Mi. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Acctiually']Mam takie pytanie nie doczyczące galerii itd:D Czemu ubywa mi postów?? wczooraj miałam 2 łapki i miałam 270 chyba a teraz mam 218..:/ pewnie usunięte zostały stare tematy w których często pisałaś ;) męcze psa do granic możliwości :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Haha ale mina:D http://img401.imageshack.us/img401/405/dsc0092lr4.jpg Eee znów? xP Bono też ząbków nie lubi myć:D Quote
Anza&Hacker Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 http://img516.imageshack.us/img516/3341/dsc0076ww1.jpg - hahahah! :evil_lol: Jakie ujęcie! :megagrin: Zamiłowanie do mycia zębów - bezcenne! :turn-l: http://img292.imageshack.us/img292/6909/dsc0096gf5.jpg Quote
jonQuilla Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ale czysta ślicznota :loveu::loveu: ale żal mi jej...robiła wszystko cobyś jej spokój dała a Ty dalej swoje :roll::roll: Quote
Mi. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Acctiually, sie nie dziwie :evil_lol: Anza&Hacker, hej:diabloti: jonQuilla, ale zobacz, w końcu jej się poszczęściło :evil_lol: : jeszcze obcinanie pazurków :diabloti: wsystkie i mycie łoczek ;> normalnie powinniście mnie pozwać do Tozu z katowanie zwierzęcia:diabloti: Quote
Mi. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='PATIszon']A o pupci zapomnialas? :cool3: wuahah. Zapomniałam:diabloti: Hej Pati :) kffiatki :bigcool: :wink: Quote
Tepes Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ciasteczko za dobre sprawowanie i dalsza męka:D Śliczny kiwatuch:) Quote
PATIszon Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Mi.']mam dla Was smakowite zdjęcia ... :cool1: Czyli jednak pupcia bedzie......:razz: Quote
Mi. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='PATIszon']Czyli jednak pupcia bedzie......:razz: Patiszonku :no-no-no: ciasteczka:loveu::diabloti: Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jaka fajna mordeczka .... i jaki piekny ... no i zadbany nie pogadasz!!!! xD Quote
Mi. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='łapeczek']Jaka fajna mordeczka .... i jaki piekny ... no i zadbany nie pogadasz!!!! xD hihihih Witamy :wink: dzięki :* ciastka ktore właśnie szamam :evil_lol: mniam mniam mniam:diabloti: właśnie wsuwam takie 2 :P po polowie xD Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 OOOOOO ty ale mi ochote zrobilas na slodycze .... chyba sie zbiore i wystartuje do cukierni :) albo mam inny pomusl wyslij troszke xD Quote
Mi. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='łapeczek']OOOOOO ty ale mi ochote zrobilas na slodycze .... chyba sie zbiore i wystartuje do cukierni :) albo mam inny pomusl wyslij troszke xD hahaha w paczce? :grin: to jest dość dziwne :P Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Tak Tak .... w paczuszce .... a jesli chodzi o to ciastczko czy jest dziwne ... to wcale NIEE Quote
Izabela124. Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Hejos Jeju jka ja dawno u was nie byłam Będę częściej wpadała Quote
Mi. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='łapeczek']Tak Tak .... w paczuszce .... a jesli chodzi o to ciastczko czy jest dziwne ... to wcale NIEE wuahah moge Ci je oddać :niewiem: [quote name='Izabela124.']Hejos Jeju jka ja dawno u was nie byłam Będę częściej wpadała oczywiście, zapraszamy częściej :wink: it's me mi. * z watą cukrową Quote
jonQuilla Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 skatowała psa a później sama poszła się ciastkami opychać i watą cukrową :mdleje: i gdzie tu sprawiedliwość? :roll::roll: nie widzę tam żadnego dziwnego ciastka ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='jonQuilla'] nie widzę tam żadnego dziwnego ciastka ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ona sadzi ze to zolciutkie ciastecczko jest dziwne ... a ja sadze ze calkiem calkiem ... ciekawe jak smakuje:razz::razz: Quote
jonQuilla Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='łapeczek']Ona sadzi ze to zolciutkie ciastecczko jest dziwne ... a ja sadze ze calkiem calkiem ... ciekawe jak smakuje:razz::razz: bardzo zachęcająco wygląda... troche przypomina mi deser lodowy pomarańczowy :loveu::loveu: moim zdaniem dziwniej wygląda to zielone jakby oblepione trawą ;) Quote
Rinuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Elo :diabloti: tak wiem, że stęskniłaś się za mną :evil_lol::evil_lol: ale dzisiaj Cię nie pomęczę bo jadę wozić się R1 po mieście :diabloti: ale jutro do 16 jak najbardziej jestem wolna :eviltong::evil_lol: Quote
Mi. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='jonQuilla']skatowała psa a później sama poszła się ciastkami opychać i watą cukrową :mdleje: i gdzie tu sprawiedliwość? :roll::roll: no właśnie :roll::roll: gdzie ta sprawiedliwość:evil: :nonono2: trze mnie do tozu pozwać mówie wam :shake: [quote name='łapeczek']Ona sadzi ze to zolciutkie ciastecczko jest dziwne ... a ja sadze ze calkiem calkiem ... ciekawe jak smakuje:razz::razz: ono chyba jakieś z pomarańczy jest, pojde spróbować :cool3: :ekmm: Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='jonQuilla']bardzo zachęcająco wygląda... troche przypomina mi deser lodowy pomarańczowy :loveu::loveu: moim zdaniem dziwniej wygląda to zielone jakby oblepione trawą ;) NOOo to zielone to predzej do dziwnego wyglady pasuje a nie to zolte !!!!!!!! Quote
Recommended Posts