Mi. Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 wystawa w warszawie:cool3: Piątek :eviltong: CACIB... :loveu::loveu: Quote
Mi. Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 w końcu nie wszyscy zaglądają na watki wystawowe:diabloti: ekhem Nowa rasa psa :D bardzo pocieszna :p Quote
Kamila Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Cudne :loveu: Szczegolnie czilki :loveu: A dozi nie bylo? :cool3: Quote
Mi. Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Betty prezentuje Tosce:cool3: Matusz też próbował swych sił:razz: Cenzura Bonuśka i Tosca :loveu: Betty, Tosca, Bonuśka :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Mi. Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Acctiually']Śliczne:loveu: A goldeny masz?:D [quote name='Kamila']Cudne :loveu: Szczegolnie czilki :loveu: A dozi nie bylo? :cool3: Mam i Goldeny i Dogi ale z dzisiejszego dnia i musze te wszystkie zdjęcia zgrać i pozmniejszać... ale to jak wróce:) Bo teraz z psem do stajnii wychodze:P Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ola dzieki za fotki :loveu:!! i dzieki ze nie wkleilas tego na lezaco z Tosca bo ono jest kompromitujace hihih:evil_lol::evil_lol: No i fajnie bylo sie znow spotkac:multi: Quote
psiulka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 A borderki obfocone? ;) Fajna ta nowa rasa psa :evil_lol: Jutro też będziesz na tej wystawie? ;) Quote
jonQuilla Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [FONT=Georgia]ale piesów ślicznych :loveu::loveu: i nawet dalmatyńczyk w brązowe ciapki....taki jak uwielbiam :loveu::loveu: mmmniooodzioooo... masz więcej to wrzucaj :loveu::loveu: [/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Kurde patrzę na te zdjęcia i widze... Matusz... Basia... Co oni tam kurde robią :evil_lol: Świetne zdjęcia, zwłaszcza ten bahorek :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Hehe pinczerko my tam bylismy po prostu :evil_lol: :) trza było z nami jechac!! :cool3: Quote
Madzik93 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Mi.']Erga:diabloti:wuahah http://img214.imageshack.us/img214/278/cacib234qo6.jpg Erdze wyrosły ekhm.. genitalia? :splat: Quote
Marzenuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Przylazłam się przywitać i narobić rumoru w galerii :evil_lol: Quote
Mi. Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 No pięknie! Nie mam internetu :/ A tyle zdjęć zostało do pokazania:evil_lol: Jutro jade zawieźć modem do neostrady zareklamować. Nie wytrzymał po ostatniej burzy:mad:W tym czasie możecie sobie poćwiczyć cierpliwość ;> miłego :P [quote name='basia bonnie']Ola dzieki za fotki !! i dzieki ze nie wkleilas tego na lezaco z Tosca bo ono jest kompromitujace hihih No i fajnie bylo sie znow spotkac Ciesze się Twoim szczęściem :evil_lol: [quote name='Kamila']Ja poczekam cierpliwie o! I tak trzymaj :cool3: [quote name='psiulka']A borderki obfocone? Fajna ta nowa rasa psa :evil_lol: Jutro też będziesz na tej wystawie? oj... nie mam borderków.. A na wystawie mnie nie było w niedziele:P szykowałam sie na Warsaw Fashion Street:lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale piesów ślicznych[/FONT] [FONT=Georgia]i nawet dalmatyńczyk w brązowe ciapki....taki jak uwielbiam [/FONT] [FONT=Georgia]mmmniooodzioooo...[/FONT] [FONT=Georgia]masz więcej to wrzucaj [/FONT] Witanko! mam duużo więcej:multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kurde patrzę na te zdjęcia i widze... Matusz... Basia... Co oni tam kurde robią Świetne zdjęcia, zwłaszcza ten bahorek A ty gdzie się wtedy szlajałaś? :mad: czemu Cię z nami nie było coo?:diabloti: [quote name='ewka i haker']witamy czekamy na wiecej hello : ) [quote name='Madzik93']Erdze wyrosły ekhm.. genitalia? :niewiem: [quote name='Marzenuś']Przylazłam się przywitać i narobić rumoru w galerii :evil_lol: czeeeść:loveu: dzięki jesteś niezawodna:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Hellooo :) Ola Ty sie szykuj,we wrzesniu kolejna wystawa!! :cool3: :) Quote
Mi. Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 hahah musiałaś mi to powiedzieć:evil_lol: Ide prać swoje obróżki:cool1: (czyt. Ergi! ) :eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 znow kupimy obroze za 50 zl i sie bedziemy targowac :roflt: powodzenia! :cool3: Quote
Marzenuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Widzę, że nie tylko ja mam problemy z neostradą... A ja mam livebox'a... :roll: Szmelc nie z tej ziemi. A trza było modem z prunda wyłączyć, to by działał :eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 http://img214.imageshack.us/img214/8010/cacib048ms3.jpg - genialne! :megagrin: Śliczne foteczki powstawiałaś z wystawy :loveu: Quote
Recommended Posts