nikusia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: Quote
Mi. Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 No to właśnie przygotowałam rzeczy do sesji :D za chwilke będziemy robić :multi: Kolor tła chyba bordowy, albo niebieski.... niewiem jeszcze musze popatrzeć ;) Quote
Mi. Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): życzy Oskarek dziękujemy Oscarku :multi: zdjęcia zrobiłam wczoraj na szarym tle bo niestety pomarańczowego nie miałam, a bordowe było za duże :( . Ale jak taki facet do nas przyjedzie, to już będe mogła mieć jaśniejsze tło :D Quote
Mi. Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 oto foty Ergi : narazie na tyle, bo musze jakoś pozmniejszać :p Quote
nikusia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 :lol: :lol: :cool2: :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: Quote
Mi. Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Taura napisał(a):Nie no piękne :loveu: no to odpowiesz mi w końcu czy masz własne studio fotograficzne? :razz: tak jakby :oops: mama jest fotografem :eviltong: i mi światło ustawia :oops: Quote
anetta Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Jezuuu, jakie super foty haahhaaha Teraz nic mi nie przychodzi do glowy...:hmmmm: Quote
gośku. Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 O jezu! Co za cudne zdjęcia! O matko! :loveu: Przepiekne! :loveu: Tez bym chciala miec domowe studio... :( Chyba muszę i Sonie zabrać do fotografa... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 luthien erga jest piekna a te zdjęcia :loveu: nie wiem czy pominęłam moze to zdjecie, bo nie mogą mi sie na kazdej stronie załadować, ale to z avantarka jest przepiękne :loveu: mizianki dla ergi, świetna z niej modelka :loveu: Quote
Mi. Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 dziękujemy wam wszystkim za miłe słowa :buzi: :calus: Quote
Mi. Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Asta mi dziś sprawiła przykrość mówiąc, że męcze Ergunie :-(, jeżeli tak myślicie nie zamierzam już robić sesji.... Quote
nikusia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 *luthien* Wiesz... To musisz ocenić Ty! Nikt obcy nie może tego ocenić... :roll: Mój Ramzesik na przykład uwielbia gdy robi się mu zdjęcia, bo wie, że dostanie coś dobrego i później pańcia się cieszy ... :) Jak widzi aparat to od razu się ustawia :D Więc, musisz ocenić czy Twoja wspaniała modelka to lubi, a jeśli podczas sesji chociaż trochę zacznie się niecierpliwić- zawsze przestawać. I nie widzę wtedy problemu. :) Quote
Mi. Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 kiedy ona z sali nie chce wychodzić i się kładzie żeby jej nie zabierać z tła... a co dwa zdjęcia dostaje maciupki smakołyczek Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 ja jestem za zdjęciami :lol: ps.ja po kąpieli mojego psa zawsze wkładam w bluzy zeby woda wsiąkła i jakos sie przyzwyczaiła i do zdjęc do samo :eviltong: Quote
Mi. Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 to prawda, ale juz chyba nie zrobie zdjęć na tle, bo jeżeli komuś to przeszkadza.... Quote
nikusia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 *luthien* To nie masz się Kobieto co zastanawiać!! Cykaj foty i ciesz nasze oczy!! :) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 luthien ja ci powiem tak... ludzie łamią prawo, obcinają psom ogony uszy oddają do schronisk biją i głodzą... dlaczego niby ty masz robic krzywde swojemu psu poprzez robienie zdjeć?poza tym to twoja galeria i ja wrecz rządam nowych zdjęć ergi :loveu: Quote
gośku. Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 a aj uwazam, ze powinnas robic zdjecia, bo skoro pies i ty macie z tego radoche, to co? Sona tez uwielbia meic robione zdjecia. Mowie siad, i ona czeka az uslyszy pstryk i wtedy idize z kitka do gory :) Żadne maltretowanie. Quote
Mi. Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 no to to wiem, że robienie fot to nie maltretowanie, ale dla innych (nie dla mnie) robienie zdjęć w "ubraniach" jest męczeniem, ale moja wina, że trafil mi się niesamowity pies, który może stanie się sławny? :eviltong: niedługo robie kalendaż :D Quote
Mi. Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 dziękuje wam, że chcecie więcej zdjęć Ery :) Chyba mnie namówileście :smilecol: Quote
Recommended Posts