Tepes Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Witam po raz 1:) Masz ślicznego psa:loveu: Będę wpadać częściej:) Quote
Mi. Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Acctiually']Witam po raz 1:) Masz ślicznego psa:loveu: Będę wpadać częściej:) hej;) no zapraszamy zapraszamy :) jak myślicie odświeżyć galerie? Compan... Quote
jonQuilla Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 jasne że odświeżać !! dawaj tu piesa ;) bo oka konia już widziałam :loveu::loveu::loveu: Quote
Mi. Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Acctiually']A te piękne oczęta:loveu: :) [quote name='jonQuilla']jasne że odświeżać !! dawaj tu piesa ;) bo oka konia już widziałam :loveu::loveu::loveu: i tak nikt nie będzie zaglądał ;) a aktualnie żadnych nowych zdjęć Ergi nie mam... chyba, że jutro z samego rana porobie bo nie będzie mnie cały dzień.. moge Wam zdjęcia szynszylka dać :lol: o prosze... Quote
Tepes Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 O jaki słodziak:loveu: Bardzo fajne jakościowo zdjęcia!! A te oczka malutkie sliczniutkie świecące się:loveu: Quote
basia bonnie Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Śliczne zdjęcia szyszki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
NightQueen Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 jaki masz aparat? ;) twoje to to małe, gryzoniowate? :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Small odpowiem za Mi. ;) Nikon D80 A sysunia przekochana:loveu: Ale ja i tak chcę więcej zdjęć samawieszkogo:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 przestań głupoty gadać że nikt nie będzie odwiedzał ;) :mad::mad: szynszyl bombowy :loveu: Quote
Mi. Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Nie było mnie 2 dni bo szalałam na picnicu country w stajnii ;> może jakieś zdjęcia wstawie.. [quote name='Acctiually']O jaki słodziak Bardzo fajne jakościowo zdjęcia!! A te oczka malutkie sliczniutkie świecące się hehe dziękować, no oczka ma cudowne : ) [quote name='basia bonnie']Śliczne zdjęcia szyszki hihih, hej Basiu! [quote name='ewka i haker']witamy u was takie piekne zdjecia hello, dziękuje u Was również:loveu: [quote name='smallpati']jaki masz aparat? ;) twoje to to małe, gryzoniowate? moje:diabloti: [quote name='basia bonnie']Posty skacza :[ pfff [quote name='goldenka245']Small odpowiem za Mi. Nikon D80 A sysunia przekochana Ale ja i tak chcę więcej zdjęć samawieszkogo ale ja nie wstawie bo jego za dużo jest ostatnio :P [quote name='Acctiually']Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam heeeloooo :diabloti: [quote name='jonQuilla']przestań głupoty gadać że nikt nie będzie odwiedzał szynszyl bombowy :loveu: heeej! hehe, no nie będzie:diabloti: wiem:diabloti: [quote name='Anza&Hacker']Szynszyla wymiata! hello :* Quote
łapeczek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 jaki sliczny BaNeReK!!!!! :P slicznusi piesek :P Quote
Mi. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='łapeczek']sliczny ..... sliczny ..... ślicznA :loveu: [quote name='Acctiually']śliczny pychol:loveu: no nie? :loveu: [quote name='jonQuilla']co to za smutol? hello :buzi: to jest zamyślenie :P poranne czyszczenie:lilangel: i po główce ;> i znowu :P a tak na koniec wygląda szczotka ;> Quote
Tepes Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Drapanko czesanko:D To nie masz tak źle u mnie na szczotce to 2 razy przejade i już pełna:D Quote
Tepes Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Mam takie pytanie nie doczyczące galerii itd:D Czemu ubywa mi postów?? wczooraj miałam 2 łapki i miałam 270 chyba a teraz mam 218..:/ Quote
Mi. Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Acctiually']Drapanko czesanko To nie masz tak źle u mnie na szczotce to 2 razy przejade i już pełna:D hahah nie wyrobiła bym chyba ;> u mnie ze 2,3 razy szczotka była pełna, a kłaków jeszcze troszke zostało na niej ;x ale siły już nie mam :evil_lol: pokaz sztuczek, byle by tylko nie myć zębów :cool1: ale bidota nie przekonała mnie nimi :P życie jest okrutne:diabloti: Quote
Recommended Posts