Onomato-Peja Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 .................................................. Quote
Aga K Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Mi.']www.photoblog.pl/midnay cuuuuudoooo :loveu::loveu::loveu: psyt - szkoda ze nie moge zobaczyc go w realu ;) pojezdzic teeeeez :evil_lol: Quote
akira Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Nom. Prześliczny jest ten koń :loveu: zazdroszcze :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga K Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 a ja chcem pojezdzic i niemam gdzie :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
kaskaSz Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Cześć :eviltong: Prosimy o jakieś nowe, ładne fotki :lol: Pzdr. Quote
Mi. Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 RCookie napisał(a):Chyba sobie żartujesz :eviltong:, tyle czasu Cię nie było i zadajesz takie głupie pytania :mad: :evil_lol:. a kim Ty jesteś?! kojarze Twojego pieska ale Ciebie nie:eviltong: zdjęcia...zdjęcia..hm... Quote
Illusion Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Mi. napisał(a):a co to są zdjęcia? :diabloti: Chyba sobie żartujesz :eviltong:, tyle czasu Cię nie było i zadajesz takie głupie pytania :mad: :evil_lol:. Quote
Mi. Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 RCookie napisał(a):No wiesz co... :mad:Malina :eviltong:. Przeglądałam sobie wątek obrożowy, patrzę - post autorstwa Mi. :crazyeye:, aż spojrzałam na datę :lol:. hahaha o nie! :D :evil_lol: Malinka moja! wiesz... ja tu tylko obiegiem. Dziś lub jutro znowu znikne:lol:. To dlatego, że chora jestem i już trace pomysły na to co można robić :p chce wyjść z domu :evil_lol: póki co macie tutaj zdjęcia:evil_lol: Chart Afgański - beach, palms and coctail :-* - Fotoblog midnay w photoblog.pl a zaraz odszukam jakieś Ergi na dysku:eviltong: Quote
Illusion Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Mi. napisał(a):a kim Ty jesteś?! kojarze Twojego pieska ale Ciebie nie:eviltong: No wiesz co... :mad:Malina :eviltong:. Przeglądałam sobie wątek obrożowy, patrzę - post autorstwa Mi. :crazyeye:, aż spojrzałam na datę :lol:. Quote
Mi. Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 no dobra, znalazłam coś cieszcie oczy póki możecie :diabloti::evil_lol: Quote
anetta Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 :hand: Gdzie byłaś jak Cię nie było? :evil_lol::evil_lol: Oo, Erga w sweterku...bardzo gustownym :cool3: Zajrzałam na tą stronkę co podałaś. Faaaajniutkie foty :razz: Jak tam Compan? Quote
Bewarka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Sexi sweterek :loveu: Swietne foty robisz :D Quote
Mi. Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 wrrrrr głupie backspace :/ wcisnelam i sie wszystko skasowalo :| anetta napisał(a)::hand: Gdzie byłaś jak Cię nie było? :evil_lol::evil_lol: Oo, Erga w sweterku...bardzo gustownym :cool3: Zajrzałam na tą stronkę co podałaś. Faaaajniutkie foty :razz: Jak tam Compan? no to jeszcze raz szwędałam się tu i tam... podróżowałam :oops: a teraz przyszłam bo się stęskniłam ale znikne jak wyzdrowieje ;). Cóż, będe czasami zaglądać;) Franek całkiem fajnie. Żyje!. Miałam ostatnio napady złości na niego i postanowiłam, że go sprzedam. Zaczęłam wystawiać ogłoszenia i szukać innego konia - Quartera. no cóż. Niestety pare osób utwierdziło mnie w przekonaniu, że Franek robi się coraz fajniejszy i to co udało się z nim zrobić przez ostatnie pare miesięcy graniczy z cudem. Utwierdził mnie w tym jeszcze mój tata, który wczoraj wrócił od niego z Krakowa i był nim naprawdę bardzo zauroczony. Moje maleństwo kochane :) nie jest doskonały ale uroczy. Pod koniec maja będzie pod Warszawą. Ale na krótko. Bo będzie ciepło - sezon i trzeba będzie zacząć trenować. :) kilka jego zdjęć.. Quote
Anza&Hacker Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Fajnie Erga wygląda w tym sweterku :cool3: ...a swoją drogą miło Ciebie widzieć - chociaż przelotem :loveu: Quote
aleb Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Któż to wrócił? :loveu: Jak miło widzieć Ciebie i Twoje fotki! Jak zwykle śliczne! :) Quote
Rinuś Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Cześć małpo:loveu::loveu::loveu::loveu: boskie foty:loveu: konia masz ślicznego:loveu: Quote
ewka i haker Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 pięknie śliczny on jest ona tez:loveu: Quote
sandrulka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 hej! jesteśmy u Was pierwszy raz. Śliczny pies:) Fajne zdjęcia. Kon tez cudowny! pare razy jezdziłam konno.Wspaniała sprawa:) Pozdrawiamy i zapraszamy do nas. Quote
Recommended Posts