Teba Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Ja poproszę o naturę i jakieś coś tam - mam nadzieję, że można dwie :evil_lol::lol: Quote
aśka-od-dagona Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 A ja o Ergę i mam pytanie;) na pierwszych stronach, na zimowych zdjęciach Ergusia oprócz halti ma pomarańczową zaciskowa obroze. Takieggo modelu szukam od dawnaaaa- gdzie ja kupiłaś?!:) pozdrawiam:) Quote
Mi. Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 evaxon, będzie później ;) anetta i Tebusa, musicie się wszyscy na jedną zdecydować, ale pierwsza była anetta więc zaraz wkleje Maksia ;) aśka-od-dagona, To jest obroża z Rogza :razz: Quote
Mi. Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 A więc kategoria "Maksiu" biegne do ciebie!:multi: Daj mi coś:p dzięki, pyszne było ;) Kto pierwszy do buta!?:diabloti: :eviltong: ide do domku :p to już koniec ;) jaką chcecie następną kategorje?? W następnych będzie o wiele więcej fotek :p Quote
aśka-od-dagona Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 z rogza...ok, jak nie znajde jakiejś innej firmy to chyba kupie-chociaż jestem wrogiem rogz for dogz;) napisz coś więcej o Maksiu i reszcie;) i kat. Aza2 please Quote
Mi. Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']z rogza...ok, jak nie znajde jakiejś innej firmy to chyba kupie-chociaż jestem wrogiem rogz for dogz;) napisz coś więcej o Maksiu i reszcie;) i kat. Aza2 please czemu nie lubisz rogza??:cool3: bardzo fajna ta obroża jest :wink: niewiem co o nim napisać :p to nie są moje psy :p na chwile pojechałam na wieś i foty porobiłam :wink: :shiny: powiem w skrócie: Fajny:diabloti: Quote
aśka-od-dagona Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 czemu nie lubie rogza napisałam Ci w temacie o rogzie;) To poprosze jeszcze o tą Aze2:) hmmm, szkoda ze sie więcej nie dowiemy;) ale ważne ze fajny i sliczny ten psiak:D Quote
Aga K Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='*luthien*']A więc kategoria "Maksiu" biegne do ciebie!:multi: Daj mi coś:p dzięki, pyszne było ;) Kto pierwszy do buta!?:diabloti: o kurcze! moja kuzynka ma takiego sameego śnupka m:D:D:D Quote
Mi. Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 to teraz Aza2 :wink: przenikliwy wzrok azy:cool1: portrecik:loveu: kopiemy doł aby się w nim położyć:wink: i zasnąć :cool1: wyspała się:loveu: codzienny wzrok Azulca:diabloti: i te oczy!:eek: :wink: piękne czyściutkie łapki :razz: na ukos:eviltong: trzeba się podrapać w nochal... a później napić;) ŁADNE??? chcecie ostatnie 3 zdjęcia azy??:lol: Quote
Mi. Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 zwisłoucha panna polowanie na żaby:evil_lol: Azulcowa pozycja :wink: jaka następna kategoria??:cool1: :lol: Quote
Basia&Safi Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 noooo widze ze sie uporlas z fotkami ;) hihihih to juz mozna lukac i podziwiac :):):) Quote
Aga K Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Sliczniutka Azunia.Hehe ta ostatnia poza to także moich suk :P Quote
Mi. Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 dziękujemy za odwiedziny i czekamy jaką chcecie następną kategorje ;) są na poprzednich dtronach :wink: Quote
sylrwia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Erga jest piękna. Pozostała gromadka niczego sobie niezłe trowarzystwo. :p Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='*luthien*']A WIĘC WYBIERAJCIE KATEGORJE, A JA BĘDE WAM Z WYBRANEJ KATEGORII WKLEJAĆ FOTY ;) Kategoria "Aza" Kategoria "Aza2" Kategoria "Maksiu" Kategoria "natura" Kategoria "Jakieś coś tam:evil_lol: " to którą kategorje chcecie? :cool1: jak wybierzecie, to wkleje około piątej lub wieczorkiem ;) to tak dla przypomnienia:evil_lol: którą teraz chcecie?? Quote
gośku. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ja bym wybrała kategorie 'Erga'. :razz: Jakieś fotki jej daj, bo dawno niebyło. A jak nie Ergę, to 'Naturę'. :razz: Quote
aśka-od-dagona Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No, ja sie zgodze...a potem jeszcze 'Aza' poprosze;) Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :razz:o rany jaki fajny Koncert Życzeń z tymi fotkami ;) Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 to najpierw natura- zwierzęta potem będą rośliny :wink: ciężarna sarenka mam nadzieję, że się podoba :wink: zaraz będą roślinki :loveu: Quote
Mi. Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 nikomu się nie podoba:lmaa: :lmaa: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
Recommended Posts