Mi. Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 wstawiam jeszcze kilka zdjec konika, a pozniej, jak wytrzasne skads program w ktorym bede mogla zmniejszyc zdjecia wstawie Ergunie :) niestety ale zgubiłam kod do corella i nie moge go spowrotem zainstalowac:-(... ehh a w szkole same klopoty:shake:, musze poprawic 5 ocen przez niecale 2 tyg. Wlasciwie to powinnam do konca tego tyg. ale nie dam rady:angryy:. Na dodatek nie moge sie w ogole skupic na nauce, nic mi nie wchodzi do glowy nie umiem sie niczego nauczyc. To jest straszne bo niedlugo wystawianie ocen a w tym roku oceny sa najwazniejsze:roll:. Dzis nic nie poprawiam, moze jutro... wykancza mnie ta szkola.. potrzebuje chwili by odetchnac:-( [quote name='basia bonnie']http://img501.imageshack.us/img501/8812/dsc0974qm1.jpg :loveu::loveu::loveu: a w tle tyskie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: taa myslalam, ze nikt nie zauwazy:eviltong:;) cd:p no i moja kolezanka na zawodach w Żukowicach:) zdjecie nie moje tylko kolezanki;) Quote
basia bonnie Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Zdjęcia są piękne, już Ci mówiłam :loveu: :loveu: :loveu: A z tą szkołą przerąbane :shake: ja też miałam popraw kilka teraz, myślałam, ze będę miec i zagrożenie, ale obeszło się bez. Ale Ola, dasz radę!! :) Trzymamy kciuki za Ciebie! :loveu: Poprawisz,a potem będziesz mieć spokój :) Pozdrawiamy :loveu: Quote
Mi. Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='basia bonnie']Zdjęcia są piękne, już Ci mówiłam :loveu: :loveu: :loveu: A z tą szkołą przerąbane :shake: ja też miałam popraw kilka teraz, myślałam, ze będę miec i zagrożenie, ale obeszło się bez. Ale Ola, dasz radę!! :) Trzymamy kciuki za Ciebie! :loveu: Poprawisz,a potem będziesz mieć spokój :) Pozdrawiamy :loveu: hej:loveu: no mam nadzieje ze pojdzie dobrze:placz:... sciagnelam sobie jakis badziewny programik i zdjecia pozmniejszalam:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dobry wieczór :) http://img115.imageshack.us/img115/5366/ergawiosna004xw2.jpg Piękne zdjęcie :loveu: Ale z tej Ergi modelka, ciągle się tyłem odwraca... :shake: :diabloti: Quote
Mi. Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 nie umiem żyć bez psp :placz::placz::placz: cóż za tragedia mnie spotkała:placz::placz::placz: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) http://img115.imageshack.us/img115/5366/ergawiosna004xw2.jpg Piękne zdjęcie :loveu: Ale z tej Ergi modelka, ciągle się tyłem odwraca... :shake: :diabloti: hello:) hehe specjall dla Ciebie zdjecie przodem:oops:tak jakby:P i troszku zdjęć z treningów przed zawodami:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dziękuję, przynajmniej widać oba oczka na srebrnej mordeczce :loveu: Zdjęcia qni super! Quote
anetta Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Piękne, piękne :loveu: Zawsze chciałam usiąść w siodle westernowym ;) A ten ostatni zwierz to co to, jakaś krzyżówka? Quote
Mi. Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dziękuję, przynajmniej widać oba oczka na srebrnej mordeczce :loveu: Zdjęcia qni super! :p:loveu:teraz przyjzalam sie zdjeciu, nawet usmiech jest [quote name='anetta']Piękne, piękne :loveu: Zawsze chciałam usiąść w siodle westernowym ;) A ten ostatni zwierz to co to, jakaś krzyżówka? to jest maly zrebolek American Quarter Horse ;) Quote
Anza&Hacker Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Śliczne te konie - no i uwielbiam jazde westernową :loveu: ...a czemu na tabliczkach pisze GRAND? :roll: Quote
NightQueen Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 no dobra, może i masz rację z tym westem ;) on tak niebezpiecznie wygląda ;) Quote
Mi. Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Śliczne te konie - no i uwielbiam jazde westernową :loveu: ...a czemu na tabliczkach pisze GRAND? :roll: Heej! :loveu::loveu: bo to drugi dzien po przyjezdzie do nowej stajnii i musieli zwolnic dla niego jakis boks:p padl na Granda:lol: [quote name='smallpati']no dobra, może i masz rację z tym westem ;) on tak niebezpiecznie wygląda ;) no czasami wyglada niebezpiecznie:) Zresztą każdy sport zw. z konmi nie jest bezpieczny - jedny mniej drugi bardziej;) Quote
goldenka245 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 http://img387.imageshack.us/img387/8812/dsc0976ws1.jpg Mój Companek:loveu: Jak ja go kocham:cool3::loveu: Quote
anetta Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 to jest maly zrebolek American Quarter Horse :siara::oops: A co to znaczy American Quarter Horse? Quote
Mi. Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 goldenka245 napisał(a):http://img387.imageshack.us/img387/8812/dsc0976ws1.jpg Mój Companek:loveu: Jak ja go kocham:cool3::loveu: ale ja bardziej:loveu::loveu::loveu: xD anetta napisał(a)::siara::oops: A co to znaczy American Quarter Horse? taka rasa :) http://en.wikipedia.org/wiki/American_Quarter_Horse http://pl.wikipedia.org/wiki/Quarter_Horse Quote
PATIszon Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 anetta napisał(a)::siara::oops: A co to znaczy American Quarter Horse? Jak to co? Cwierc konia :niewiem: Pozdrowienia od 3/4 konia ;p Quote
Mi. Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 PATIszon napisał(a):Jak to co? Cwierc konia :niewiem: Pozdrowienia od 3/4 konia ;p hehe dokładnie:) Nazwa wzięła się od wyścigów na ćwierć mili w których te konie brały udział:) Zdjęcia Compana z wczoraj: kochany http://s227.photobucket.com/albums/dd223/olgaleszczaniecka/BB%20Ranch/Compan/ Quote
goldenka245 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 A ja sobie ukradłam od Oli zdjęcia Companka na tapetę prawda?:cool3: Chcesz tą różową gąbke?:grin: Quote
Mi. Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Wstałam dziś o 6, o 7 wyszłam do szkoły:) Podpisali mi podania, zaniosłam je do szkół;)Nigdzie nie zabłądziłam mimo, że pierwszy raz tam byłam!:multi:W pewnym momencie zaczęłam iść za ludźmi z plecakami i teczkami z podaniami:lol:, dotarłam. Pierwsza szkoła b. fajna, dowiedzialam się, że króluje tam hip hop, na dole w męskim kiblu jest ''palarnia'' dlatego tyle dymu jest na korytarzu:roll:. Hm... jest też szkolne radio. W drugiej prywatnej szkole spotkalam kolezanke ktora akurat odpowiadala ustny polski na maturze i poszlo jej najlepiej:multi:18/20 pkt :loveu: także gratulacje dla niej!:loveu: poznalam przy okazji jakiś maturzystów:). Szkoła fajna, ale malutka, wchodząc do sekretariatu omal sie nie zabilam bo nie zauwazylam tabliczki niski strop i kilka razy obilam sobie glowe:roll:, a i spadlam z 30cm progu:p. drugą połowę dnia przespałam, właśnie się obudziłam... i nie moge się w sobie zebrać, żeby nauczyć się na jutro historii (poprawka), matmy(poprawka) i anglika (spr z 3 lat!):placz: Rybka_39 napisał(a):Śliczny Companek!:loveu::loveu: hello :cool3: hehe:multi: goldenka245 napisał(a):A ja sobie ukradłam od Oli zdjęcia Companka na tapetę prawda?:cool3: Chcesz tą różową gąbke?:grin: witanko:) prawda:eviltong: chcę! :cool3: gonek napisał(a):Hej, fajna ta twoja Erga :loveu: hej hej:loveu::loveu: Quote
Anza&Hacker Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Gratuluje, współczuje i POWODZENIA jutro! :cool1: Quote
anetta Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ooo nie ma mojego posta :mad: Wydawało mi się że pisałam... Pati :cool1: Compan jest piękny:loveu::loveu: Quote
goldenka245 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Mi. napisał(a):witanko:) prawda:eviltong: chcę! :cool3: Może Ci kupie, ale tąką maluteeeeeńką jak będziesz grzeczna:grin: Ja sie położyłam spać o 16, a wstałam o 18:30:roll: Porażka:cool3: Powodzenia jutro w szkole ;) Napewno wszystko pozdajesz, wierzę w Ciebie:evil_lol: Quote
Mi. Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 dziękii:loveu: spr z 3 lat chyba dobrze mi poszedł:). Matmy nie pisałam historii tez:evil_lol:. Za to dzisiaj dostałam już 5 z chemii, dwie 5 z biologii i 5- z infy:loveu:także troszeczke już sobie podnioslam oceny... jeszcze tylko z jakies 5 pal do poprawy i 6 dwoj hahah :p:p aaa no i jeszcze dostałam 4+ ze spr z 3 lat z polaka i 5- z eseju (gdy te 2 prace pisalam liczylam na max 3, w ogole nie moglam myslec i nic mi sie nie udawalo a tu prosze...) goldenka245 napisał(a):Może Ci kupie, ale tąką maluteeeeeńką jak będziesz grzeczna:grin: Ja sie położyłam spać o 16, a wstałam o 18:30:roll: Porażka:cool3: Powodzenia jutro w szkole ;) Napewno wszystko pozdajesz, wierzę w Ciebie:evil_lol: ja chce dużą rózową gąbke w kształcie pokemona! :diabloti: :loveu: anetta napisał(a):Ooo nie ma mojego posta :mad: Wydawało mi się że pisałam... Pati :cool1: Compan jest piękny:loveu::loveu: no wisz co :eviltong:dziekowaaacc:loveu: Anza&Hacker napisał(a):Gratuluje, współczuje i POWODZENIA jutro! :cool1: :lol:dzięki, przydało sie:P jeszcze ze 2 lekcje sobie w szkole posiedze, pogrzebie w necie i do domku:multi: Quote
Recommended Posts