Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*luthien*']nikomu się nie podoba:lmaa: :lmaa: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

jak nikomu? :roll:

A ja? :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']może Erga ;)

Gdzie było tyle zwierzaczków :razz:
dobrze wstawiam Erge :p
na wieś pojechałam :evil_lol:

Posted

Specjanie dla Was, poszłam teraz na dwór i porobiłam zdjęcia Erguni... powinniście się cieszyć:p

podoba się?

Posted

uffff dzisiaj na spacerku przechodziłam przez tory i era zobaczyła suczke goldena...... Nagle wariatka się wyrwała, a ponieważ byłam na rolkach nie utrzymałam jej bo nie miałam jak zachamować i puściłam smycz:shake: Wiedziałam, że zaraz będzie tragedia bo Era nie lubi zbytio innych suczek...:shake: Popędziła i z całej pety z zębami ruszyła na goldena:angryy: Wszystko się we mnie gotowało:angryy: Ale ta pani która miała goldena na szczęście ją odgoniła i ja mogłam zabrać Ere.... Niewiedziałam co zrobić czy uważać, że nic się nie stało i pójść dalej, czy obrazić sie na nią. Wybrałam to drugie wyjście i niewiem czy dobrze zrobiłam :( ale już jest zgoda:multi:

może powiecie jakie byście chcieli zdjęci Ergi? ;)
ze spaceru (na smyczy), z rzucania frisbee czy piłeczki

Posted

Hehe,znam te wewióry.Mój dziadek mieszka a maleńkiej wsi,gdzie jest tylko 5 domków,laaaasy i pola.Nio i tam jest troche tych dzikich zwierzów.

Posted

anneta, frisbee na twoje rzyczenie będzie później
bigos, dziękujemy ci bardzo :cool1: Twój Bigos też pięknie komponuje się w tych świetlistych żółtych kwiatach w galerii:loveu:

a teraz fotki :)

oczywiście porzeracz piłek musi się pojawić:diabloti:

motylek

i tu też

aaaa piłeczka atakuje!

dorwe ją!

uratowałam wam świat!

auuu mój nos.....

nie nie wierze.. znowu ona

ups! wymskneło się

znowu uciekło:shake:

cdn
pozdrawiamy
luthien i uśmiechnięty Weimar

Posted

luthien teraz ja ide na spacerek i porobie troche zdjęć swoim potworaskom-może jeszcze dziś będą.hehe,znalazłam kogoś z aparatem i chętnego do "wykorzystania" :D:D:D