Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bigos']O! kurka:crazyeye::crazyeye::crazyeye:rzeczywiście:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co za pomyłka:diabloti:
hahaha:evil_lol: bywa:diabloti:

[quote name='goldenka245']Jakbym wiedziała wcześniej to pewnie naciągnełabym tatę i przyjechała ;) Przed kolejną tego typ imprezą mnie uprzedź to Cię odwiedze:cool3:
następna będzie w katowicach:) za rok...

[quote name='Dorkaa']Fajny ten ostatni kuń :loveu:
nooo:loveu:

[quote name='jonQuilla']witam :) :multi:

muszę przyznać że ten koń mi się niesamowicie podoba http://img229.imageshack.us/img229/9521/dsc0669by2.jpg :loveu::loveu::loveu:
zresztą zdjęcie też fajne :)

hej:multi:mi też się podoba:p

Posted

Obejrzałam wszystkie zdjęcia:loveu: Jakie te konie są piękne... a najbardziej to się mi spodobał czarny kucyk:loveu: nie żebym w ogóle jakoś bardzo lubiła czarne zwierzaki...:evil_lol:

Posted

helloooł:)
zaglądam do Was z re-odwiedzinkami:)
masz super psisko!! :multi:
zaczęłam przeglądać fotki od początku.... na razie parę stronek;)
jak zobaczyłam ta fotkę... to na pierwszy rzut oka... tak pomyślałam... matko kochana... czemu część psa wygolili a część zostawili futra :evil_lol: :eviltong:
http://img409.imageshack.us/img409/4628/236xo.jpg
dopiero po chwili się pokapowałam, że ona przebrana hihi ;)
super fota! naprawdę!:)

będę zaglądać do Was!
buziole!:)

Posted

HEEELP!:placz:coś mi się wydaje, że kolejne obróżki zbliżają się wielkimi krokami:placz:nie wiem jak wy, ale ja już czuje ich obecność:diabloti:

Fajne te fotki, musiało być tam suuuper! :loveu:

masz rację:multi:ja kce jeszcze raz!:evil_lol:

Obejrzałam wszystkie zdjęcia:loveu: Jakie te konie są piękne... a najbardziej to się mi spodobał czarny kucyk:loveu: nie żebym w ogóle jakoś bardzo lubiła czarne zwierzaki...:evil_lol:

czarny kucyk? Chodzi Ci o tego w łatki?:razz: Jeśli tak to nazywa się Twister a jeśli nie to nie wiem:lol:

helloooł:smile:
zaglądam do Was z re-odwiedzinkami:smile:
masz super psisko!! :multi:
zaczęłam przeglądać fotki od początku.... na razie parę stronek;-)
jak zobaczyłam ta fotkę... to na pierwszy rzut oka... tak pomyślałam... matko kochana... czemu część psa wygolili a część zostawili futra :evil_lol: :eviltong:
http://img409.imageshack.us/img409/4628/236xo.jpg
dopiero po chwili się pokapowałam, że ona przebrana hihi ;-)
super fota! naprawdę!:smile:

będę zaglądać do Was!
buziole!:smile:
Miło, że wpadłaś:cool3:. No... gdyby miała dłuższą sierść to znając moją szaleńczą nature pewnie wpadła bym na taki debilny pomysł aby tak Erge ogolić:cool1:. Lubie eksperymentować:diabloti:

Tak teraz oglądam te Compańskie foty i oglądam...
Ty masz siodło ujeżdżeniowe?
Jak sie sprawuje ta fioletowa derka w gwiazdki?

1. Między innymi mam ujeżdżeniówke:wink:
2. Baaaardzo dobrze;)

Posted

[quote name='Dorkaa']A masz jakies foteczki tej dereczki :)? Ciekawa jestem jak sie prezentuje na modelu :)
jasne, że mam i już nieraz wklejałam;)

dodam, że uwiąz do kompletu już nie istnieje bo został przecięty na pół :/ A kantar jest cały w błocie = nieużywany od dawien dawna

[quote name='Izabela124.']Witanko
Sliczne fotki obejrzalam
witanko
ciesze się:eviltong:

[quote name='goldenka245']To raczej ty mnie odwiedzisz:diabloti::lol: Już rezerwuje miejsce:evil_lol:
ja mam blisko do katowic:D:D hahah to mi też zarezerwuj obok ciebie:diabloti: będe ci pluła do popcornu:oops::diabloti: btw. zdrowiej:multi::multi:

zachciało mi się nowych obróżek dla psa, a dla konia derek kantarów, uwiązów, czapraków, owijek i ochraniaczy :-o. Jestem zdrowa! jestem zdrowa, jestem zdrowaa!

Posted

Ja właśnie szukałam fotek z derką i nie umiałam znaleźc :razz: Odszukałam tylko zaraz po kupnie, ale na modelu już nie :razz:
W każdym razie dzięki :evil_lol:
A co to za nowe sprzęty :diabloti:?

Posted

cześć:D

[quote name='Dorkaa']Ja właśnie szukałam fotek z derką i nie umiałam znaleźc :razz: Odszukałam tylko zaraz po kupnie, ale na modelu już nie :razz:
W każdym razie dzięki :evil_lol:
A co to za nowe sprzęty :diabloti:?
jakie nowe sprzęty?

[quote name='Anza&Hacker']ojejku... jaka cudna derka! :loveu:
Jakoś wcześniej nie widziałam jej jeszcze :roll:
hehe dziękuje:loveu:musze ją wyprać żeby była na następną jesień:evil_lol:i kupić siatkową na lato:).

Posted

ja mam blisko do katowic:D:D hahah to mi też zarezerwuj obok ciebie:diabloti: będe ci pluła do popcornu:oops::diabloti: btw. zdrowiej:multi::multi:
OOoo popcorn z Twoją śliną:loveu::diabloti: I nestea:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti:Dobra już rezerwuje:cool3::evil_lol: Pozwole Ci u mnie nocować jeśli chcesz:diabloti::evil_lol:

zachciało mi się nowych obróżek dla psa, a dla konia derek kantarów, uwiązów, czapraków, owijek i ochraniaczy :-o. Jestem zdrowa! jestem zdrowa, jestem zdrowaa!
Jesteś chora!:loveu: Tak jak ja:loveu:

Posted

[quote name='goldenka245']Jesteś chora!:loveu: Tak jak ja:loveu:
:lying::chainsaw:

[quote name='jonQuilla']cześć :) :multi::multi:

widziałam Gwiezdnego Konika ;) :loveu::loveu:
to jest czarodziej :D:D

Posted

[quote name='goldenka245']:loveu::loveu::loveu::buzi::diabloti:
A skąd wiesz ze za rok jest w katowicach?:cool3:
bo byłam na ceremoni zakończenia i wyświetali film o katowickim spodku:)

Posted

[quote name='goldenka245']Aha:cool3: Przynajmniej będę miała bliżej:diabloti:
ale ja nie:mad:

[quote name='smallpati']ślicznie Frankowi w ubranku :loveu: ale w różu było by lepiej :evil_lol:

Czemu chcesz zmienić stajnie?
bo u mnie nie ma dobrych warunków. Po za tym mam dobrego konia i chce z nim coś osiągnąć, a w ptt to mi się nie uda bo to nie jest stajnia sportowa tylko rekreacyjna.

Posted

[quote name='Mi.']

bo u mnie nie ma dobrych warunków. Po za tym mam dobrego konia i chce z nim coś osiągnąć, a w ptt to mi się nie uda bo to nie jest stajnia sportowa tylko rekreacyjna.

chcesz z nim skakać ? ;) fajnie, masz juz pozałatwiane wszytko z nową stajnią czy tylko planujesz na razie?

Posted

[quote name='smallpati']chcesz z nim skakać ? ;) fajnie, masz juz pozałatwiane wszytko z nową stajnią czy tylko planujesz na razie?
chciałam z nim skakać, on ma talent ale jest za bardzo nerwowy, więc dla zrelaksowania chce z nim trenować ujeżdżenie. Na razie planuje...

Posted

Nie wiem co się kryje pod słowem "nerwowy", ale ja skakałam na koniu, który na małego krzyżaka rozpędzał się jak na 120, w tej chwili on na przeszkody chodzi jak ja to nazywam patatajem;) Więc skoro chłopak ma talet to czasem nie rezygnuj zbyt szybko tylko popracuj z nim, bo może coś z tego będzie:cool3: A ujeżdżenie jak najbardziej:razz: (ps.Kocham ten sport:loveu:)