Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aleb napisał(a):

Aa no szkoda, gdybym wiedziała, to bym została jeszcze na te 10 min ;)

jak mogłaś nam to zrobić:placz: a Betty dzwonila do Ciebie! :eviltong:
hehe nadrobimy na jakiejs innej wystawie:cool3:

hello Mi.:loveu::loveu:

Posted

betty_labrador napisał(a):
nadrobimy impra wystawowa :P Iza byla zmeczona musicie jej to wybaczyc. Ale to ja mialam zaszczyt jej poszukac i podac reke :grins:

Haha, jak to brzmi :evil_lol:
No mam nadzieję, że kiedyś zbierzemy się większą grupką i będzie jazda :diabloti:

Posted

nadrobimy impra wystawowa :P Iza byla zmeczona musicie jej to wybaczyc. Ale to ja mialam zaszczyt jej poszukac i podac reke :grins:

Pff ja juz taką okazje miałam nie raz:cool3:
aleb napisał(a):
No mam nadzieję, że kiedyś zbierzemy się większą grupką i będzie jazda :diabloti:

Taaaak:loveu::loveu::loveu:

Posted

aleb napisał(a):

tak tajemniczo :P no ja mysle! :diabloti:

basia bonnie napisał(a):
Pff ja juz taką okazje miałam nie raz:cool3:

Taaaak:loveu::loveu::loveu:

oh zaszczyt Cie kopnął :crazyeye:

:diabloti::cool1::cool1::cool1:

Posted

oh zaszczyt Cie kopnął :crazyeye:

:diabloti::cool1::cool1::cool1:

nikt mnie nie kopal:evil_lol::evil_lol:
a z Izą to już chyba na 3 wystawach sie widzialysmy:cool3: a na Katowickiej miala nam z goldenką kupić herbate i naleśniki i sie wycwaniła,bo rozdawali darmowe herbaty w pedigree to nas wzięła, ale na naleśniki czekamy dalej:placz::diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']nikt mnie nie kopal:evil_lol::evil_lol:
a z Izą to już chyba na 3 wystawach sie widzialysmy:cool3: a na Katowickiej miala nam z goldenką kupić herbate i naleśniki i sie wycwaniła,bo rozdawali darmowe herbaty w pedigree to nas wzięła, ale na naleśniki czekamy dalej:placz::diabloti:[/QUOTE]

:diabloti: wazne ze mialyscie co pic! jesc to mozna rzadziej :P Iza o Was wiec bardzo dobrze zadbala :P

a moze teraz na warszawskiej uciekla bo bala sie ze ja naciagniecie na nalesniki? :eviltong::cool3:

Posted

[quote name='betty_labrador']:diabloti: wazne ze mialyscie co pic! jesc to mozna rzadziej :P Iza o Was wiec bardzo dobrze zadbala :P

a moze teraz na warszawskiej uciekla bo bala sie ze ja naciagniecie na nalesniki? :eviltong::cool3:[/quote]
Pfff, no pewno, niech zdechna z glodu, bedzie spokoj :D

ale tam byly tylko jakies nieapetyczne golonki itp.:placz:

Posted

[quote name='basia bonnie']Pfff, no pewno, niech zdechna z glodu, bedzie spokoj :D

ale tam byly tylko jakies nieapetyczne golonki itp.:placz:[/QUOTE]

zawsze sa jeszcze frytki :diabloti: albo kanapki zrobione w domku :eviltong:

Posted

basia bonnie napisał(a):
jak mogłaś nam to zrobić:placz: a Betty dzwonila do Ciebie! :eviltong:
hehe nadrobimy na jakiejs innej wystawie:cool3:

hello Mi.:loveu::loveu:

hello Basiu_bonnie:loveu:

goldenka245 napisał(a):
Heloł!:multi::loveu:

cześć wstrętna babo:diabloti:

Rybka_39 napisał(a):
Witaj Mi.!
Widziałam Twojego Companka, przepiękny qń!!:loveu::loveu::loveu:

hej, fajnie, ze sie podoba:loveu::loveu:

zaba14 napisał(a):
sliczne zdjecia! :) a stafiki masz? :P

nie:evil_lol::evil_lol::diabloti:

ewka i haker napisał(a):
hej
czekamy na fotki
ewka i haker napisał(a):
witamy dawac nowe zdjcia

jaka nagła zmiana tonu:evil_lol:

aleb napisał(a):
Haha, ojjj cicho xD

Aa no szkoda, gdybym wiedziała, to bym została jeszcze na te 10 min ;)

jassssne:diabloti:

basia bonnie napisał(a):
nikt mnie nie kopal:evil_lol::evil_lol:
a z Izą to już chyba na 3 wystawach sie widzialysmy:cool3: a na Katowickiej miala nam z goldenką kupić herbate i naleśniki i sie wycwaniła,bo rozdawali darmowe herbaty w pedigree to nas wzięła, ale na naleśniki czekamy dalej:placz::diabloti:

hahahahhahahahha przypomnialas mi. hahahahaha. Darmowe herbaty... apropo darmowych probek karmy
- OOoooOOOOo loody mają!!!!! :multi::multi:

:diabloti::evil_lol:hahahahahha

Posted

Mi. napisał(a):

hahahahhahahahha przypomnialas mi. hahahahaha. Darmowe herbaty... apropo darmowych probek karmy
- OOoooOOOOo loody mają!!!!! :multi::multi:

:diabloti::evil_lol:hahahahahha

hahahhahaha my sie cieszymy jak głupie- Lody,lody!!!!!! a Betty nam mowi ze to jedzenie dla psow :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
No nareszcie dotarłam do waszej galerii i skończyłam podziwiać śliczne fotki z wystawy[wybierasz sie jeszcze na jakąś?]. Piesa tez masz oczywiście boskiego.

Witaj:multi:wybieram się na warszawską we wrześniu:) będziesz?

basia bonnie napisał(a):
hahahhahaha my sie cieszymy jak głupie- Lody,lody!!!!!! a Betty nam mowi ze to jedzenie dla psow :roflt: :roflt: :roflt:

hahahahahhahahahahaha:roflt::roflt::roflt:ale my gÓpie jestesmy jaaa nieee mogeee :roflt::roflt:

a ja nie pamietam tego? :( przy jakich to probkach bylo? :D

tam od wejścia jak się wchodziło na wystawe po lewej stronie:evil_lol:takie lodoweczki w ktorych sie zwykle lody trzyma:evil_lol: to bylo pod koniec wystawy w sobote.

Posted

hahahaha Betty to było w piątek :P my z Ola tak szukalysmy jedzenia a tam jakies stoisko z lodowkami i karteczkami "probki karm gratis" no ale myslimy sobie "lody!!" no i chcialysmy tam isc ale jakies to dziwne a Ty sie nas pytasz po co chcemy kupic ta karme dla psow :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

basia bonnie napisał(a):
hahahaha Betty to było w piątek :P my z Ola tak szukalysmy jedzenia a tam jakies stoisko z lodowkami i karteczkami "probki karm gratis" no ale myslimy sobie "lody!!" no i chcialysmy tam isc ale jakies to dziwne a Ty sie nas pytasz po co chcemy kupic ta karme dla psow :roflt: :roflt: :roflt:

:evil_lol: :roflt: :P powiedzmy ze pamietam :cool3: bo Wy takie niedopieszczone bez słodyczy dzieci :eviltong: (bez obrazy rzecz jasna :] )