Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola, Compan jest cudny, (Frantis też może być Frankiem:diabloti::evil_lol:) normalnie bym go zacałowała w chrapki :loveu: Dziękuję, że mogłam sobie troche pokorzystać:evil_lol: Ciekawe co z tym Youtube jest:roll:

Posted

[quote name='Justys95']Widziałam cię w gazecie Mi. :eviltong:
mnie? w jakiej?
powoli mnie to wnerwia... moglabys zacytowac co napisali?

[quote name='Anza&Hacker']Masz może więcej fotek z agilitowania? :roll:
mam ale slabej jakosci..

[quote name='goldenka245']Ola, Compan jest cudny, (Frankis też może być Frankiem:diabloti::evil_lol:) normalnie bym go zacałowała w chrapki :loveu: Dziękuję, że mogłam sobie troche pokorzystać:evil_lol: Ciekawe co z tym Youtube jest:roll:
spoko;) teraz mi sie przypomnialo bede zmieniala wszedzie hasla bo od wieeelu lat mam to samo:p

Posted

[quote name='Mi.']

spoko;) teraz mi sie przypomnialo bede zmieniala wszedzie hasla bo od wieeelu lat mam to samo:p
Bo bo bo bo ty myślisz, że ja Ci sie włamie, a to nieprawda, nie nie nie nie:placz::placz::placz:

:evil_lol:

Posted

Dokładnie to ja nie rozumiem o co chodzi. :eviltong: Jakiś reportaż o jakimś pokazie czy czymś. Jest zdjęcie ciebie [w niebiesko-czarnej bluzce (?)], obok twojej mamy ubranej na czarno i twojego taty jak coś mówił i był w okularach. W lewym, dolnym rogu zdjęcia pisze "Rodzina państwa Lindów była w świetnych humorach." ;)

Posted

[quote name='Justys95']Dokładnie to ja nie rozumiem o co chodzi. :eviltong: Jakiś reportaż o jakimś pokazie czy czymś. Jest zdjęcie ciebie [w niebiesko-czarnej bluzce (?)], obok twojej mamy ubranej na czarno i twojego taty jak coś mówił i był w okularach. W lewym, dolnym rogu zdjęcia pisze "Rodzina państwa Lindów była w świetnych humorach." ;)
aha, to to mi dzisiaj sprzataczka do domu przyniosla. juz nie moge na te rzeczy patrzec.

[quote name='anetta']Jesteś aż tak rozchwytywana? :cool3::evil_lol:
nie

[quote name='goldenka245']Bo bo bo bo ty myślisz, że ja Ci sie włamie, a to nieprawda, nie nie nie nie:placz::placz::placz:

:evil_lol:
:*

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='JESS:)']http://img404.imageshack.us/img404/1898/new518nt8.jpg

:loveu::loveu::loveu:
Śliczna.
hehe spojrzenie ma super;)

[quote name='Vitka']Mi. Ja ci wysyłam, i wysyłam ten rysunek... mam nadzieje że nie jesteś zła:oops:
nie nie bylam zla:) a rysunek dotarl i jest przesliczny =*
ale o tym wiesz doskonale :):loveu:

[quote name='anmi0']Foteczki!:loveu:
U nas za to pełno źrebolków:eviltong:
:)

[quote name='smallpati']a ja czekam :mad: na zdjęcia Ergi i Compana :mad:
Compan jest obecnie 300 km ode mnie.
TUTAJ są jego zdjęcia sprzed tygodnia... (nie mojego autorstwa-na to trzeba poczekac;))
w koncu przenieslismy sie na west..(na zdjeciach Compan 2 dzien w nowym miejscu, pod nowym czlowiekiem i sprzetem wiec przestraszony byl) aj krazymy po tym stylach jak niewiem. Ale przy tym pozostaniemy.

[quote name='Luzia&Funia']Nie tylko Ty :razz:
ehh..

Posted

[quote name='smallpati']czemu go zawiozłaś tak daleko :shake: ja bym w życiu nie zrobiła tego swojemu zwierzakowi
nie chce o tym mowic na forum, ale nic zlego sie nie stalo ani nie dzieje

Posted

w koncu przenieslismy sie na west..(na zdjeciach Compan 2 dzien w nowym miejscu, pod nowym czlowiekiem i sprzetem wiec przestraszony byl) aj krazymy po tym stylach jak niewiem. Ale przy tym pozostaniemy.

czemu go zawiozłaś tak daleko :shake: ja bym w życiu nie zrobiła tego swojemu zwierzakowi

Posted

[quote name='Dorkaa']Mi. to on w końcu nie stoi w tej nowo budowanej stajni?
Pisz jak sobie radzi, jedziłaś na nim od tamtego czasu?
jezdzilam, to nasze pierwsze kroki w westernie, radzimy sobie bardzo dobrze :p

Posted

[quote name='Mi.']jezdzilam, to nasze pierwsze kroki w westernie, radzimy sobie bardzo dobrze :p

A czyli Kompan pojechał na szkolenie westernowe :razz: :multi:
Jednym słowem jesteś kowbojem :diabloti: