zrozumiałabyś gdybyś zobaczyła:shake: ale nie wiesz więc to nie twój interes, może chciałabym Ci wytłumaczyć, ale nie mam już siły:angryy: Koniec tematu:angryy: Quote
Mi. Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='an3czka']Matko! Nie widziałam wcześniej tej "sesji" OCH! CO?!:angryy: :angryy: Quote
bigos Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='*luthien*']i jeszcze weimarskie podniebienie :lol: z niewyleczonymi jescze zębami:shake: Paszcza lwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
alive Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 *luthien* napisał(a):sorry, ale jeżeli nie widziałaś tego na żywo, mogłabyś się nie mieszać:angryy: Może zrozumiałabyś gdybyś zobaczyła:shake: ale nie wiesz więc to nie twój interes, może chciałabym Ci wytłumaczyć, ale nie mam już siły:angryy: Koniec tematu:angryy: dziękuję za miłe przyjęcie i jednocześnie żegnam... nidgy nie uwierzę, że takie przebieranki sprawiają psu przyjemność! A robić z psa manekina żeby czerpać z tego zyski? Chyba nie o to chodzi żeby zarabiać na przyjacielu... Może powinnaś sobie sprawić yorka - dla nich jest całe mnóstwo ubranek!!! Mogłybyście wtedy chodzić z identycznymi rajstopami na głowach... pozdrawiam Quote
alive Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 alive napisał(a):Erga jest śliczna - zdjęcia też!!! Szkoda tylko, że w odróżnieniu od zdjęć nie pozowanych na żadnym zdjęciu ze studio nie wygląda na szczęśliwą a wręcz przeciwnie :(. Wątpię żeby podobało jej się zakładanie rajstop na pyszczek :shake: ... A i jeszcze jedno... ja w odróżnieniu od ciebie byłam kulturalna... Quote
aśka-od-dagona Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Luthien...nie obraź się, ale musze podzielić zdanie Alive. Oba...i to o sesji i to o kulturze wypowiedzi. Nie oglądałam Twojej galerii od poczatku to nie widziałam tego cyrku...przykre ze robisz cos takiego psu... Quote
HuSkYdIaNa Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='*luthien*'] A niemówiłem, że zje??Już się oblizuje:razz: Jestem poprostu słodki:lol: Quote
Mi. Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 przykre raczej że nic nie wiecie i od razu mi przykrość robicie:cry: żegnam z dogo, już nie zawitam tu Quote
Veris Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Luthien, spokojnie, przyjmij krytykę jak dorosła osoba, a nie..."Żegnam" - nie przesadziłaś troszkę:roll:?? Zachowujesz się w tej chwili jak dziecko, które zabiera swoje zabawki z piaskownicy i idzie poskarżyć się mamie:shake:... Trochę dystansu...nie ma się o co obrażać, ludzie czasem poprostu mają inne zdanie:shake: Quote
e.v.a Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 *luthien* wyluzuj i wracaj :cool3: mnie juz pare razy zjechali za psa bez rodowodu:evil_lol: Quote
Esfera Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 *luthien* dawaj tu bez marudzenia ! my tu czekamy na Ciebie ! :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 :(:(:(:(:( sorry, ale przykro mi jest, jak ktoś mi mówi, że męcze swojego psa. :(:(:(:(:(:(:( chyba przestane wogóle czytać takie posty.... ale też przyżekam wam, że więcej nie wkleje zdjęć z sesji.... :shake: :angryy: i chyba nie wróce :/ przeczytałam jeszcze raz i mnie zamurowało ze zlości Quote
Recommended Posts