Marzenuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 I nie zamierzam jej łamać ;) Ale żałuj nie widziałaś miny faceta, który wyszedł z ostatniej kabiny i popatrzył na wariatki z aparatami :roflt: Chyba myślał, że robimy mu zdjęcia :roflt: Quote
basia bonnie Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Marzenuś napisał(a):I nie zamierzam jej łamać ;) Ale żałuj nie widziałaś miny faceta, który wyszedł z ostatniej kabiny i popatrzył na wariatki z aparatami :hahaha: Chyba myślał, że robimy mu zdjęcia :hahaha: :loveu::loveu: Ahahahahah boskie jestescie :roflt: :roflt: Quote
basia bonnie Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Udało się Wam :loveu: Hahahaha,ja sie juz boje tej wrzesniowej krajowki;) Quote
Marzenuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Nie strasz mnie. Wezme ze sobą papierową torbę na wszelki wielki, jak znów Wam odbije ze zdjęciami :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Marzenuś napisał(a):Nie strasz mnie. Wezme ze sobą papierową torbę na wszelki wielki, jak znów Wam odbije ze zdjęciami :evil_lol: Buahaha:evil_lol::evil_lol: a ja musze wziąć jakąś zasłonke na toi toi'a czy cos:evil_lol: Quote
Mi. Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 hahahahaha dobijacie mnie:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Marzenka ma racje. Tam nie było Basi:diabloti:to ktoś inny:evil_lol: - zdjęcie robione było w sobote :eviltong: Ejjj jestem gópia!!!!!!! właśnie wróciłam z banku i musze się wracać bo pomyliłam numery kont:angryy: na szybko spisywalam i zabraklo jednej cyferki, kurde wiedzialam ze jest cos nie tak:angryy: Ale wpłaciłam już na RD:loveu: to teraz Baj Baj ide do banku, zabieram ze sobą psa i uwiąże go przed bankiem. o! kolo straznika:evil_lol: basia bonnie napisał(a):hahahahahahahahahaha,ktoś mi pukał po drzwiach i mówie "zajeteee" i ten ktos znow no to ja znow zajeteee! A to Tosiaczek był:loveu: tak sie przyzwyczaila do mnie i chciała ze mna chodzic , że nawet do wc chciala ze mna isc, slodka mylisz się:diabloti: Czarna_Owieczka napisał(a):spaniel jest cudowny :loveu: nooo jest piękny:loveu: Marzenuś napisał(a):Ale ja mam nadal :diabloti: :multi::multi: basia bonnie napisał(a): p.s. na szczescie z aparatu Oli zdazylam usunac :D :mad::angryy::angryy::mad: Marzenuś napisał(a): Ale żałuj nie widziałaś miny faceta, który wyszedł z ostatniej kabiny i popatrzył na wariatki z aparatami :roflt: Chyba myślał, że robimy mu zdjęcia :roflt: hahahahahahahah to bylo swietne :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Pimpek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Hej :cool3: http://img355.imageshack.us/img355/662/2008071238fk9.jpg Hahahah :evil_lol: Quote
Mi. Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Kincia napisał(a):Ahhh dogi i pinczery:loveu::loveu::loveu: witaj kinciu! :) Pimpek napisał(a):Hej :cool3: http://img355.imageshack.us/img355/662/2008071238fk9.jpg Hahahah :evil_lol: hej:razz: Goldeny:multi: młodziak i jego pierwsza wystawa... nieudana:shake: Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Georgia]uaa....jak ja uwielbiam Goldenki :loveu::loveu: śliczne psiaki :)[/FONT] Quote
Rinuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Mi. napisał(a):ne złość się! :eviltong: zaraz się tam rejestrne. A dlaczego innych zdjęć nie widzisz?:shake: uhuhu ale mi wrzuciłas foty :diabloti: nie widzę, bo mam zablokowane serwery :eviltong: Quote
Mi. Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 ale sobie strzeliłam nazwe galerii hahahhaha :diabloti::evil_lol::evil_lol: kocham to zdjęcie:loveu: Betty i Tosca:loveu::loveu::loveu: Quote
Mi. Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 jutro wioze aparat do naprawy! i nie będzie zdjęć :multi: Rinuś napisał(a):uhuhu ale mi wrzuciłas foty :diabloti: nie widzę, bo mam zablokowane serwery :eviltong: to sobie odblokuj:cool3: nie możesz? :hmmmm: erdzik pierdzik in the las :evil_lol::p Quote
Dobcia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 dobki:loveu::loveu::loveu: http://img247.imageshack.us/img247/1812/2008071657ad0.jpg :loveu:obwieszona prawie... jak mój Hasek:evil_lol: basia bonnie napisał(a):Yeah:multi::multi::multi::multi: z BB z peronu 1,toru 1 mamy pociąg o 6:47, a z peronu 4 toru 8 mamy o 16:10 powrotny do BB:loveu: z dwumiesięcznym wyprzedzeniem taki rozkład? no no no Basiu, jadąc z tobą na zlot już wiem, że nie zginę:cool3::cool3::cool3: Quote
basia bonnie Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 http://img134.imageshack.us/img134/8581/200807174mv9.jpg hahah:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Dobcia napisał(a): z dwumiesięcznym wyprzedzeniem taki rozkład? no no no Basiu, jadąc z tobą na zlot już wiem, że nie zginę:cool3::cool3::cool3: Bo w piątek jechałam to wiem:evil_lol::evil_lol: a może Ty Jadziu z nami tez pojedziesz?:cool3::cool3: Quote
twipsy Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Witam wszystkich Mi. na pewno były na wystawie w Warszawie rasy psów bardzo rzadkie w Polsce - czy masz może zdjęcia ? Jesli tak to bardzo proszę o wklejenie pozdrawiam Quote
Mi. Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Dobcia napisał(a): z dwumiesięcznym wyprzedzeniem taki rozkład? no no no Basiu, jadąc z tobą na zlot już wiem, że nie zginę:cool3::cool3::cool3: Basia jest nienormalna:evil_lol::loveu: basia bonnie napisał(a):http://img134.imageshack.us/img134/8581/200807174mv9.jpg hahah:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Bo w piątek jechałam to wiem:evil_lol::evil_lol: a może Ty Jadziu z nami tez pojedziesz?:cool3::cool3: jedz Jadziu:multi::multi: Marzenuś napisał(a):Super jest to foto :loveu: Hej Marzenko! :multi:mi też się bardzo podoba:loveu: twipsy napisał(a):Witam wszystkich Mi. na pewno były na wystawie w Warszawie rasy psów bardzo rzadkie w Polsce - czy masz może zdjęcia ? Jesli tak to bardzo proszę o wklejenie pozdrawiam Witam:) zaraz poszukam na dysku, może się coś znajdzie;) Quote
basia bonnie Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :crazyeye::crazyeye: jaki nowy baner!!! :mdleje: to chyba najlepszy jaki kiedykolwiek mialas!! boooooski!!:crazyeye: :mdleje: Quote
shangri_la Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 zmieniaja te nicki i juz w ogole niewiadomo kto jest kto , prawda luthien :evil_lol: kurcze wieki minely zanim sobei przypomnialam kto mnei odwiedzil u nas w galerii :diabloti: pozdrowienia Quote
Mi. Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Jade dzisiaj (albo jutro:D) na 3 dni na zawody do Kozerki Rancho;) Ci z Krakowa przyjeżdzają do mnie:evil_lol: - i startują:P ale nie będe robić zdjęć bo nie mam aparatu - dziś oddałam do naprawy... i troche to potrwa zanim go naprawią... basia bonnie napisał(a)::crazyeye::crazyeye: jaki nowy baner!!! :mdleje: to chyba najlepszy jaki kiedykolwiek mialas!! boooooski!!:crazyeye: :mdleje: dzięki Basiu:multi: ciesze się, że się podoba:loveu:zrobiłam przy okazji jeszcze 2 inne;) miałam wstawić inny no ale... Erdzik pierdzik CD :eviltong: Quote
Mi. Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 shangri_la napisał(a):zmieniaja te nicki i juz w ogole niewiadomo kto jest kto , prawda luthien :evil_lol: kurcze wieki minely zanim sobei przypomnialam kto mnei odwiedzil u nas w galerii :diabloti: pozdrowienia Shangri:multi::multi:dzień dobry:loveu: Wieki to Ciebie u nas w galerii nie było:eviltong: a nick to już dość dawno zmieniłam:cool3: Quote
Doginka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Witam, przyszłam z rewizytą i od razu mówię, że nie da się przejrzeć na szybko ponad 400 stron, więc będę sobie po cichutku przeglądać;) Ale mam pytanko - złapałaś może jakieś cz-s sznaucerki mini na wystawce w Wawie w obiektyw?:razz: :p:p:p Quote
Recommended Posts