basia bonnie Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 aleb napisał(a): Aa no szkoda, gdybym wiedziała, to bym została jeszcze na te 10 min ;) jak mogłaś nam to zrobić:placz: a Betty dzwonila do Ciebie! :eviltong: hehe nadrobimy na jakiejs innej wystawie:cool3: hello Mi.:loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Witaj Mi.! Widziałam Twojego Companka, przepiękny qń!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 nadrobimy impra wystawowa :P Iza byla zmeczona musicie jej to wybaczyc. Ale to ja mialam zaszczyt jej poszukac i podac reke :grins: Quote
aleb Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 betty_labrador napisał(a):nadrobimy impra wystawowa :P Iza byla zmeczona musicie jej to wybaczyc. Ale to ja mialam zaszczyt jej poszukac i podac reke :grins: Haha, jak to brzmi :evil_lol: No mam nadzieję, że kiedyś zbierzemy się większą grupką i będzie jazda :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 betty_labrador napisał(a):nadrobimy impra wystawowa :P Iza byla zmeczona musicie jej to wybaczyc. Ale to ja mialam zaszczyt jej poszukac i podac reke :grins: Pff ja juz taką okazje miałam nie raz:cool3: aleb napisał(a):Haha, jak to brzmi :evil_lol: No mam nadzieję, że kiedyś zbierzemy się większą grupką i będzie jazda :diabloti: Taaaak:loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 aleb napisał(a):Haha, jak to brzmi :evil_lol: No mam nadzieję, że kiedyś zbierzemy się większą grupką i będzie jazda :diabloti: tak tajemniczo :P no ja mysle! :diabloti: basia bonnie napisał(a):Pff ja juz taką okazje miałam nie raz:cool3: Taaaak:loveu::loveu::loveu: oh zaszczyt Cie kopnął :crazyeye: :diabloti::cool1::cool1::cool1: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 betty_labrador napisał(a): oh zaszczyt Cie kopnął :crazyeye: :diabloti::cool1::cool1::cool1: nikt mnie nie kopal:evil_lol::evil_lol: a z Izą to już chyba na 3 wystawach sie widzialysmy:cool3: a na Katowickiej miala nam z goldenką kupić herbate i naleśniki i sie wycwaniła,bo rozdawali darmowe herbaty w pedigree to nas wzięła, ale na naleśniki czekamy dalej:placz::diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='basia bonnie']nikt mnie nie kopal:evil_lol::evil_lol: a z Izą to już chyba na 3 wystawach sie widzialysmy:cool3: a na Katowickiej miala nam z goldenką kupić herbate i naleśniki i sie wycwaniła,bo rozdawali darmowe herbaty w pedigree to nas wzięła, ale na naleśniki czekamy dalej:placz::diabloti:[/QUOTE] :diabloti: wazne ze mialyscie co pic! jesc to mozna rzadziej :P Iza o Was wiec bardzo dobrze zadbala :P a moze teraz na warszawskiej uciekla bo bala sie ze ja naciagniecie na nalesniki? :eviltong::cool3: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='betty_labrador']:diabloti: wazne ze mialyscie co pic! jesc to mozna rzadziej :P Iza o Was wiec bardzo dobrze zadbala :P a moze teraz na warszawskiej uciekla bo bala sie ze ja naciagniecie na nalesniki? :eviltong::cool3:[/quote] Pfff, no pewno, niech zdechna z glodu, bedzie spokoj :D ale tam byly tylko jakies nieapetyczne golonki itp.:placz: Quote
betty_labrador Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='basia bonnie']Pfff, no pewno, niech zdechna z glodu, bedzie spokoj :D ale tam byly tylko jakies nieapetyczne golonki itp.:placz:[/QUOTE] zawsze sa jeszcze frytki :diabloti: albo kanapki zrobione w domku :eviltong: Quote
Mi. Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 basia bonnie napisał(a):jak mogłaś nam to zrobić:placz: a Betty dzwonila do Ciebie! :eviltong: hehe nadrobimy na jakiejs innej wystawie:cool3: hello Mi.:loveu::loveu: hello Basiu_bonnie:loveu: goldenka245 napisał(a):Heloł!:multi::loveu: cześć wstrętna babo:diabloti: Rybka_39 napisał(a):Witaj Mi.! Widziałam Twojego Companka, przepiękny qń!!:loveu::loveu::loveu: hej, fajnie, ze sie podoba:loveu::loveu: zaba14 napisał(a):sliczne zdjecia! :) a stafiki masz? :P nie:evil_lol::evil_lol::diabloti: ewka i haker napisał(a):hej czekamy na fotkiewka i haker napisał(a):witamy dawac nowe zdjcia jaka nagła zmiana tonu:evil_lol: aleb napisał(a):Haha, ojjj cicho xD Aa no szkoda, gdybym wiedziała, to bym została jeszcze na te 10 min ;) jassssne:diabloti: basia bonnie napisał(a):nikt mnie nie kopal:evil_lol::evil_lol: a z Izą to już chyba na 3 wystawach sie widzialysmy:cool3: a na Katowickiej miala nam z goldenką kupić herbate i naleśniki i sie wycwaniła,bo rozdawali darmowe herbaty w pedigree to nas wzięła, ale na naleśniki czekamy dalej:placz::diabloti: hahahahhahahahha przypomnialas mi. hahahahaha. Darmowe herbaty... apropo darmowych probek karmy - OOoooOOOOo loody mają!!!!! :multi::multi: :diabloti::evil_lol:hahahahahha Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Mi. napisał(a): hahahahhahahahha przypomnialas mi. hahahahaha. Darmowe herbaty... apropo darmowych probek karmy - OOoooOOOOo loody mają!!!!! :multi::multi: :diabloti::evil_lol:hahahahahha hahahhahaha my sie cieszymy jak głupie- Lody,lody!!!!!! a Betty nam mowi ze to jedzenie dla psow :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Zuza i Noddy Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 No nareszcie dotarłam do waszej galerii i skończyłam podziwiać śliczne fotki z wystawy[wybierasz sie jeszcze na jakąś?]. Piesa tez masz oczywiście boskiego. Quote
betty_labrador Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 basia bonnie napisał(a):hahahhahaha my sie cieszymy jak głupie- Lody,lody!!!!!! a Betty nam mowi ze to jedzenie dla psow :roflt: :roflt: :roflt: a ja nie pamietam tego? :( przy jakich to probkach bylo? :D Quote
Mi. Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):No nareszcie dotarłam do waszej galerii i skończyłam podziwiać śliczne fotki z wystawy[wybierasz sie jeszcze na jakąś?]. Piesa tez masz oczywiście boskiego. Witaj:multi:wybieram się na warszawską we wrześniu:) będziesz? basia bonnie napisał(a):hahahhahaha my sie cieszymy jak głupie- Lody,lody!!!!!! a Betty nam mowi ze to jedzenie dla psow :roflt: :roflt: :roflt: hahahahahhahahahahaha:roflt::roflt::roflt:ale my gÓpie jestesmy jaaa nieee mogeee :roflt::roflt: betty_labrador napisał(a):a ja nie pamietam tego? :( przy jakich to probkach bylo? :D tam od wejścia jak się wchodziło na wystawe po lewej stronie:evil_lol:takie lodoweczki w ktorych sie zwykle lody trzyma:evil_lol: to bylo pod koniec wystawy w sobote. Quote
Zuza i Noddy Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Mi. napisał(a):Witaj:multi:wybieram się na warszawską we wrześniu:) będziesz? Jak tylko znajdę transport to na pewno. Quote
betty_labrador Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Basia byla jeszcze w sobote? :hmmmm: czy ja o czyms nie wiem ? :lol: cos kapuje juz bardziej ale moj musk nie jest chyba jasny i przejrzysty dzis :eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 hahahaha Betty to było w piątek :P my z Ola tak szukalysmy jedzenia a tam jakies stoisko z lodowkami i karteczkami "probki karm gratis" no ale myslimy sobie "lody!!" no i chcialysmy tam isc ale jakies to dziwne a Ty sie nas pytasz po co chcemy kupic ta karme dla psow :roflt: :roflt: :roflt: Quote
betty_labrador Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 basia bonnie napisał(a):hahahaha Betty to było w piątek :P my z Ola tak szukalysmy jedzenia a tam jakies stoisko z lodowkami i karteczkami "probki karm gratis" no ale myslimy sobie "lody!!" no i chcialysmy tam isc ale jakies to dziwne a Ty sie nas pytasz po co chcemy kupic ta karme dla psow :roflt: :roflt: :roflt: :evil_lol: :roflt: :P powiedzmy ze pamietam :cool3: bo Wy takie niedopieszczone bez słodyczy dzieci :eviltong: (bez obrazy rzecz jasna :] ) Quote
anetta Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Hhahaha , w tym samym momencie zrobiłyśmy fote http://img397.imageshack.us/img397/2037/20080712197dn9.jpg Też mam ją ale z innej perspektywy :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts