AgaCzips Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Mi. napisał(a):http://img266.imageshack.us/img266/3691/dsc0582cp6.jpg Super! W pierwszym momencie myślałam że samochód przeskakuje:eviltong: ten kucyk był przebojowy. Przejechał wszystko na czysto w zawrotnym tępie!ad.1tempie;) ad.2 Bo małe jest piękne i wspaniałe:cool1: http://img291.imageshack.us/img291/9149/dsc0128kg5.jpgdobre!:cool3: Quote
goldenka245 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 http://img407.imageshack.us/img407/2214/dsc0078gs5.jpg Zazdroszcze:loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 No, fajnie że już wróciłaś do życia :lol::lol: później były agility. Może kiedy indziej wkleje zdjęcia... :mad: Kucyki fajne :lol: Zawsze się zastanawiałam po co oni je golą?? Quote
jonQuilla Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ale ekstra konikowe foty :) :multi::multi::multi: wiecej, więcej !! bo fajne :loveu::loveu::loveu: Quote
AgaCzips Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 anetta napisał(a): Kucyki fajne :lol: Zawsze się zastanawiałam po co oni je golą?? no jakby nie patrzeć dla wygody;) wyobraź sobie teraz tam takiego futrzaka, który po rozgrzewce jest już cały mokry:razz: A żeby ogolonemu kuniowi za szybko ciepełko nie uciekło i sie nie przeziębił stosuje sie derki;) Quote
bigos Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 witamy:loveu:a my tu pierwszy raz:oops: a takie ładne fotki, tyle ładnych fotek:cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Super zdjęcia :loveu: Mam nadzieję, że wstawisz wiecej :cool3: Quote
anetta Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Aga, to w takim razie reszte też powinni golić...:razz: Quote
NightQueen Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Nie ma za co ;) Fajne te kunie :D ale wolałabym Franka zdjęcia i Ergi :evil_lol: Quote
psiulka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Świetne zdjęcia, robią wrażenie te skoki :loveu: Mam nadzieję, że wstawisz coś więcej :loveu: Quote
Mi. Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Dorkaa']Hehe Fajne fotki Czy ty masz coś w stylu bloga/www? nie mam [quote name='AgaCzips'] Super! W pierwszym momencie myślałam że samochód przeskakuje ad.1tempie ad.2 Bo małe jest piękne i wspaniałe dobre!:cool3: Cześć Aga:loveu:Miło, że wpadłaś:cool1: [quote name='goldenka245']http://img407.imageshack.us/img407/2214/dsc0078gs5.jpg Zazdroszcze hehe trzeba było przyjechać:P [quote name='anetta']No, fajnie że już wróciłaś do życia :lol: Kucyki fajne Zawsze się zastanawiałam po co oni je golą?? [quote name='AgaCzips']no jakby nie patrzeć dla wygody;) wyobraź sobie teraz tam takiego futrzaka, który po rozgrzewce jest już cały mokry. A żeby ogolonemu kuniowi za szybko ciepełko nie uciekło i sie nie przeziębił stosuje sie derki hehe dokładnie:multi: [quote name='jonQuilla']ale ekstra konikowe foty :) :multi: wiecej, więcej !! bo fajne :loveu: zaraz wstawie więcej:loveu: [quote name='bigos']witamy:loveu:a my tu pierwszy raz:oops: a takie ładne fotki, tyle ładnych fotek:cool3: Wcale nie pierwszy:eviltong: Czyżbyś nie poznawała luthien?:lol: [quote name='Izabela124.']Witanko Ile tu slicznych fotek heloł [quote name='g_o_n_i_a']Super zdjęcia :loveu: Mam nadzieję, że wstawisz wiecej :cool3: dziękuje. się robi:p [quote name='anetta']Aga, to w takim razie reszte też powinni golić...:razz: tam wszystkie konie które startowały były ogolone. Większość kucyków też:). Właściwie to golą tylko konie sportowe.. [quote name='smallpati']Nie ma za co ;) Fajne te kunie :D ale wolałabym Franka zdjęcia i Ergi :evil_lol: będa po koniach:diabloti: [quote name='psiulka']Świetne zdjęcia, robią wrażenie te skoki :loveu: Mam nadzieję, że wstawisz coś więcej :loveu: oj szczególnie robią wrażenie jak siedzisz tuż obok, dosłownie na wyciągnięcie ręki:loveu: Quote
NightQueen Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 to wklejaj te kunie i dawaj Erge i Franka szybko :diabloti: Quote
AgaCzips Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 anetta napisał(a):Aga, to w takim razie reszte też powinni golić...:razz: tułów,szyja jest zawsze najbardziej spocony, wtedy łatwej o jakieś choróbsko. Poza tym mówię, to też dla wygody właściciela, prawie w każdym angielskim poradniku jazdy konnej gdzie na ilustracji są konie, są one ogolone. Sama kiedyś byłam tego ciekawa. Kiedyś na ten temat leciał program na animal planet niestety nie oglądałam, ale koleżanka mi opowiadała;) Czasami jest wygolone "miejsce siodła" wtedy trudniej o zaklejki i nie chciane obtarcia;) Konie sportowe lepiej się prezentują na zawodach, kiedy mają krótszą sierść:cool3: A na zawodach takiej rangi jak Toyota koń musi sie ładnie prezentować:razz: apropo tego konika co ma serduszko na zadzie. Byłam raz na zawodach i pewien kucyk miał na zadzie napisane brokatem "kiss me" i strzałeczka kończąca się u nasady ogona:evil_lol: Quote
Mi. Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Ciąg dalszy tych samych zawodów czyli międzynarodowy w skokach (150/155cm), Grand Prix... Quote
Mi. Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='smallpati']to wklejaj te kunie i dawaj Erge i Franka szybko :diabloti: zdjęć koni mam jeszcze powyżej tysiąca:diabloti:na razie przegrywam te zdjęcia z ostatniego dnia (niedziela) które mam na aparacie:pA mam jeszcze 3 płyty zapełnione:p [quote name='AgaCzips']tułów,szyja jest zawsze najbardziej spocony, wtedy łatwej o jakieś choróbsko. Poza tym mówię, to też dla wygody właściciela, prawie w każdym angielskim poradniku jazdy konnej gdzie na ilustracji są konie, są one ogolone. Sama kiedyś byłam tego ciekawa. Kiedyś na ten temat leciał program na animal planet niestety nie oglądałam, ale koleżanka mi opowiadała;) Czasami jest wygolone "miejsce siodła" wtedy trudniej o zaklejki i nie chciane obtarcia;) Konie sportowe lepiej się prezentują na zawodach, kiedy mają krótszą sierść:cool3: A na zawodach takiej rangi jak Toyota koń musi sie ładnie prezentować:razz: apropo tego konika co ma serduszko na zadzie. Byłam raz na zawodach i pewien kucyk miał na zadzie napisane brokatem "kiss me" i strzałeczka kończąca się u nasady ogona:evil_lol: hahaha dobry pomysł:evil_lol:Też tak swojego ogole:evil_lol::cool1: 17:45 – 18:05 Występ Teatru Pantomimy Quote
Sweet Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Wow:) jakie fajne foty:D Takie troche straszne:P dziwne przebrania;P Quote
Mi. Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 18:30 – 19:50 Konkurs nr 12 - Międzynarodowy Konkurs w skokach (140cm), Finał Małej Rundy Quote
NightQueen Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 zdjęć koni mam jeszcze powyżej tysiąca:diabloti:na razie przegrywam te zdjęcia z ostatniego dnia (niedziela) które mam na aparacie:pA mam jeszcze 3 płyty zapełnione:p To ja się nigdy Ergi nie doczekam :placz::placz: Quote
Mi. Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 doczekasz się... pojutrze:) Bo będą święta (mam nadzieję, że ładna pogoda) i będe mieć czas na robienie zdjęć;) Quote
anetta Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 AgaCzips napisał(a):tułów,szyja jest zawsze najbardziej spocony, wtedy łatwej o jakieś choróbsko. Poza tym mówię, to też dla wygody właściciela, prawie w każdym angielskim poradniku jazdy konnej gdzie na ilustracji są konie, są one ogolone. Sama kiedyś byłam tego ciekawa. Kiedyś na ten temat leciał program na animal planet niestety nie oglądałam, ale koleżanka mi opowiadała;) Czasami jest wygolone "miejsce siodła" wtedy trudniej o zaklejki i nie chciane obtarcia;) Konie sportowe lepiej się prezentują na zawodach, kiedy mają krótszą sierść:cool3: A na zawodach takiej rangi jak Toyota koń musi sie ładnie prezentować:razz: apropo tego konika co ma serduszko na zadzie. Byłam raz na zawodach i pewien kucyk miał na zadzie napisane brokatem "kiss me" i strzałeczka kończąca się u nasady ogona:evil_lol: Przyjmuje do wiadomości :bigok: Quote
goldenka245 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Mi.']hehe trzeba było przyjechać:P Jakbym wiedziała wcześniej to pewnie naciągnełabym tatę i przyjechała ;) Przed kolejną tego typ imprezą mnie uprzedź to Cię odwiedze:cool3: Quote
bigos Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Mi.'] Wcale nie pierwszy:eviltong: Czyżbyś nie poznawała luthien?:lol: O! kurka:crazyeye::crazyeye::crazyeye:rzeczywiście:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co za pomyłka:diabloti: Quote
Recommended Posts