goldenka245 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ola, Compan jest cudny, (Frantis też może być Frankiem:diabloti::evil_lol:) normalnie bym go zacałowała w chrapki :loveu: Dziękuję, że mogłam sobie troche pokorzystać:evil_lol: Ciekawe co z tym Youtube jest:roll: Quote
Mi. Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Justys95']Widziałam cię w gazecie Mi. :eviltong: mnie? w jakiej? powoli mnie to wnerwia... moglabys zacytowac co napisali? [quote name='Anza&Hacker']Masz może więcej fotek z agilitowania? :roll: mam ale slabej jakosci.. [quote name='goldenka245']Ola, Compan jest cudny, (Frankis też może być Frankiem:diabloti::evil_lol:) normalnie bym go zacałowała w chrapki :loveu: Dziękuję, że mogłam sobie troche pokorzystać:evil_lol: Ciekawe co z tym Youtube jest:roll: spoko;) teraz mi sie przypomnialo bede zmieniala wszedzie hasla bo od wieeelu lat mam to samo:p Quote
goldenka245 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Mi.'] spoko;) teraz mi sie przypomnialo bede zmieniala wszedzie hasla bo od wieeelu lat mam to samo:p Bo bo bo bo ty myślisz, że ja Ci sie włamie, a to nieprawda, nie nie nie nie:placz::placz::placz: :evil_lol: Quote
anetta Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 powoli mnie to wnerwia... moglabys zacytowac co napisali? Jesteś aż tak rozchwytywana? :cool3::evil_lol: Quote
Bewarka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Dokładnie to ja nie rozumiem o co chodzi. :eviltong: Jakiś reportaż o jakimś pokazie czy czymś. Jest zdjęcie ciebie [w niebiesko-czarnej bluzce (?)], obok twojej mamy ubranej na czarno i twojego taty jak coś mówił i był w okularach. W lewym, dolnym rogu zdjęcia pisze "Rodzina państwa Lindów była w świetnych humorach." ;) Quote
Mi. Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Justys95']Dokładnie to ja nie rozumiem o co chodzi. :eviltong: Jakiś reportaż o jakimś pokazie czy czymś. Jest zdjęcie ciebie [w niebiesko-czarnej bluzce (?)], obok twojej mamy ubranej na czarno i twojego taty jak coś mówił i był w okularach. W lewym, dolnym rogu zdjęcia pisze "Rodzina państwa Lindów była w świetnych humorach." ;) aha, to to mi dzisiaj sprzataczka do domu przyniosla. juz nie moge na te rzeczy patrzec. [quote name='anetta']Jesteś aż tak rozchwytywana? :cool3::evil_lol: nie [quote name='goldenka245']Bo bo bo bo ty myślisz, że ja Ci sie włamie, a to nieprawda, nie nie nie nie:placz::placz::placz: :evil_lol: :* Quote
Mi. Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='goldenka245']Hej Maj Low:cool3::evil_lol::loveu: hej ździebko moje:loveu: Quote
goldenka245 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Mi.']hej ździebko moje:loveu: Hej moja kocico:loveu::evil_lol: Żądam zdjęć mojego ulubieńca:loveu: Quote
Mi. Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='goldenka245'] Żądam zdjęć mojego ulubieńca:loveu: nie ma:eviltong: Quote
goldenka245 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Mi.']nie ma:eviltong: Wiesz co?.... :obrazic: Quote
anmi0 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Foteczki!:loveu: U nas za to pełno źrebolków:eviltong: Quote
Vitka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Mi. Ja ci wysyłam, i wysyłam ten rysunek... mam nadzieje że nie jesteś zła:oops: Quote
Jess Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 http://img404.imageshack.us/img404/1898/new518nt8.jpg :loveu::loveu::loveu: Śliczna. Quote
NightQueen Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 a ja czekam :mad: na zdjęcia Ergi i Compana :mad: Quote
Mi. Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='JESS:)']http://img404.imageshack.us/img404/1898/new518nt8.jpg :loveu::loveu::loveu: Śliczna. hehe spojrzenie ma super;) [quote name='Vitka']Mi. Ja ci wysyłam, i wysyłam ten rysunek... mam nadzieje że nie jesteś zła:oops: nie nie bylam zla:) a rysunek dotarl i jest przesliczny =* ale o tym wiesz doskonale :):loveu: [quote name='anmi0']Foteczki!:loveu: U nas za to pełno źrebolków:eviltong: :) [quote name='smallpati']a ja czekam :mad: na zdjęcia Ergi i Compana :mad: Compan jest obecnie 300 km ode mnie. TUTAJ są jego zdjęcia sprzed tygodnia... (nie mojego autorstwa-na to trzeba poczekac;)) w koncu przenieslismy sie na west..(na zdjeciach Compan 2 dzien w nowym miejscu, pod nowym czlowiekiem i sprzetem wiec przestraszony byl) aj krazymy po tym stylach jak niewiem. Ale przy tym pozostaniemy. [quote name='Luzia&Funia']Nie tylko Ty :razz: ehh.. Quote
Mi. Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='smallpati']czemu go zawiozłaś tak daleko :shake: ja bym w życiu nie zrobiła tego swojemu zwierzakowi nie chce o tym mowic na forum, ale nic zlego sie nie stalo ani nie dzieje Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 w koncu przenieslismy sie na west..(na zdjeciach Compan 2 dzien w nowym miejscu, pod nowym czlowiekiem i sprzetem wiec przestraszony byl) aj krazymy po tym stylach jak niewiem. Ale przy tym pozostaniemy. czemu go zawiozłaś tak daleko :shake: ja bym w życiu nie zrobiła tego swojemu zwierzakowi Quote
Dorkaa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Mi. to on w końcu nie stoi w tej nowo budowanej stajni? Pisz jak sobie radzi, jedziłaś na nim od tamtego czasu? Quote
Mi. Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Dorkaa']Mi. to on w końcu nie stoi w tej nowo budowanej stajni? Pisz jak sobie radzi, jedziłaś na nim od tamtego czasu? jezdzilam, to nasze pierwsze kroki w westernie, radzimy sobie bardzo dobrze :p Quote
Luzia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Mi.']jezdzilam, to nasze pierwsze kroki w westernie, radzimy sobie bardzo dobrze :p A czyli Kompan pojechał na szkolenie westernowe :razz: :multi: Jednym słowem jesteś kowbojem :diabloti: Quote
basia bonnie Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 http://img501.imageshack.us/img501/8812/dsc0974qm1.jpg :loveu::loveu::loveu: a w tle tyskie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts