Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anetta']Wow, ten kurak to przeciez bazant zlocisty :cool3: Gdzie go ufocilas?a na podwórko przylazł:evil_lol: żartuje w wołowych lasach :cool3:
ale się zna na ptakach:cool3: :razz:

Posted

Alicjo no pewnie, a jak?:cool3:
HuSkYdIaNa nawet się nie waż :evil_lol:
gochgoch a do nas sroki, gołębie, wróble, sikorki, bażanty (ale żadko), kaczki, szpaki, kosy, czasami ptaki drapieżne, a raz przyleciał łabądź :-o

zaraz pewnie zdjęcia będe zmniejaszać i powklejam :cool3:

Posted

Kayahh napisał(a):
rewelacyjna ta niebieska obrozka... taka wakacyjna
i przypomina może:loveu: chcecie więcej fotek?:cool3:

Posted

[quote name='an3czka']Dłoń, nie łapka:eviltong: no coś ty :evil_lol: patrz jaka dłoń z wielkimi paznokciami:evil_lol: wczoraj chciałam jej pomalować:eviltong:

uśmiech uśmiechniętego uśmiechu śmiechuska:lol:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']hihihi jak sie mordeka cieszy a jezorek cio taki brudny ;P co wcinalam hihihi oczywiście że ziemie a potem wodą popiła :evil_lol: niedawno zastanawiałam się ile ona ma błota i ziemi w organiźmie:evil_lol:
a to dla was:cool3:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']hehee skad ja to znam Safi tak samo chodzi i wciaga a ja tlko wyciagam to co sie uda :D:D:D a meble też ci wciąga?? :evil_lol: a tu się okazuje, że z safi trzeba parasol wyciągnąć:lol: nie zdziw się jak ci myszki od komputera zabraknie :cool3:

jaka mina:evil_lol:

Posted

[quote name='*luthien*']no coś ty :evil_lol: patrz jaka dłoń z wielkimi paznokciami:evil_lol: wczoraj chciałam jej pomalować:eviltong:

uśmiech uśmiechniętego uśmiechu śmiechuska:lol:

No właśnie. To jest weimarska dłoń. Są jeszcze weimarskie stópki:loveu:
...I jak widać weimarski uśmiech:lol:

Posted

[quote name='*luthien*']i jeszcze weimarskie podniebienie :lol: z niewyleczonymi jescze zębami:shake:

Łomatko jakie zdjęcie. Już głębiej się nie dało zajrzeć?:lol:

Posted

[quote name='an3czka']Łomatko jakie zdjęcie. Już głębiej się nie dało zajrzeć?:lol: yhh chyba nie:cool3:

w oczekiwaniu na pileczke:cool1: