Mi. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Rinuś']Elo :diabloti: tak wiem, że stęskniłaś się za mną :evil_lol::evil_lol: ale dzisiaj Cię nie pomęczę bo jadę wozić się R1 po mieście :diabloti: ale jutro do 16 jak najbardziej jestem wolna :eviltong::evil_lol: wuahah, ja Ci już nie pomoge! ty ty ty:evil: [quote name='jonQuilla']bardzo zachęcająco wygląda... troche przypomina mi deser lodowy pomarańczowy :loveu::loveu: moim zdaniem dziwniej wygląda to zielone jakby oblepione trawą ;) w środku ma coś dziwnego, ja się tego boje :hmmmm: Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Nie boj sie !!!!! jak ty nie chcesz to ja moge pojsc na pierwsze ogien i byc krulikiem doswiatczalnym xd Quote
Rinuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Mi.']wuahah, ja Ci już nie pomoge! ty ty ty:evil: haha no jak to jak to ? :evil_lol::evil_lol: Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 I co probowalas juz tego zolciutkiego Ciacha ??? Quote
e.v.a Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ułaaaaaaaaaaaaaaa ja tez cem takie ciacha:placz::placz::placz::placz: Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 MI - to masz problem bo robi sie coraz wiecej chetnych na te twoje ciacha xd Quote
PATIszon Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Sliczne te ciacha!!! Jesli smakuja tak jak wygladaja to poprosze przepis:cool3:czyt adres cukierni Quote
psiulka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Hej :D Ale ciasteczka, mmmm :loveu: Pomarańczowe najlepsiejsze :D Zostało jeszcze jakies? Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 hahaha i nastepnna chetna na slodkie MI .... ktos ma probem :) Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ooooooooooooo coraz wiecej chetntch to jakas mega duza dostawa bedzie musiala wyjsc od Mi Quote
Mi. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='łapeczek']Nie boj sie !!!!! jak ty nie chcesz to ja moge pojsc na pierwsze ogien i byc krulikiem doswiatczalnym xd tia możesz być krÓlikiem doświaDczalnym xD [quote name='Rinuś']haha no jak to jak to ? ale co jakto takto? :hmmmm: [quote name='łapeczek']Hahhahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha! [quote name='łapeczek'] I co probowalas juz tego zolciutkiego Ciacha ??? próbowałam :cool3: [quote name='evaxon']ułaaaaaaaaaaaaaaa ja tez cem takie ciacha:placz: Ewuś! To cho :razz: [quote name='łapeczek']MI - to masz problem bo robi sie coraz wiecej chetnych na te twoje ciacha xd nio... mam problem ;> [quote name='PATIszon']Sliczne te ciacha!!! Jesli smakuja tak jak wygladaja to poprosze przepis:cool3:czyt adres cukierni Są z restauracji Smaki Warszawy [quote name='psiulka']Hej :D Ale ciasteczka, mmmm :loveu: Pomarańczowe najlepsiejsze :D Zostało jeszcze jakies? została połowa:P to na wierzchu to marcepan pomarańczowy a w środku jakiś mus ;) wszystkie są na bazie musu ^^ [quote name='Acctiually']Mmmmmmmmmmm jakie ciasteczka:loveu: Witanko. Smaczniutkie! Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Cześć i czołem :) Poranna toaleta Twojego psa jest dość ekscytująca... :diabloti: Ale tymi ciastkami powaliłaś mnie na kolana :mdleje: Quote
Bonsai Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Masz cudną psicę. :) Przepadam za weimarami. :loveu: Będę wpadać częściej! :) Quote
PATIszon Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Mi.'] Są z restauracji Smaki Warszawy ! Dziekuje, juz jade. Quote
Mi. Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Bonsai']Masz cudną psicę. Przepadam za weimarami. :loveu: Będę wpadać częściej! Witamy w naszych skromnych progach:oops::oops::oops: wuahah:cool3: [quote name='_ChiQuiTa_']Cześć i czołem :) Poranna toaleta Twojego psa jest dość ekscytująca... :diabloti: Ale tymi ciastkami powaliłaś mnie na kolana :mdleje: hello czikitko :loveu: [quote name='PATIszon']Dziekuje, juz jade. smacznego:p Quote
ewka i haker Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 weszlam tu i jesc mi sie chce ide po lody:PP Quote
Mi. Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 a ja lece na rozmowe kwalifikacyjną do szkoły :Shock: mam o 13... więc paaa.. :placz: Quote
anetta Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Kosmetyczka, cukiernia. Co jeszcze zobacze? :cool3: Quote
łapeczek Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Witamy sie dzisiejszego dnia Jak tam rozmowa kwalifikacyjna ??? Quote
Recommended Posts