aleb Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ale fajna kolekcja :loveu: We wszystkim jej do pyszczka :) Quote
łapeczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 fajne te wszystkie obroze macie ;] moglabym prosic o banerek w wolnej chwili twojej oczywiscie ;] Quote
Mi. Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='jonQuilla']hmm.... dzisiaj widziałam podobnego psiaka do Twojej suki... był potężniejszy...myślałam że to pies ale jak podeszłam bliżej to okazało się że to suka... ale była na prawdę duża...nie spasiona, duża :) :evil_lol::evil_lol: haha:cool3: erga jest taka miniaturka weimarka ;) [quote name='aleb']Ale fajna kolekcja :loveu: We wszystkim jej do pyszczka :) no ja mysla:p [quote name='łapeczek']fajne te wszystkie obroze macie ;] moglabym prosic o banerek w wolnej chwili twojej oczywiscie ;] moglabys... rowniez za 2 tygodnie:D Quote
Illusion Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Dzięki za zdjęcia ;). W sumie z lodowych rogzów już zrezygnowałam, bo uznałam, że są za puste :lol:. No i myślami wracam do lupine'ów, tylko nie wiem czy Taśma nie będzie za szeroka (18mm), bo ta dla małych psów (10mm) jest raczej zbyt wąska. Niby między 16mm, a 18mm nie ma dużej różnicy... http://img166.imageshack.us/img166/2753/psiakjesieni049lt6.jpg Ten wzorek z żółwikami jest bardzo fajny, podoba mi się ten kolor, wzorek z delfinkami jest chyba taki sam i myślałam, żeby między innymi właśnie go kupić. http://img379.imageshack.us/img379/4844/200807116ex3.jpg Ta obróżka też jest super ;). Quote
Mi. Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Malina obróżka z delfikami nie jest taka jak w żółwiki. Kompletnie inne odcienie, po za tym ta pierwsza jest sztywniejsza niewiem czemu... no i rozmiarami się różnią to też prawda osobiście o wiele bardziej wole żółwiki :) Quote
Mi. Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 łiii dostałam prezent od mamy ;> znalazła w polsce sklep Victoria's Secret:loveu: i kupiła mi 2 pary majtek i bluze - oczywiście wszystko w różku i dopiskiem Pink :lol:. Aaa no i Frisbee dla Erguni - białe z różowym pieskiem:cool3: i napisem victoria's secret:lol:. Miała taki bardzo szaleńczy kobiecy odruch na widok różowego:cool1: hihi:smile: no ja już wyjeżdżam za 5 minut, jeszcze kilka ostatnich rzeczy spakuje:smile: szkoda, że taka brzydka pogoda:shake: Aaaa dostalam aparat zastępczy od Nikona (D80) i od znajomej (D200) :multi: Bo moj aparat jeszcze sie nie naprawil :hmmmm: papa:loveu: Quote
goldenka245 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Przyszłam posprzątać w galerii:evil_lol: (Olu bawie się w Lubą:grin::wink:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dobry wieczór :) heeej:* ma to po mnie ;] Chciałabyś :diabloti: Co tam obroże! Erga jest cudna :loveu: Zwłaszcza na tym zdjęciu z różą, przebija wszystkie :loveu: Nie masz się co bać, ponoć T.Szalgowska porzuca szkołę w PL i jedzie do Los Angeles :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Wróciłam dzień wcześniej z Janowa:) jutro zaczynają się aukcje, ja byłam na pokazach. to jutro mam dzień wolny, kupuje jakiś nowy obiektyw i PSPx2 a pojutrze w południe wyjeżdżam :) [quote name='goldenka245']Przyszłam posprzątać w galerii:evil_lol: (Olu bawie się w Lubą:grin::wink:) hahahhahahahhahahahahahha dobilas mnie hahahahhahah zamkne Cie w szafie. o! [quote name='łapeczek']milego wyjazdu ...papa dzięki, pa:* [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) Chciałabyś :diabloti: Co tam obroże! Erga jest cudna :loveu: Zwłaszcza na tym zdjęciu z różą, przebija wszystkie :loveu: Nie masz się co bać, ponoć T.Szalgowska porzuca szkołę w PL i jedzie do Los Angeles :evil_lol: ale będe chodzić z Alą Boratyń:evil_lol: Tola chodziła do American School of Warsaw - gdzie 19tys zlotych placisz miesiecznie za nauke w przedszkolu;) a 36tys placisz za ostatnią klasę liceum. Miesięcznie oczywiście:lol: ogólnie bardzo fajna porządna szkola ale nie wytrzymałabym gdybym miała wszystkie lekcje w obcym języku też mi się podoba to zdjęcie z różą:) Quote
Mi. Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='jonQuilla']piękny Qnik :loveu::loveu: hej:D oj tak... taki swój wdzięk ma:) Zdjęcia pod tytułem "Jupi mam nowy obiektyw:multi:" [SIZE=2]i jeszcze nie umiem nim robić zdjęć:p Quote
jonQuilla Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 :multi::multi: jest aparacik :) jupi, jupi :loveu::loveu::loveu: Quote
Mi. Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Anza&Hacker']...a co Erga ma na plakietce? :razz: a tajemnica:cool1: [quote name='aleb']Mnie się zdaje, że pisze VIP :lol: taa.. odstąpiłam jej moją plakietke z janowa :wink: [quote name='jonQuilla']:multi::multi: jest aparacik :) jupi, jupi :loveu::loveu::loveu: jest aparacik.. szkoda, że nie mój - dostałam zastępczy z nikona (też D80) mój się nadal naprawia:angryy: ej no ten obiektyw jest tak ciężki, że po 10 minutach trzymania go nie mam już na nic siły i czuje się jakbym przebiegła na rękach kilometry:oops: Quote
anetta Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Widziałam obiektyw który kupiłaś :mdleje: Robi wrażenie :lol: Sama byłaś w Janowie? Widziałam relacje na Dwójce :)) Ehhhh, piękne konie :loveu: Quote
Mi. Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='anetta']Widziałam obiektyw który kupiłaś :mdleje: Robi wrażenie :lol: Sama byłaś w Janowie? Widziałam relacje na Dwójce :)) Ehhhh, piękne konie :loveu: ojj obiektyw super:P już go kocham:evil_lol: oj chwila pokazują już konie w janowie:) relacja jest na swiatkoni.pl bylam z mama;) moje zakupy :P i dla pieska : Quote
goldenka245 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Cześć moje bejbeeee:loveu::loveu: Świetne zakupy:loveu: Mam tutaj kompika:multi: Ale gg niet :( Quote
Recommended Posts