betty_labrador Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 anetta napisał(a):Hhahaha , w tym samym momencie zrobiłyśmy fote http://img397.imageshack.us/img397/2037/20080712197dn9.jpg Też mam ją ale z innej perspektywy :evil_lol::evil_lol: no cóż :eviltong: nie ma to jak synchron :cool3::lol: Quote
Marzenuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 basia bonnie napisał(a):hahahhahaha my sie cieszymy jak głupie- Lody,lody!!!!!! a Betty nam mowi ze to jedzenie dla psow :roflt: :roflt: :roflt: Sobie wypraszam :mad: To JA mówiłam, że to psia karma :evil_lol: Łakomczuchy :diabloti: Się pochwalę. Znalazłam na allegro takie szelki dla Dory jakich szukałam :multi: I czekam na przesyłkę :razz: Quote
betty_labrador Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 to juz wiem czemu tego nie pamietam !!!!!! :eviltong: jak moglyscie zabrac Marzence ta zaszczytna role :P Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ja bym sobie dała ręke uciąć,że to Betty nam mówiła,że to jest dla psów a my się patrzymy na siebie jak na idiotki i w smiech :hmmmm: :cool3: Quote
ewka i haker Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ale macie historie hahha karma dla psow smaczego haha Quote
betty_labrador Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ja mysle ze pamietalabym to zdarzenie :lol: Marzenka ma pewnie racje!! Karma psia nawet smaczna- moj brat kiedys jadl :lol: Quote
Marzenuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Nie wnikam czy smakowała mu karma czy nie :D Ale teraz Basia musi mi oddać swoją rękę :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [FONT=Georgia]witam w ten piękny dzień :multi::loveu:[/FONT] Quote
Mi. Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 dotarły dziś do mnie szelki od Taks!!!:multi:A nikon nadal w naprawie!! ohoho ale zakupy dziś zrobiłam:diabloti: [quote name='Marzenuś'] Się pochwalę. Znalazłam na allegro takie szelki dla Dory jakich szukałam :multi: I czekam na przesyłkę :razz: poka! poka! poka! :multi: [quote name='basia bonnie']ja bym sobie dała ręke uciąć,że to Betty nam mówiła,że to jest dla psów a my się patrzymy na siebie jak na idiotki i w smiech :hmmmm: :cool3: ciach:diabloti: ciach :diabloti: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam w ten piękny dzień :multi::loveu:[/FONT] Witajcie pod wieczór :multi: Quote
jonQuilla Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [FONT=Georgia]witaj w nocy :multi::loveu:[/FONT] Quote
Mi. Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='betty_labrador']papapapapa :D pa:diabloti: [quote name='goldenka245']Heloł!:multi::loveu::loveu::loveu: cześć:diabloti: . Quote
Illusion Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Cześć! :multi: Kiedy będą jakieś nowe fotki? I kto tu galerię zaniedbuje? :mad: Quote
Mi. Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Malina.']Cześć! :multi: Kiedy będą jakieś nowe fotki? I kto tu galerię zaniedbuje? :mad: mówiłam, że oddałam aparat do naprawy!:eviltong:;) Quote
Illusion Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Mi.']mówiłam, że oddałam aparat do naprawy!:eviltong:;) Wybacz, ale ja ślepa trochę jestem :oops:. A co tam u Was słychać? :lol: Ostatnio jak pokazywałam mamie Mutu (tego szczeniorka, co jest teraz na tymczasie u BBety), to powiedziała, że strasznie jej jakąś rasę przypomina, dałam jej książkę, żeby pokazała mi jaką, a ona wskazała na wyżła weimarskiego :lol:. Quote
Mi. Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Malina.']Wybacz, ale ja ślepa trochę jestem :oops:. A co tam u Was słychać? :lol: Ostatnio jak pokazywałam mamie Mutu (tego szczeniorka, co jest teraz na tymczasie u BBety), to powiedziała, że strasznie jej jakąś rasę przypomina, dałam jej książkę, żeby pokazała mi jaką, a ona wskazała na wyżła weimarskiego :lol:. hihih:lol: mi on Kelpie przypomina:evil_lol: Co. w panierce ^^ Quote
basia bonnie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Hahaha booskie foto :loveu: :loveu: :loveu: Quote
jonQuilla Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Georgia]czemu ten konik leży na pleckach? opala się? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Pianka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 haha opala się:evil_lol: szkoda, że nie wie, że to mu nic nie pomoże:evil_lol: Chociaż z drugiej strony bardziej mi to przypomina komende "zdechł koń". Przyznaj sie czego ty tego konia uczysz:mad: Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Witanko Wsio nadrobiłam i przy tym nadrabianiu się uśmiałam haha ale wy agentki jesteście, pozdarwiam Quote
jonQuilla Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Pianka']haha opala się:evil_lol: szkoda, że nie wie, że to mu nic nie pomoże:evil_lol: [FONT=Georgia]fakt już jest brązowiutki wiec po co mu opalenizna :roll:[/FONT] Chociaż z drugiej strony bardziej mi to przypomina komende "zdechł koń". Przyznaj sie czego ty tego konia uczysz:mad: [FONT=Georgia]o jaaa....dobrze że to tylko sztuczka "zdechł koń" a nie prawdziwa scenka :mad:[/FONT] Quote
ewka i haker Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 my sie zegnamy bo jedziemy z hakerem nad morze:D Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa ;];];] ......... Quote
Recommended Posts