Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I nie zamierzam jej łamać ;)
Ale żałuj nie widziałaś miny faceta, który wyszedł z ostatniej kabiny i popatrzył na wariatki z aparatami :roflt:
Chyba myślał, że robimy mu zdjęcia :roflt:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marzenuś napisał(a):
I nie zamierzam jej łamać ;)
Ale żałuj nie widziałaś miny faceta, który wyszedł z ostatniej kabiny i popatrzył na wariatki z aparatami :hahaha:
Chyba myślał, że robimy mu zdjęcia :hahaha:

:loveu::loveu:
Ahahahahah boskie jestescie :roflt: :roflt:

Posted

Marzenuś napisał(a):
Nie strasz mnie. Wezme ze sobą papierową torbę na wszelki wielki, jak znów Wam odbije ze zdjęciami :evil_lol:

Buahaha:evil_lol::evil_lol: a ja musze wziąć jakąś zasłonke na toi toi'a czy cos:evil_lol:

Posted

hahahahaha dobijacie mnie:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Marzenka ma racje. Tam nie było Basi:diabloti:to ktoś inny:evil_lol: - zdjęcie robione było w sobote :eviltong:

Ejjj jestem gópia!!!!!!!
właśnie wróciłam z banku i musze się wracać bo pomyliłam numery kont:angryy:
na szybko spisywalam i zabraklo jednej cyferki, kurde wiedzialam ze jest cos nie tak:angryy:
Ale wpłaciłam już na RD:loveu:
to teraz Baj Baj ide do banku, zabieram ze sobą psa i uwiąże go przed bankiem. o! kolo straznika:evil_lol:

basia bonnie napisał(a):
hahahahahahahahahaha,ktoś mi pukał po drzwiach i mówie "zajeteee" i ten ktos znow no to ja znow zajeteee! A to Tosiaczek był:loveu: tak sie przyzwyczaila do mnie i chciała ze mna chodzic , że nawet do wc chciala ze mna isc, slodka

mylisz się:diabloti:

Czarna_Owieczka napisał(a):
spaniel jest cudowny :loveu:

nooo jest piękny:loveu:

Marzenuś napisał(a):
Ale ja mam nadal :diabloti:

:multi::multi:

basia bonnie napisał(a):

p.s. na szczescie z aparatu Oli zdazylam usunac :D

:mad::angryy::angryy::mad:

Marzenuś napisał(a):

Ale żałuj nie widziałaś miny faceta, który wyszedł z ostatniej kabiny i popatrzył na wariatki z aparatami :roflt:
Chyba myślał, że robimy mu zdjęcia :roflt:

hahahahahahahah to bylo swietne :roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Mi. napisał(a):
ne złość się! :eviltong:
zaraz się tam rejestrne. A dlaczego innych zdjęć nie widzisz?:shake:

uhuhu ale mi wrzuciłas foty :diabloti:
nie widzę, bo mam zablokowane serwery :eviltong:

Posted

ale sobie strzeliłam nazwe galerii hahahhaha :diabloti::evil_lol::evil_lol:

kocham to zdjęcie:loveu:
Betty i Tosca:loveu::loveu::loveu:

Posted

jutro wioze aparat do naprawy! i nie będzie zdjęć :multi:

Rinuś napisał(a):
uhuhu ale mi wrzuciłas foty :diabloti:
nie widzę, bo mam zablokowane serwery :eviltong:

to sobie odblokuj:cool3: nie możesz? :hmmmm:

erdzik pierdzik in the las :evil_lol::p

Posted

dobki:loveu::loveu::loveu:

http://img247.imageshack.us/img247/1812/2008071657ad0.jpg
:loveu:obwieszona prawie... jak mój Hasek:evil_lol:

basia bonnie napisał(a):
Yeah:multi::multi::multi::multi: z BB z peronu 1,toru 1 mamy pociąg o 6:47, a z peronu 4 toru 8 mamy o 16:10 powrotny do BB:loveu:

z dwumiesięcznym wyprzedzeniem taki rozkład? no no no Basiu, jadąc z tobą na zlot już wiem, że nie zginę:cool3::cool3::cool3:

Posted

Witam wszystkich
Mi. na pewno były na wystawie w Warszawie rasy psów bardzo rzadkie w Polsce - czy masz może zdjęcia ?
Jesli tak to bardzo proszę o wklejenie
pozdrawiam

Posted

Dobcia napisał(a):

z dwumiesięcznym wyprzedzeniem taki rozkład? no no no Basiu, jadąc z tobą na zlot już wiem, że nie zginę:cool3::cool3::cool3:

Basia jest nienormalna:evil_lol::loveu:

basia bonnie napisał(a):
http://img134.imageshack.us/img134/8581/200807174mv9.jpg
hahah:evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Bo w piątek jechałam to wiem:evil_lol::evil_lol: a może Ty Jadziu z nami tez pojedziesz?:cool3::cool3:

jedz Jadziu:multi::multi:

Marzenuś napisał(a):
Super jest to foto :loveu:

Hej Marzenko! :multi:mi też się bardzo podoba:loveu:

twipsy napisał(a):
Witam wszystkich
Mi. na pewno były na wystawie w Warszawie rasy psów bardzo rzadkie w Polsce - czy masz może zdjęcia ?
Jesli tak to bardzo proszę o wklejenie
pozdrawiam

Witam:)
zaraz poszukam na dysku, może się coś znajdzie;)

Posted

zmieniaja te nicki i juz w ogole niewiadomo kto jest kto , prawda luthien :evil_lol: kurcze wieki minely zanim sobei przypomnialam kto mnei odwiedzil u nas w galerii :diabloti:
pozdrowienia

Posted

Jade dzisiaj (albo jutro:D) na 3 dni na zawody do Kozerki Rancho;) Ci z Krakowa przyjeżdzają do mnie:evil_lol: - i startują:P ale nie będe robić zdjęć bo nie mam aparatu - dziś oddałam do naprawy... i troche to potrwa zanim go naprawią...

basia bonnie napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: jaki nowy baner!!! :mdleje: to chyba najlepszy jaki kiedykolwiek mialas!! boooooski!!:crazyeye: :mdleje:

dzięki Basiu:multi: ciesze się, że się podoba:loveu:zrobiłam przy okazji jeszcze 2 inne;) miałam wstawić inny no ale...

Erdzik pierdzik CD :eviltong:

Posted

shangri_la napisał(a):
zmieniaja te nicki i juz w ogole niewiadomo kto jest kto , prawda luthien :evil_lol: kurcze wieki minely zanim sobei przypomnialam kto mnei odwiedzil u nas w galerii :diabloti:
pozdrowienia

Shangri:multi::multi:dzień dobry:loveu:

Wieki to Ciebie u nas w galerii nie było:eviltong: a nick to już dość dawno zmieniłam:cool3:

Posted

Witam, przyszłam z rewizytą i od razu mówię, że nie da się przejrzeć na szybko ponad 400 stron, więc będę sobie po cichutku przeglądać;)
Ale mam pytanko - złapałaś może jakieś cz-s sznaucerki mini na wystawce w Wawie w obiektyw?:razz:
:p:p:p