Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*luthien* napisał(a):
nikomu się nie podoba :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :puppydog: :puppydog: :puppydog: :puppydog: :puppydog:

No coś ty !!! Erguśka suuperowa ......... a ja zaraz niespodziankę wstawię, bo historyjka mi się baaaaaaarrrdzo podoba :loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon dzieńdooberek:lol:
justynia no to kto?:evil_lol:

próbowałam właśnie porobić jakieś przeróbki na kompie ;) ale nie chce mi się do neta wziąć .... :(

Posted

Dziękuje wam za odwiedziny,teraz sie spiesze bo wyjeżdżam na wieś (niestety bez Ergi :() Mam nadzieję że jak przyjade moja galeria nie zapadnie w zapomnienie :( i nie znajdzie się na 10 stronie :(:(:(:( trzymam kciuki, że tak się nie stanie:shake: będe was odwiedzać chyba przez kawiarenke internetową.... możecie sobie u mnie rozmawiać o czym chcecie:cool3: a ja wracam w następną środę, za tydzień:razz:
pozdrawiamy

Posted

Ola a czy czasem wielki nosek Ergi nie zają drugiego miejsca w konkursie fotograficznym ,,Mój Pies" :cool3: :cool3: :cool3: Bo:
1. Jest to na 100% weirman
2. Jest to fotka taka jak ty robisz ,,wielki nosek'' :loveu: :loveu: :loveu:
Nooooo......i.....tak sobie pomyślałam :lol: :lol: :lol:
Jak to nie Erguśka to tylko dlatego że nie wysłałaś fotki tak jak Cię prosiłam :evil_lol: :mad: :evil_lol:

Posted

palma napisał(a):
Ola a czy czasem wielki nosek Ergi nie zają drugiego miejsca w konkursie fotograficznym ,,Mój Pies" :cool3: :cool3: :cool3: Bo:
1. Jest to na 100% weirman
2. Jest to fotka taka jak ty robisz ,,wielki nosek'' :loveu: :loveu: :loveu:
Nooooo......i.....tak sobie pomyślałam :lol: :lol: :lol:
Jak to nie Erguśka to tylko dlatego że nie wysłałaś fotki tak jak Cię prosiłam :evil_lol: :mad: :evil_lol:
nie to nie moja :P już gazete kupiłam :loveu: a pozatym to ja nazywam się Ola :evil_lol: ale fajna fota ;) ja też wyśle tylko w sukni :cool1:

Posted

Musisz poczekać jakieś 5 minutek :eviltong: :oops: :eviltong: Napewno się otorzy......;) :cool3: ;)

Pozdroffienia dla Erguśki :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

palma napisał(a):
Musisz poczekać jakieś 5 minutek :eviltong: :oops: :eviltong: Napewno się otorzy......;) :cool3: ;)

Pozdroffienia dla Erguśki :loveu: :loveu: :loveu:
a w jakim programie to otworzyć?? bo mie wyskakuje lista, i mam wybrać jakiś....

Posted

jakoś nie chce mi sie wstawiać, myślałam że już nikt tu nigdy nie zajży :shake: ale mam około 1000 zdjęć gotowych do zmniejszenia, więc dzisiaj i jutro pozmniejszam a w wolnych chcwilach będe wklejać ;) a może chcecie ju dzisiaj? ;)

Posted

anetta napisał(a):
No ba! Jak mozesz to juz dzis powklejaj troszke :multi:
heh, baterie teraz się ładują do aparatu, ale kabelka musze poszukać bo mama mi gdzieś położyła :razz: :roll:

Posted

*luthien* napisał(a):
jakoś nie chce mi sie wstawiać, myślałam że już nikt tu nigdy nie zajży :shake: ale mam około 1000 zdjęć gotowych do zmniejszenia, więc dzisiaj i jutro pozmniejszam a w wolnych chcwilach będe wklejać ;) a może chcecie ju dzisiaj? ;)

CHCEMYYYYYYYYYYY:loveu:

Posted

A WIĘC WYBIERAJCIE KATEGORJE, A JA BĘDE WAM Z WYBRANEJ KATEGORII WKLEJAĆ FOTY ;)

Kategoria "Aza"

Kategoria "Aza2"

Kategoria "Maksiu"

Kategoria "natura"

Kategoria "Jakieś coś tam:evil_lol: "

to którą kategorje chcecie? :cool1:
jak wybierzecie, to wkleje około piątej lub wieczorkiem ;)