BooBC Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 *luthien* napisał(a):nikomu się nie podoba :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :puppydog: :puppydog: :puppydog: :puppydog: :puppydog: No coś ty !!! Erguśka suuperowa ......... a ja zaraz niespodziankę wstawię, bo historyjka mi się baaaaaaarrrdzo podoba :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Evaxon no nie, coś ty :lol: palma jaką niespodzianke???? :evil_lol: :shiny: :smilecol: :angel: :Dog_run: Quote
justynia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 evaxon napisał(a):ktos tu ma juz dosc tych zdiatek :evil_lol: e, ja dosc nie mam :evil_lol: Quote
Mi. Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 evaxon dzieńdooberek:lol: justynia no to kto?:evil_lol: próbowałam właśnie porobić jakieś przeróbki na kompie ;) ale nie chce mi się do neta wziąć .... :( Quote
Teba Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='*luthien*'] Ale świetne zdjęcie!! Piękny mokry nochal, białe ząbki, uśmiech :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Koma Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 ale uśmiech :D z brudnym jęzorkiem :eviltong: śliczna Erga! :loveu: Quote
Mi. Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Tebusa, Koma dzięki za odwiedziny :D taaaa uśmieszek to ona ma :P Quote
nikusia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 No wiecie co??! Taka dama a jęzora jej nie myją! Toż to skandal! :evil_lol: :lol: super foty!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
marlena924 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Erga pokazana z każdej strony :loveu: Nieźle :cool3: Super fotki :multi: Pozdrawiam Quote
Mi. Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Dziękuje wam za odwiedziny,teraz sie spiesze bo wyjeżdżam na wieś (niestety bez Ergi :() Mam nadzieję że jak przyjade moja galeria nie zapadnie w zapomnienie :( i nie znajdzie się na 10 stronie :(:(:(:( trzymam kciuki, że tak się nie stanie:shake: będe was odwiedzać chyba przez kawiarenke internetową.... możecie sobie u mnie rozmawiać o czym chcecie:cool3: a ja wracam w następną środę, za tydzień:razz: pozdrawiamy Quote
BooBC Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ola a czy czasem wielki nosek Ergi nie zają drugiego miejsca w konkursie fotograficznym ,,Mój Pies" :cool3: :cool3: :cool3: Bo: 1. Jest to na 100% weirman 2. Jest to fotka taka jak ty robisz ,,wielki nosek'' :loveu: :loveu: :loveu: Nooooo......i.....tak sobie pomyślałam :lol: :lol: :lol: Jak to nie Erguśka to tylko dlatego że nie wysłałaś fotki tak jak Cię prosiłam :evil_lol: :mad: :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 palma napisał(a):Ola a czy czasem wielki nosek Ergi nie zają drugiego miejsca w konkursie fotograficznym ,,Mój Pies" :cool3: :cool3: :cool3: Bo: 1. Jest to na 100% weirman 2. Jest to fotka taka jak ty robisz ,,wielki nosek'' :loveu: :loveu: :loveu: Nooooo......i.....tak sobie pomyślałam :lol: :lol: :lol: Jak to nie Erguśka to tylko dlatego że nie wysłałaś fotki tak jak Cię prosiłam :evil_lol: :mad: :evil_lol: nie to nie moja :P już gazete kupiłam :loveu: a pozatym to ja nazywam się Ola :evil_lol: ale fajna fota ;) ja też wyśle tylko w sukni :cool1: Quote
BooBC Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Dokładnie to .... w sukni :loveu: :loveu: :loveu: A teraz niespodzianka :cool3: ;) :cool3: : http://maxfire.ovh.org/Erga.pps Pozdrowionka dla Erguśki i forum'owej córeczki :loveu: Quote
Mi. Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='palma']Dokładnie to .... w sukni :loveu: :loveu: :loveu: A teraz niespodzianka :cool3: ;) :cool3: : http://maxfire.ovh.org/Erga.pps Pozdrowionka dla Erguśki i forum'owej córeczki :loveu: nie chce sie otworzyć :placz: Quote
BooBC Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Musisz poczekać jakieś 5 minutek :eviltong: :oops: :eviltong: Napewno się otorzy......;) :cool3: ;) Pozdroffienia dla Erguśki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 palma napisał(a):Musisz poczekać jakieś 5 minutek :eviltong: :oops: :eviltong: Napewno się otorzy......;) :cool3: ;) Pozdroffienia dla Erguśki :loveu: :loveu: :loveu: a w jakim programie to otworzyć?? bo mie wyskakuje lista, i mam wybrać jakiś.... Quote
Mi. Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 jakoś nie chce mi sie wstawiać, myślałam że już nikt tu nigdy nie zajży :shake: ale mam około 1000 zdjęć gotowych do zmniejszenia, więc dzisiaj i jutro pozmniejszam a w wolnych chcwilach będe wklejać ;) a może chcecie ju dzisiaj? ;) Quote
anetta Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 No ba! Jak mozesz to juz dzis powklejaj troszke :multi: Quote
Mi. Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 anetta napisał(a):No ba! Jak mozesz to juz dzis powklejaj troszke :multi: heh, baterie teraz się ładują do aparatu, ale kabelka musze poszukać bo mama mi gdzieś położyła :razz: :roll: Quote
e.v.a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 *luthien* napisał(a):jakoś nie chce mi sie wstawiać, myślałam że już nikt tu nigdy nie zajży :shake: ale mam około 1000 zdjęć gotowych do zmniejszenia, więc dzisiaj i jutro pozmniejszam a w wolnych chcwilach będe wklejać ;) a może chcecie ju dzisiaj? ;) CHCEMYYYYYYYYYYY:loveu: Quote
Mi. Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 A WIĘC WYBIERAJCIE KATEGORJE, A JA BĘDE WAM Z WYBRANEJ KATEGORII WKLEJAĆ FOTY ;) Kategoria "Aza" Kategoria "Aza2" Kategoria "Maksiu" Kategoria "natura" Kategoria "Jakieś coś tam:evil_lol: " to którą kategorje chcecie? :cool1: jak wybierzecie, to wkleje około piątej lub wieczorkiem ;) Quote
Recommended Posts