Mi. Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Aga K dziękujemy bardzo ;) Zaraz zajże do waszej galerii:p bigos, a co to za różnica :eviltong: Pika, No:razz: Nawet pływała w tej ilości wody:razz: :lol: koniec Ergunie jak na razie :wink: jutro będzie o wieeeeele więcej ;) jak na razie moge wkleić takie fajne zdjęcia ale nie ery :loveu: Quote
Esfera Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='*luthien*'] nie no brak mi słów :mdrmed: jaką Ona ma mimikę pyszczka ! :cool3: piękna Erga :loveu: rewelacyjne zdjęcia :cool3: pozdrawiamy esfer i zbir :diabloti: Quote
marlena924 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Dziękujemy za odwiedzinki :multi: U nas zielono, a u Was ciekawie :) Te psiaki podobają mi się coraz bardziej :) :loveu: A Erguś to prawdziwa modelka :P Pozdrawiam Quote
Mi. Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Esfera ojjjj mimike to ona ma, nie powiem:lol: Aga K Moje oczko:sweetCyb: :sweetCyb: Dziękujemy :) Marlena924 Fajnie, że się podobają :lol: Twoje są cuuuudne :) choooodźcie do nas:evil_lol: Moje 2 ulubione zdjęcia. To 1 mam na pulpicie :loveu: mam nadzieję że się podobają :lol: Quote
misiaczek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Świetne fotki.Erga prawdziwa modelka.A Ty jesteś bardzo pomysłowa :happy1:.Wiesz co i jak sfotografować,żeby fajnie było :smile:. Quote
an3czka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='*luthien*'] Moje 2 ulubione zdjęcia. To 1 mam na pulpicie :loveu: mam nadzieję że się podobają :lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: R-E-W-E-L-A-C-J-A Quote
Esfera Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='*luthien*'] jakie piękne podniebienie plus uzębienie :diabloti: :mdrmed: świetne zdjęcie :cool3: Quote
Mi. Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 bigos to się bardzo ciesze :multi: misiaczek i an3czka :buzi: Esfera taaak podniebienie wprost niebiańskie:cool3: ale uzębnienie:shake: nie ma szlkiwia i wszędzie dziury.... :shake: w każdym zębie.... Quote
anetta Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Rewelacyjne foty!!! Otwarta paszczeka wymiata :biggrina: A jaki ona ma dlugi jezyk, jak ten...no...gekon jakis :errrr: Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='*luthien*'] :D:D zajefajne zdiecie :D:D Quote
Mi. Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 dziękuje wam :wink: będe później bo robie strone do neta o Erdze z koleżanką na informe :wink: Quote
BooBC Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Erguśa jest śliczna, a to oczko to chyba jej pańci hmmmm ......:cool3: :cool3: :cool3: Fotki są super, takie pomysłowe, jaki masz aparat :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Mi. Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 palma napisał(a):Erguśa jest śliczna, a to oczko to chyba jej pańci hmmmm ......:cool3: :cool3: :cool3: Fotki są super, takie pomysłowe, jaki masz aparat :cool3: :cool3: :cool3: taką starą cyfrówke, że w goggle jest tylko jedna fota:roll: teraz kupie lustrzanke, i wtedy dopiero będą foty!!!!:loveu: a aparat to Canon PC 1059:oops: Quote
Kayahh Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 erga cierpliwa modelka widze;) superowe fotki a ja zapraszam do zreaktywowanej galerii farta Quote
Mi. Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Strasynie wszystkim dziekujemy za odwiedziny:multi: teraz nie mam niestety czasu ale pozniej wkleje fotki:razz: zapomnialam to za 30 str! :smilecol: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :laola: :pepsi: :drink1: :chlup: :drinking: :drinking: :drinking: :laola: Quote
olekg89 Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 ILe Erga ma lat?? Bo ma bardzo brzydkie zeby i starte kły Czym ja karmisz??? Quote
Mi. Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 olekg18 napisał(a):ILe Erga ma lat?? Bo ma bardzo brzydkie zeby i starte kły Czym ja karmisz??? ehhhh:mad: ma 4 lata, pisałam już że ma takie zęby bo urodziła się bez szkliwia i dla tego ma zepsute:shake: Ale niedługo do psiego dentysty i w narkozie wyleczyć:shake: Quote
aśka-od-dagona Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Dobrze że się za to bierzecie teraz, to młody piękny pies i szkoda by było jakby miała kłopoty z zębami... życzymy powodzenia:) i dawaj nowe foty!;) Quote
BooBC Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Ola nie przejmuj się ..... może Olek ma gorsze i jest zazdrosny :lol: :evil_lol: :lol: Pojedziecie do dentysty i się wyleczy .... Erguśka współczuje :lol: :evil_lol: :lol: Quote
HuSkYdIaNa Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 AAAAAAA ona mnie zje!!!:crazyeye: :eek: :scared: Quote
Mi. Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='HuSkYdIaNa'] AAAAAAA ona mnie zje!!!:crazyeye: :eek: :scared: zaczekaj!!:lol: nie uciekaj! :wink: :angel: Quote
Recommended Posts