Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aparat nadal w naprawie i nie sadze, ze szybko wroci ;/

[quote name='Pianka']Ej a wy widzicie tego ludzika na tym białym plakacie?:evil_lol:

Ten koń go naśladuje, dopiero teraz se to uświadomiłam:evil_lol:
to jest reklama sklepu z futrami

[quote name='Marzenuś']Sama słodycz :loveu: :loveu:

hej Marzenko ;*

[quote name='Izabela124.']Witanko
Wsio nadrobiłam i przy tym nadrabianiu się uśmiałam haha ale wy agentki jesteście, pozdarwiam
hahah:diabloti:cześć:loveu:odlotowe agentki wuahah

[quote name='jonQuilla']o jaaa....dobrze że to tylko sztuczka "zdechł koń" a nie prawdziwa scenka :mad:
bez takich mi tu prosze :P

Posted

o prosze... wkońcu zajrzałam do galerii twojego psa, jest naprawde śliczny..:loveu: szkoda że tak dawno żadnych fotek nie dodałas:P
Rozumiem że aparat popusty, ale ktoś napewno jakis parat ma, żeby chociaz 2 fotki zrobić:)
Bede często zaglądala, bo mam sentyment do tych psów..:cool3: (jak znajde czas to zrobie temat mojego wujka psa, też ta rasa)
Czekam na jakies nowe zdjęcia.
Pozdrawiam:D

Posted

Ide dziś do Nikona zrobic awanture, ze moj aparat jeszcze nie jest naprawiony:diabloti:
A jesli juz naprawili to i tak zrobie ta awanture bo za dlugo to trwalo:evil_lol:

[quote name='Sara_Bora']o prosze... wkońcu zajrzałam do galerii twojego psa, jest naprawde śliczny..:loveu: szkoda że tak dawno żadnych fotek nie dodałas:P
Rozumiem że aparat popusty, ale ktoś napewno jakis parat ma, żeby chociaz 2 fotki zrobić:)
Bede często zaglądala, bo mam sentyment do tych psów..:cool3: (jak znajde czas to zrobie temat mojego wujka psa, też ta rasa)
Czekam na jakies nowe zdjęcia.
Pozdrawiam:D
taaa zdjecia beda jak bedzie czym robic:P
hehe witamy zapraszamy częsciej:cool3:

[quote name='HankaRupczewska']Ola, coś Ty zrobiła z tym aparatem ???
zepsułam:evil_lol:

[quote name='betty_labrador']czesc my sweet girl :P

w koncu jestem w domostwie zwanym Radzyminem :P
ojezusiematkoswietamaryjo:evil_lol:
to kiedy sie spotykamy?:diabloti:

fajny dzien wczoraj mialam:D.
mama z rzymu przyjechala przywiozla mi różowe przykrycie na łóżko i naszyjnik Hello Kitty Swarovskiego.

a na tate sie obrazilam prawie ze z placzem bo zjadl czekoladki ktore trzymalam przez miesiac w lodowce na specjalna okazje, na ktorych napisane bylo ze kocham mame tate i compane, ktore zamowilam w necie, wybieralam, napis opakowanie... kosztowalo 60zl a tata nawet nie zauwazyl napisu

a on chyba za bardzo wzial to do siebie i powiedzial ze mi to jakos wynagrodzi:evil_lol:
myslalam ze kupi mi nowa czekolade ale kupil komorke :evil_lol:
hehe mimo, ze wie iz za 2 miesiace bede miala Iphona:evil_lol: haha nie wyrabiam. W kazdym razie motorola pebl - damska komorka, nawet fajna:) milutka w obsludze i fajnie miec ja przy sobie

Posted

Wiesz już jak się czuje Twój aparat? Czekamy i czekamy na zdjęcia, a tu nadal nic :shake:.
Może naślemy na nich jakąś mafię, to się pospieszą z tą naprawą? :evil_lol:

Posted

[quote name='Malina.']Wiesz już jak się czuje Twój aparat? Czekamy i czekamy na zdjęcia, a tu nadal nic :shake:.
Może naślemy na nich jakąś mafię, to się pospieszą z tą naprawą? :evil_lol:
powiedzieli, że aparat będzie gotowy najwcześniej na czwartek a z obiektywem trzeba poczekać:angryy: Boże co ja zrobiłam temu aparatowi?!!?

W poniedziałek są akucje koni arabskich więc jeśli do tej pory obiektyw nie będzie naprawiony kupie nowy. Zresztą taki zamiar miałam już od dłuższego czasu :roll:

ale mafie możecie przyslac nie obraże się:cool3::cool1:

Posted

No to zaraz coś się załatwi, muszę tylko numeru w książce telefonicznej poszukać :cool3:.
A co to za brylancikowa obróżka (?), którą ma Twoja psina na zdjęciach w podpisie?

Posted

[quote name='Malina.']No to zaraz coś się załatwi, muszę tylko numeru w książce telefonicznej poszukać :cool3:.
A co to za brylancikowa obróżka (?), którą ma Twoja psina na zdjęciach w podpisie?
to moja kolia:)

[quote name='aleb']Właśnie, cóż to za śliczna obroża w bannerku? :cool3:

Coś ty zrobiła z tym obiektywem, że tak długo robią? :lol:
Jak byłam w Kenii to zasypałam piaskiem :placz:i Erga wwalała mi się pyskiem w obiektyw przez co porysowala, wyslinila i jeszcze wiecej piasku sie dostalo :mdleje:

Posted

[quote name='łapeczek']ale sliczny banerek masz znowu Mi ;]
moze bys mogla dla mnie jakies sliczny zmajstrowac ??? prosze ;*
okej ale to za 2 tygodnie ;]

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']No nie mogę, ale dama z niej :loveu:
heeej:* ma to po mnie ;]

[quote name='Malina.']http://img165.imageshack.us/img165/5479/nieudane036bw6.jpg
To zdjęcie bardzo mi się podoba :loveu:. Chyba w obróżkowym temacie je widziałam :cool3:.
Doszły mnie słuchy, że Twoja Erga ma obrożę Icecream Bone, pewnie już gdzieś wstawiałaś, ale nie uśmiecha mi się przeszukiwanie kilkuset stron, więc mam prośbę, czy mogłabyś jeszcze raz pokazać? Tak w ogóle, to jakie Wy macie obróżki? :razz:
napewno tam nie widziałaś tego zdjęcia:eviltong:

jakie mamy? hmm... moge Ci pokazać wszystkie oprócz Icecream Bone i delfinków lupine bo tych nie mam sfotografowanych;)

lupine Monarch Red

Lupine Ggrly Dog

Lupine Turtle Reef

Posted

hmm....
dzisiaj widziałam podobnego psiaka do Twojej suki...
był potężniejszy...myślałam że to pies ale jak podeszłam bliżej to okazało się że to suka...
ale była na prawdę duża...nie spasiona, duża :) :evil_lol::evil_lol: