jonQuilla Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 witam :) :multi: muszę przyznać że ten koń mi się niesamowicie podoba http://img229.imageshack.us/img229/9521/dsc0669by2.jpg :loveu::loveu::loveu: zresztą zdjęcie też fajne :) Quote
Mi. Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='bigos']O! kurka:crazyeye::crazyeye::crazyeye:rzeczywiście:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co za pomyłka:diabloti: hahaha:evil_lol: bywa:diabloti: [quote name='goldenka245']Jakbym wiedziała wcześniej to pewnie naciągnełabym tatę i przyjechała ;) Przed kolejną tego typ imprezą mnie uprzedź to Cię odwiedze:cool3: następna będzie w katowicach:) za rok... [quote name='Dorkaa']Fajny ten ostatni kuń :loveu: nooo:loveu: [quote name='jonQuilla']witam :) :multi: muszę przyznać że ten koń mi się niesamowicie podoba http://img229.imageshack.us/img229/9521/dsc0669by2.jpg :loveu::loveu::loveu: zresztą zdjęcie też fajne :) hej:multi:mi też się podoba:p Quote
Anza&Hacker Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Fajne te fotki, musiało być tam suuuper! :loveu: Quote
Dobcia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Obejrzałam wszystkie zdjęcia:loveu: Jakie te konie są piękne... a najbardziej to się mi spodobał czarny kucyk:loveu: nie żebym w ogóle jakoś bardzo lubiła czarne zwierzaki...:evil_lol: Quote
basia2202 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 helloooł:) zaglądam do Was z re-odwiedzinkami:) masz super psisko!! :multi: zaczęłam przeglądać fotki od początku.... na razie parę stronek;) jak zobaczyłam ta fotkę... to na pierwszy rzut oka... tak pomyślałam... matko kochana... czemu część psa wygolili a część zostawili futra :evil_lol: :eviltong: http://img409.imageshack.us/img409/4628/236xo.jpg dopiero po chwili się pokapowałam, że ona przebrana hihi ;) super fota! naprawdę!:) będę zaglądać do Was! buziole!:) Quote
Dorkaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Tak teraz oglądam te Compańskie foty i oglądam... Ty masz siodło ujeżdżeniowe? Jak sie sprawuje ta fioletowa derka w gwiazdki? Quote
Mi. Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 HEEELP!:placz:coś mi się wydaje, że kolejne obróżki zbliżają się wielkimi krokami:placz:nie wiem jak wy, ale ja już czuje ich obecność:diabloti: Fajne te fotki, musiało być tam suuuper! :loveu: masz rację:multi:ja kce jeszcze raz!:evil_lol: Obejrzałam wszystkie zdjęcia:loveu: Jakie te konie są piękne... a najbardziej to się mi spodobał czarny kucyk:loveu: nie żebym w ogóle jakoś bardzo lubiła czarne zwierzaki...:evil_lol: czarny kucyk? Chodzi Ci o tego w łatki?:razz: Jeśli tak to nazywa się Twister a jeśli nie to nie wiem:lol: helloooł:smile: zaglądam do Was z re-odwiedzinkami:smile: masz super psisko!! :multi: zaczęłam przeglądać fotki od początku.... na razie parę stronek;-) jak zobaczyłam ta fotkę... to na pierwszy rzut oka... tak pomyślałam... matko kochana... czemu część psa wygolili a część zostawili futra :evil_lol: :eviltong: http://img409.imageshack.us/img409/4628/236xo.jpg dopiero po chwili się pokapowałam, że ona przebrana hihi ;-) super fota! naprawdę!:smile: będę zaglądać do Was! buziole!:smile: Miło, że wpadłaś:cool3:. No... gdyby miała dłuższą sierść to znając moją szaleńczą nature pewnie wpadła bym na taki debilny pomysł aby tak Erge ogolić:cool1:. Lubie eksperymentować:diabloti: Tak teraz oglądam te Compańskie foty i oglądam... Ty masz siodło ujeżdżeniowe? Jak sie sprawuje ta fioletowa derka w gwiazdki? 1. Między innymi mam ujeżdżeniówke:wink: 2. Baaaardzo dobrze;) Quote
Dorkaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A masz jakies foteczki tej dereczki :)? Ciekawa jestem jak sie prezentuje na modelu :) Quote
goldenka245 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Mi.'] następna będzie w katowicach:) za rok... To raczej ty mnie odwiedzisz:diabloti::lol: Już rezerwuje miejsce:evil_lol: Quote
Mi. Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Dorkaa']A masz jakies foteczki tej dereczki :)? Ciekawa jestem jak sie prezentuje na modelu :) jasne, że mam i już nieraz wklejałam;) dodam, że uwiąz do kompletu już nie istnieje bo został przecięty na pół :/ A kantar jest cały w błocie = nieużywany od dawien dawna [quote name='Izabela124.']Witanko Sliczne fotki obejrzalam witanko ciesze się:eviltong: [quote name='goldenka245']To raczej ty mnie odwiedzisz:diabloti::lol: Już rezerwuje miejsce:evil_lol: ja mam blisko do katowic:D:D hahah to mi też zarezerwuj obok ciebie:diabloti: będe ci pluła do popcornu:oops::diabloti: btw. zdrowiej:multi::multi: zachciało mi się nowych obróżek dla psa, a dla konia derek kantarów, uwiązów, czapraków, owijek i ochraniaczy :-o. Jestem zdrowa! jestem zdrowa, jestem zdrowaa! Quote
Anza&Hacker Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ojejku... jaka cudna derka! :loveu: Jakoś wcześniej nie widziałam jej jeszcze :roll: Quote
Dorkaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ja właśnie szukałam fotek z derką i nie umiałam znaleźc :razz: Odszukałam tylko zaraz po kupnie, ale na modelu już nie :razz: W każdym razie dzięki :evil_lol: A co to za nowe sprzęty :diabloti:? Quote
Mi. Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 cześć:D [quote name='Dorkaa']Ja właśnie szukałam fotek z derką i nie umiałam znaleźc :razz: Odszukałam tylko zaraz po kupnie, ale na modelu już nie :razz: W każdym razie dzięki :evil_lol: A co to za nowe sprzęty :diabloti:? jakie nowe sprzęty? [quote name='Anza&Hacker']ojejku... jaka cudna derka! :loveu: Jakoś wcześniej nie widziałam jej jeszcze :roll: hehe dziękuje:loveu:musze ją wyprać żeby była na następną jesień:evil_lol:i kupić siatkową na lato:). Quote
goldenka245 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ja mam blisko do katowic:D:D hahah to mi też zarezerwuj obok ciebie:diabloti: będe ci pluła do popcornu:oops::diabloti: btw. zdrowiej:multi::multi: OOoo popcorn z Twoją śliną:loveu::diabloti: I nestea:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti:Dobra już rezerwuje:cool3::evil_lol: Pozwole Ci u mnie nocować jeśli chcesz:diabloti::evil_lol: zachciało mi się nowych obróżek dla psa, a dla konia derek kantarów, uwiązów, czapraków, owijek i ochraniaczy :-o. Jestem zdrowa! jestem zdrowa, jestem zdrowaa! Jesteś chora!:loveu: Tak jak ja:loveu: Quote
jonQuilla Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 cześć :) :multi::multi: widziałam Gwiezdnego Konika ;) :loveu::loveu: Quote
Mi. Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='goldenka245']Jesteś chora!:loveu: Tak jak ja:loveu: :lying::chainsaw: [quote name='jonQuilla']cześć :) :multi::multi: widziałam Gwiezdnego Konika ;) :loveu::loveu: to jest czarodziej :D:D Quote
goldenka245 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Mi. napisał(a)::lying::chainsaw: :loveu::loveu::loveu::buzi::diabloti: A skąd wiesz ze za rok jest w katowicach?:cool3: Quote
Mi. Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='goldenka245']:loveu::loveu::loveu::buzi::diabloti: A skąd wiesz ze za rok jest w katowicach?:cool3: bo byłam na ceremoni zakończenia i wyświetali film o katowickim spodku:) Quote
goldenka245 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Mi.']bo byłam na ceremoni zakończenia i wyświetali film o katowickim spodku:) Aha:cool3: Przynajmniej będę miała bliżej:diabloti: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ślicznie Frankowi w ubranku :loveu: ale w różu było by lepiej :evil_lol: Czemu chcesz zmienić stajnie? Quote
Mi. Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='goldenka245']Aha:cool3: Przynajmniej będę miała bliżej:diabloti: ale ja nie:mad: [quote name='smallpati']ślicznie Frankowi w ubranku :loveu: ale w różu było by lepiej :evil_lol: Czemu chcesz zmienić stajnie? bo u mnie nie ma dobrych warunków. Po za tym mam dobrego konia i chce z nim coś osiągnąć, a w ptt to mi się nie uda bo to nie jest stajnia sportowa tylko rekreacyjna. Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Mi.'] bo u mnie nie ma dobrych warunków. Po za tym mam dobrego konia i chce z nim coś osiągnąć, a w ptt to mi się nie uda bo to nie jest stajnia sportowa tylko rekreacyjna. chcesz z nim skakać ? ;) fajnie, masz juz pozałatwiane wszytko z nową stajnią czy tylko planujesz na razie? Quote
Mi. Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='smallpati']chcesz z nim skakać ? ;) fajnie, masz juz pozałatwiane wszytko z nową stajnią czy tylko planujesz na razie? chciałam z nim skakać, on ma talent ale jest za bardzo nerwowy, więc dla zrelaksowania chce z nim trenować ujeżdżenie. Na razie planuje... Quote
AgaCzips Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Nie wiem co się kryje pod słowem "nerwowy", ale ja skakałam na koniu, który na małego krzyżaka rozpędzał się jak na 120, w tej chwili on na przeszkody chodzi jak ja to nazywam patatajem;) Więc skoro chłopak ma talet to czasem nie rezygnuj zbyt szybko tylko popracuj z nim, bo może coś z tego będzie:cool3: A ujeżdżenie jak najbardziej:razz: (ps.Kocham ten sport:loveu:) Quote
Recommended Posts