Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia bonnie napisał(a):
A Ty nie mów o pięknie Ergi, tylko lepiej o tym, że z radością pojedziesz z nami na wrześniową wystawe :diabloti: tylko ostrzegamy, po takich wystawach dzieją się potem rozne rzeczy z czlowiekiem:evil_lol::evil_lol:

A pewnie, że pojadę! Jak po pierwszym spotkaniu z Tobą Basiu(a to było tak dawno temu :roll:) przeżyłam, to myśle, że już nic gorszego mnie nie spotka :diabloti:

A ja tu przyszłam pozachwycać się Ergą, więc o żadnej wystawie nie napiszę, tylko o tym, że Erga jest boska! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
A pewnie, że pojadę! Jak po pierwszym spotkaniu z Tobą Basiu(a to było tak dawno temu :roll:) przeżyłam, to myśle, że już nic gorszego mnie nie spotka :diabloti:

A ja tu przyszłam pozachwycać się Ergą, więc o żadnej wystawie nie napiszę, tylko o tym, że Erga jest boska! :loveu: :loveu: :loveu:

Yeah:multi::multi::multi::multi: z BB z peronu 1,toru 1 mamy pociąg o 6:47, a z peronu 4 toru 8 mamy o 16:10 powrotny do BB:loveu: Gorsze może być tylko spotkanie na raz z Basią, Mi. i Betty:loveu:

Erga ma juz wrodzoną tą "inność" :D :loveu::loveu::loveu:

Posted

betty_labrador napisał(a):
ciesc dziewuszki :P to nie slon, to nie zyrafa! to HIPOPOTAM!!!

a na dobranoc to ja nie chce karaluchow :cool1: ale ... szczypawki

hahah :D:D

nawet zapomniałam, że istnieje coś takiego jak szczypawka:evil_lol:
idzie sobie nieboraczek, jak uszczypnie będzie znaczek:diabloti:
1,2,3...

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
A pewnie, że pojadę! Jak po pierwszym spotkaniu z Tobą Basiu(a to było tak dawno temu ) przeżyłam, to myśle, że już nic gorszego mnie nie spotka :diabloti:

oj mylisz się... może być gorzej:diabloti: jeszcze zostało Ci spotkanie ze mną i z... Ergą:diabloti:

Rybka_39 napisał(a):
O znowu fotki!
Czy Erga zawsze jest taka obwieszona?:evil_lol:
Po wywieszonym jęzorze wnioskuję, że Erga jest wybiegana=szczęśliwa:loveu:

nie zawsze:oops: ale zazwyczaj tak:evil_lol:

basia bonnie napisał(a):
Yeah:multi::multi::multi::multi: z BB z peronu 1,toru 1 mamy pociąg o 6:47, a z peronu 4 toru 8 mamy o 16:10 powrotny do BB:loveu: Gorsze może być tylko spotkanie na raz z Basią, Mi. i Betty:loveu:

Erga ma juz wrodzoną tą "inność" :D :loveu::loveu::loveu:

haha dokładnie:evil_lol:

to mój pierwszy rysunek na tablecie:oops: jezu jak trudno jest na tym cholerstwie rysować:diabloti::roll:

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]jak ona grzecznie wchodzi do wanny :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT]

[FONT=Georgia]też tak chcę :) :eviltong::eviltong:[/FONT]

[FONT=Georgia]i fajny ma namordnik :)[/FONT]

[FONT=Georgia]witam Was :multi::loveu:[/FONT]

też chcesz grzecznie wchodzić do wanny?:cool3:
helołłłł:loveu:

basia bonnie napisał(a):

dzięki:multi:

a teraz zagadka:evil_lol:
- Kto jest w środku?:loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
:evil_lol:[FONT=Georgia]:evil_lol: taaaaaaaaaaaa :roflt:[/FONT]

moge Cię nauczyć:loveu::loveu::diabloti:

Ktoś chciał dogi z wystawy więc prosze bardzo :) -

Posted

Mi. napisał(a):
możliwe:evil_lol::evil_lol:

hahahahahahahahahaha,ktoś mi pukał po drzwiach i mówie "zajeteee" i ten ktos znow no to ja znow zajeteee! A to Tosiaczek był:loveu: tak sie przyzwyczaila do mnie i chciała ze mna chodzic , że nawet do wc chciala ze mna isc, slodka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :diabloti:

Posted

Marzenuś napisał(a):
Dobermanki :loveu: :loveu:

P.S. Ale ja mam na zdjęciu udokumentowane, że Basia była w klopiku pierwszym od lewej :evil_lol:

jak to? :hmmmm: to kto sie do mnie dobijał?!:crazyeye::crazyeye:

Posted

Marzenuś napisał(a):
Nie mam pojęcia, bo chyba w tym czasie betty polewała Toscę wodą. Albo mi się coś porąbało już. W każdym bądź razie Ty byłaś w tym po lewej :evil_lol:

haha,niezle ktos sie do mnie dobijał:diabloti:a Tosca pomyliła kabiny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Wy sie wodą lałyście! :diabloti:

Posted

Marzenuś napisał(a):
No raczej nie szukała, bo jak ja zmoczyłyśmy to czekałyśmy z aparatami na Ciebie :diabloti:

jestescie okropne:placz::placz: mamo:placz::placz: ja sie tak nie bawie:placz::placz::placz:

p.s. na szczescie z aparatu Oli zdazylam usunac :D