Mi. Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 narazie tyle, mam nadzieję że się wam podobają :mad: :p Quote
gośku. Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Ale miny ta Twoja pannica strzela, hehe. :lol: Nie pamiętam cyz sie już pytałam,ale.. Jeździcie na wystawy? Jakieś tytuły? :razz: Quote
Mi. Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 .:::Gosia:::. napisał(a):Ale miny ta Twoja pannica strzela, hehe. :lol: Nie pamiętam cyz sie już pytałam,ale.. Jeździcie na wystawy? Jakieś tytuły? :razz: niestety nie jeździmy, bo po pierwsze- nie ma szkliwia na ząbkach :( po 2. miała grzybice i jej duża blizna została na nosku .po 3. Dostaje szajby na widok innych psów :diabloti: ale zamierzamy w tą wiosne pójść na szkolenie a w wakacje na szkolenie do agilit :) a teraz foty ;) zaraz będą następne, jak chcecie ;) Quote
Mi. Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Taura napisał(a):Słodziste fotki :loveu: No włąśnie mi z tm noskiem coś nie pasowało ale nie chciałam pytać... :oops: Ergunia i tak sweeet :) Mój Dinuś już zaćme lekką dostał :shake: hehe nie widziałam że ona taki zakochany :diabloti: :lol: :evil_lol: to specjalnie dla dinusia :loveu: a teraz troche z natury :eviltong: koniec :p Quote
Basia&Safi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 wooowwwwwwww jaka Ona dlugasna i latac potrafi:):) Quote
Mi. Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 basiulka22tychy napisał(a):wooowwwwwwww jaka Ona dlugasna i latac potrafi:):) no pewnie że potrafi ;) a tu sanki ciągniemy :cool3: Quote
anetta Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 JAkie ma wystrzalowe szelki!!! Naprawde super :ylsuper: Moglabys zrobic taka fote z boku?:cool3: Quote
Mi. Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 anetta napisał(a):JAkie ma wystrzalowe szelki!!! Naprawde super :ylsuper: Moglabys zrobic taka fote z boku?:cool3: jasne :diabloti: takie może być? :eviltong: jeżeli chcesz to jutro zrobie jej z boku ;) Quote
Teba Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 *luthien* napisał(a): Ale piękna dziewczynka :loveu::loveu::loveu: a jaka wysoka :loveu: przypuszczam że przednie łapki na ramionach bez problemu opiera :) Quote
Mi. Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 pewnie, że bez problemu ;) http://img205.imageshack.us/img205/2540/hahahaha0282kg.jpg Quote
Mi. Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 heh, sorry :lol: :lol: :lol: :lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: a propos tej suczki husky to wypuść dinusia niech obroni suczke! :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 luthien ja bym sie powoziła takimi saneczkami :loveu: Quote
Mi. Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 no ja też, ale po co nadwyrężać takią sunie :eviltong: jutro nowe foty ;):loveu: Quote
Mi. Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Gabryjella napisał(a):Ja jestem:evil_lol: i widać w dobrym momencie weszłam:eviltong: zamknij oczy....yyyy może chcesz się pobawić w ciuciubabke? :evil_lol: Quote
Mi. Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 ale mnie tu dawno nie było..... to może zdjęcia z ostatniej sesji i zawiadaimam że : GALERIA POWRUCIŁA:lol: :multi: :p reszta jutro :P ps. niedługo ide na szkolenie z Ergą, więc będzie duuuuużo fot :D i mam kilka w aparacie :) Quote
Mi. Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 chcecie więcej? bo widze że nie ucieszył nikogo powrót galerii :placz: :-( Quote
Mi. Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 wiemy wiemy :razz: tylko dlaczego najdroższą wybrała :p a teraz sekretny kącik gdzie robimy nasze zdjęcia ;) dla ciekwaskich :D kadr nie uchwycił zabawek którymi bawimy się gdy Ergunia się znudzi ;) Quote
Mi. Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Za pół godziny wyjeżdżam do kazimierza, więc nie będe na razie wstawiała fot, ale mam pełno w aparacie ;) moze jeszcze teraz zdjąże wyjść z psiakiem na spacerek na rolki :lol: pozdrawiam ;) Quote
Mi. Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Gabryjella napisał(a):W końcu to księżna:evil_lol: alle mogła wybrać z przeceny :p Quote
Mi. Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Udało się!!!!!! zdjęcie ergi poszło na pocztówkę :lilangel: :smilecol: :iloveyou: :laugh2_2: :jumpie: :laola: jak chcecie to przeskanuje :p Quote
e.v.a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 świetne foteczki :D śliczniusia masz psiunie:loveu: skanuj skanuj ta pocztoweczke :D:cool3: Quote
Mi. Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 dzięki evaxon ;) na razie wstawie zaległe fotki z kaziemierza :D tylko że coś się zmieniło w imageschacku a w TinyPic nie mieszczą się foty i niewiem jak moge wstawić na neta :( znacie jakieś inne stronki albo wstawienie foty z imageschacka?? Quote
Recommended Posts