Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wstawiam jeszcze kilka zdjec konika, a pozniej, jak wytrzasne skads program w ktorym bede mogla zmniejszyc zdjecia wstawie Ergunie :)
niestety ale zgubiłam kod do corella i nie moge go spowrotem zainstalowac:-(...

ehh a w szkole same klopoty:shake:, musze poprawic 5 ocen przez niecale 2 tyg. Wlasciwie to powinnam do konca tego tyg. ale nie dam rady:angryy:. Na dodatek nie moge sie w ogole skupic na nauce, nic mi nie wchodzi do glowy nie umiem sie niczego nauczyc. To jest straszne bo niedlugo wystawianie ocen a w tym roku oceny sa najwazniejsze:roll:. Dzis nic nie poprawiam, moze jutro...
wykancza mnie ta szkola.. potrzebuje chwili by odetchnac:-(

[quote name='basia bonnie']http://img501.imageshack.us/img501/8812/dsc0974qm1.jpg
:loveu::loveu::loveu:
a w tle tyskie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
taa myslalam, ze nikt nie zauwazy:eviltong:;)

cd:p

no i moja kolezanka na zawodach w Żukowicach:)
zdjecie nie moje tylko kolezanki;)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia są piękne, już Ci mówiłam :loveu: :loveu: :loveu:
A z tą szkołą przerąbane :shake: ja też miałam popraw kilka teraz, myślałam, ze będę miec i zagrożenie, ale obeszło się bez. Ale Ola, dasz radę!! :) Trzymamy kciuki za Ciebie! :loveu: Poprawisz,a potem będziesz mieć spokój :)

Pozdrawiamy :loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']Zdjęcia są piękne, już Ci mówiłam :loveu: :loveu: :loveu:
A z tą szkołą przerąbane :shake: ja też miałam popraw kilka teraz, myślałam, ze będę miec i zagrożenie, ale obeszło się bez. Ale Ola, dasz radę!! :) Trzymamy kciuki za Ciebie! :loveu: Poprawisz,a potem będziesz mieć spokój :)

Pozdrawiamy :loveu:
hej:loveu: no mam nadzieje ze pojdzie dobrze:placz:...

sciagnelam sobie jakis badziewny programik i zdjecia pozmniejszalam:cool3:

Posted

nie umiem żyć bez psp :placz::placz::placz:
cóż za tragedia mnie spotkała:placz::placz::placz:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :)

http://img115.imageshack.us/img115/5366/ergawiosna004xw2.jpg

Piękne zdjęcie :loveu:

Ale z tej Ergi modelka, ciągle się tyłem odwraca... :shake: :diabloti:
hello:)
hehe specjall dla Ciebie zdjecie przodem:oops:tak jakby:P

i troszku zdjęć z treningów przed zawodami:cool3:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dziękuję, przynajmniej widać oba oczka na srebrnej mordeczce :loveu:

Zdjęcia qni super!
:p:loveu:teraz przyjzalam sie zdjeciu, nawet usmiech jest

[quote name='anetta']Piękne, piękne :loveu:

Zawsze chciałam usiąść w siodle westernowym ;)

A ten ostatni zwierz to co to, jakaś krzyżówka?
to jest maly zrebolek American Quarter Horse ;)

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Śliczne te konie - no i uwielbiam jazde westernową :loveu:

...a czemu na tabliczkach pisze GRAND? :roll:
Heej! :loveu::loveu:
bo to drugi dzien po przyjezdzie do nowej stajnii i musieli zwolnic dla niego jakis boks:p padl na Granda:lol:

[quote name='smallpati']no dobra, może i masz rację z tym westem ;) on tak niebezpiecznie wygląda ;)
no czasami wyglada niebezpiecznie:) Zresztą każdy sport zw. z konmi nie jest bezpieczny - jedny mniej drugi bardziej;)

Posted

Wstałam dziś o 6, o 7 wyszłam do szkoły:) Podpisali mi podania, zaniosłam je do szkół;)Nigdzie nie zabłądziłam mimo, że pierwszy raz tam byłam!:multi:W pewnym momencie zaczęłam iść za ludźmi z plecakami i teczkami z podaniami:lol:, dotarłam. Pierwsza szkoła b. fajna, dowiedzialam się, że króluje tam hip hop, na dole w męskim kiblu jest ''palarnia'' dlatego tyle dymu jest na korytarzu:roll:. Hm... jest też szkolne radio. W drugiej prywatnej szkole spotkalam kolezanke ktora akurat odpowiadala ustny polski na maturze i poszlo jej najlepiej:multi:18/20 pkt :loveu: także gratulacje dla niej!:loveu: poznalam przy okazji jakiś maturzystów:). Szkoła fajna, ale malutka, wchodząc do sekretariatu omal sie nie zabilam bo nie zauwazylam tabliczki niski strop i kilka razy obilam sobie glowe:roll:, a i spadlam z 30cm progu:p. drugą połowę dnia przespałam, właśnie się obudziłam... i nie moge się w sobie zebrać, żeby nauczyć się na jutro historii (poprawka), matmy(poprawka) i anglika (spr z 3 lat!):placz:

Rybka_39 napisał(a):
Śliczny Companek!:loveu::loveu:

hello :cool3: hehe:multi:

goldenka245 napisał(a):
A ja sobie ukradłam od Oli zdjęcia Companka na tapetę prawda?:cool3: Chcesz tą różową gąbke?:grin:

witanko:)
prawda:eviltong:
chcę! :cool3:

gonek napisał(a):
Hej, fajna ta twoja Erga :loveu:

hej hej:loveu::loveu:

Posted

Mi. napisał(a):
witanko:)
prawda:eviltong:
chcę! :cool3:

Może Ci kupie, ale tąką maluteeeeeńką jak będziesz grzeczna:grin:
Ja sie położyłam spać o 16, a wstałam o 18:30:roll: Porażka:cool3:

Powodzenia jutro w szkole ;) Napewno wszystko pozdajesz, wierzę w Ciebie:evil_lol:

Posted

dziękii:loveu: spr z 3 lat chyba dobrze mi poszedł:). Matmy nie pisałam historii tez:evil_lol:. Za to dzisiaj dostałam już 5 z chemii, dwie 5 z biologii i 5- z infy:loveu:także troszeczke już sobie podnioslam oceny... jeszcze tylko z jakies 5 pal do poprawy i 6 dwoj hahah :p:p aaa no i jeszcze dostałam 4+ ze spr z 3 lat z polaka i 5- z eseju (gdy te 2 prace pisalam liczylam na max 3, w ogole nie moglam myslec i nic mi sie nie udawalo a tu prosze...)

goldenka245 napisał(a):
Może Ci kupie, ale tąką maluteeeeeńką jak będziesz grzeczna:grin:
Ja sie położyłam spać o 16, a wstałam o 18:30:roll: Porażka:cool3:

Powodzenia jutro w szkole ;) Napewno wszystko pozdajesz, wierzę w Ciebie:evil_lol:

ja chce dużą rózową gąbke w kształcie pokemona! :diabloti:
:loveu:

anetta napisał(a):
Ooo nie ma mojego posta :mad: Wydawało mi się że pisałam...

Pati :cool1:

Compan jest piękny:loveu::loveu:

no wisz co :eviltong:dziekowaaacc:loveu:

Anza&Hacker napisał(a):
Gratuluje, współczuje i POWODZENIA jutro! :cool1:

:lol:dzięki, przydało sie:P

jeszcze ze 2 lekcje sobie w szkole posiedze, pogrzebie w necie i do domku:multi: