PIKA Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='*luthien*']nikomu się nie podoba:lmaa: :lmaa: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: jak nikomu? :roll: A ja? :p Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']może Erga ;) Gdzie było tyle zwierzaczków :razz: dobrze wstawiam Erge :p na wieś pojechałam :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Specjanie dla Was, poszłam teraz na dwór i porobiłam zdjęcia Erguni... powinniście się cieszyć:p podoba się? Quote
anetta Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 http://img222.imageshack.us/img222/7080/o1oc.png super!:eek: Maksiu jest taki puchatyyyy :loveu: Czy Aza 2 nie jest przypadkiem posokowcem hanowerskim?:cool3: Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='anetta']http://img222.imageshack.us/img222/7080/o1oc.png super!:eek: Maksiu jest taki puchatyyyy :loveu: Czy Aza 2 nie jest przypadkiem posokowcem hanowerskim?:cool3: może hanowerskim, a może bawarskim :D nmiewiem :D podobają sie foty? Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 uffff dzisiaj na spacerku przechodziłam przez tory i era zobaczyła suczke goldena...... Nagle wariatka się wyrwała, a ponieważ byłam na rolkach nie utrzymałam jej bo nie miałam jak zachamować i puściłam smycz:shake: Wiedziałam, że zaraz będzie tragedia bo Era nie lubi zbytio innych suczek...:shake: Popędziła i z całej pety z zębami ruszyła na goldena:angryy: Wszystko się we mnie gotowało:angryy: Ale ta pani która miała goldena na szczęście ją odgoniła i ja mogłam zabrać Ere.... Niewiedziałam co zrobić czy uważać, że nic się nie stało i pójść dalej, czy obrazić sie na nią. Wybrałam to drugie wyjście i niewiem czy dobrze zrobiłam :( ale już jest zgoda:multi: może powiecie jakie byście chcieli zdjęci Ergi? ;) ze spaceru (na smyczy), z rzucania frisbee czy piłeczki Quote
nikusia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Śliczne fotki :D Wiewióra trochę nie ostra ale i tak super! Quote
Aga K Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Wiewióra pewnie szybko zmykałą i trudno ją było uchwycić,a foteczki coool Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Aga K a no masz rację :wink: to dla tego, że wiewióra śmigała w tą i spowrotem ;) Quote
Aga K Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Hehe,znam te wewióry.Mój dziadek mieszka a maleńkiej wsi,gdzie jest tylko 5 domków,laaaasy i pola.Nio i tam jest troche tych dzikich zwierzów. Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 anneta, frisbee na twoje rzyczenie będzie później bigos, dziękujemy ci bardzo :cool1: Twój Bigos też pięknie komponuje się w tych świetlistych żółtych kwiatach w galerii:loveu: a teraz fotki :) oczywiście porzeracz piłek musi się pojawić:diabloti: motylek i tu też aaaa piłeczka atakuje! dorwe ją! uratowałam wam świat! auuu mój nos..... nie nie wierze.. znowu ona ups! wymskneło się znowu uciekło:shake: cdn pozdrawiamy luthien i uśmiechnięty Weimar Quote
Aga K Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 aaaale superrr fotaski,nio nie,a ten uśśśmiech,albo to z piłką,czy kółkiem.Nie moghę Quote
bigos Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Piękne fotki. Czekamy na frisbee. A jeśli chodzi o te żółte kwiaty, to chyba zdjęcia Forysia a nie Bigoska:evil_lol: Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 teraz idziemy na rolki :cool1: później dam fotki :D Quote
Aga K Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 luthien teraz ja ide na spacerek i porobie troche zdjęć swoim potworaskom-może jeszcze dziś będą.hehe,znalazłam kogoś z aparatem i chętnego do "wykorzystania" :D:D:D Quote
Recommended Posts