pinczerka_i_Gizmo Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Dzień dobry :) A ja nie wiedziałam, że arabek :oops: :oops: :oops: A jakiej maści? Super! Zawsze byłam zakochana w qniach arabskich, są takie... piękne :loveu: A nie pisałaś gdzieś na początku galerii, że Twoja mama jest fotografem i często robi Ergusi sesje? Mniejsza o to, zdjęcia cudowne :loveu: Quote
Mi. Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dzień dobry :) A ja nie wiedziałam, że arabek :oops: :oops: :oops: A jakiej maści? Super! Zawsze byłam zakochana w qniach arabskich, są takie... piękne :loveu: A nie pisałaś gdzieś na początku galerii, że Twoja mama jest fotografem i często robi Ergusi sesje? Mniejsza o to, zdjęcia cudowne :loveu: hejo. Zdjęcia Compana są troszke wczesniej, trze poprzerzucac strony... skarogniady. Pisalam, ze jest fotografem ale nigdy nie zrobila zdjecia Erdze.. wszystkie zdjecia ktore tu sa, sa mojego autorstwa... (procz zdjec Compana i tych moich z erga) Quote
Anza&Hacker Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 http://tinypic.pl/t1/out.php/i65301_ergaa137.jpg - jaka śliczna i pomysł! :-o :loveu: Czekamy na koonia razem z Tobą :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 W takim razie najmocniej przepraszam za taką paskudną pomyłkę :oops: :oops: :oops: Qń przepiękny, a jakie ładnie uszka ma :loveu: I bannerek też super :loveu: Quote
Mi. Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 ZLE WIESCI :-(Jestem zalamana, zla i nieszczesliwa:placz::placz::placz: Zasypalo ich i Compan nie ma jak jutro przyjechac:placz::placz::placz: :shake: Będzie jak sie rozpogodzi, czyli po weekendzie:-( no ale dobra rozumiem, ze nie mozna go narazac na niebespieczenstwo... no ale zeby tyle sniegu bylo?? Anza&Hacker napisał(a):http://tinypic.pl/t1/out.php/i65301_ergaa137.jpg - jaka śliczna i pomysł! :-o :loveu: Czekamy na koonia razem z Tobą :diabloti: ehhh.... no to sobie poczekamy:-( pinczerka_i_Gizmo napisał(a):W takim razie najmocniej przepraszam za taką paskudną pomyłkę :oops: :oops: :oops: Qń przepiękny, a jakie ładnie uszka ma :loveu: I bannerek też super :loveu: nie szkodzi... dziekuje.... tak, konik jest piekny....:-( Quote
Pimpek Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Mi. napisał(a):ZLE WIESCI :-(Jestem zalamana, zla i nieszczesliwa:placz::placz::placz: Zasypalo ich i Compan nie ma jak jutro przyjechac:placz::placz::placz: :shake: Będzie jak sie rozpogodzi, czyli po weekendzie:-( no ale dobra rozumiem, ze nie mozna go narazac na niebespieczenstwo... no ale zeby tyle sniegu bylo?? Ech...... Współczuję :-( Ale to szybko zleci zobaczysz, i konik będzie u ciebie !:lol: http://img209.imageshack.us/img209/7215/compnm7.jpg A jaki śliczny !:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Dobry wieczór :) A skąd ma przyjechać Compan? Na północy Polski drogi są w porządku, ale tutaj na południu jest tyle śniegu, że drogi są totalnie nieprzejezdne, nie wspominając o tym, że śliskie. Nie dziwię się, że w takim wypadku obawialiby się jechać z koniem. Cierpliwość jeszcze zwiększy Twoje szczęście :) Quote
Mi. Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Pimpek napisał(a):Ech...... Współczuję :-( Ale to szybko zleci zobaczysz, i konik będzie u ciebie !:lol: http://img209.imageshack.us/img209/7215/compnm7.jpg A jaki śliczny !:loveu: mam nadzieję:-( pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór :) A skąd ma przyjechać Compan? Na północy Polski drogi są w porządku, ale tutaj na południu jest tyle śniegu, że drogi są totalnie nieprzejezdne, nie wspominając o tym, że śliskie. Nie dziwię się, że w takim wypadku obawialiby się jechać z koniem. Cierpliwość jeszcze zwiększy Twoje szczęście :) hej:loveu: Ta miejscowowsc jest koło Kielc;) Quote
Mi. Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 tort, ksiazka i szampan ktory dostalismy przesylka od Magdy Gesler;) Quote
BBeta Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Podziel się :sabber: :diabloti: Chyba zgłodniałam... :diabloti: Quote
Mi. Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 O kurde!!!!!!!!!!!!! FRANKA ZARAZ LADUJA DO PRZYCZEPY I JEDZIE DO MNIE! nie moge wytrzymac, placze ze szczescia:placz::placz: Quote
basia bonnie Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 [CENTER]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/CENTER] Quote
Guest Agata_B Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
MAREA SHAPIRO Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 http://tinypic.pl/t1/out.php/i65301_ergaa137.jpg CUUUUDO! Erga jak...zamrozona... ludzie zmieniacie podpisy imiona ...avatary massakra..juz nie wiem z kim rozmawiam hahha:lol::lol::lol: ojej gratuluje nowego ...czlonka rodziny!! Quote
BBeta Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cool3: Quote
Mi. Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 MAREA SHAPIRO napisał(a): CUUUUDO! Erga jak...zamrozona... ludzie zmieniacie podpisy imiona ...avatary massakra..juz nie wiem z kim rozmawiam hahha:lol::lol::lol: ojej gratuluje nowego ...czlonka rodziny!! ehehhee:diabloti: dzieki;) Agata_B napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Agata_B napisał(a): BBeta napisał(a)::sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cool3: basia bonnie napisał(a): :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi: o 14:30 jade porzyczyc zeszyty, a o 15:15 do stajnii czekac.... Quote
Kincia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Mmm jaki pyszny torcik :loveu::loveu::loveu: Tez dzis bede miec torcika a nawet 2 :D No to super ze konik przyjedzie :multi::multi::multi: Quote
Bewarka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Foty konika oczywiście obowiązkowe-no jak już dostaniesz go :cool3: szykuj aparat :diabloti: Quote
Medorowa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ja też cem zdjęcia konika:Cool!: Kiedyś nawet jeździłam:bigcool: Quote
anetta Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 http://tinypic.pl/t1/out.php/i66218_pracowaniaciasto003.jpg Ajajaj jakie emocje :cool3: No ale nie dziwie się ;) Quote
Luzia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 I co wszystko w porządku? Bo taka cisza :razz: Quote
Mi. Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 luzia napisał(a):I co wszystko w porządku? Bo taka cisza :razz: jak najbardziej w porzadku:loveu:zaraz do niego jade, musze dosyc wczesniej byc, bo on nie umie pic z automatycznego poidla i musze go nauczyc:). Po zatym dowiedzialam sie, ze nie lubi cukru:eviltong:. Dziwnie sie popatrzyl gdy mu pod nos podsunelam bo marchewy sie skonczyly:cool1:. Hehe popatrzyl sie na mnie jak na idiotke i sprubowal. Tzn. poskrobal przednimi zabkami i wyplul:lol:widocznie mu za slodko bylo;)aaa.... i zaprzyjaznil sie z koniem z ktorym stoi. Z Bystrym. Wszyscy teraz mowia, ze w boskie stoja 2 bystre konie. zeczywiscie, Compan jest niesamowicie inteligentny i ma jednak ten arabski wyraz w pysku.... poezja dla oczu i uszu po prostu:) Jak przyjechal byl biedak zestresowany:shake:Zerwal sie kilka razy z uwiazu, zepsul kantar, zaplantal sie w uwiaz, jak by sie chcial powiesic:roll:. Mam nadzieje, ze nic sobie przez noc nie zrobil. Aaa... jeszcze kopnal na przywitanie trenerke. No ale to mozna mu wybaczyc. Dopiero co mial rozpiery ogon, bo go laskocze po wycieciu i byl caly w nerwach... nowe miejsce, nowe konie...Dzis biore go na lonze, za 2 tygodnie wsiadam. anetta napisał(a):http://tinypic.pl/t1/out.php/i66218_pracowaniaciasto003.jpg Ajajaj jakie emocje :cool3: No ale nie dziwie się ;) ;) Agata_B napisał(a):Halo ? :loveu: :loveu: Medorowa napisał(a):Ja też cem zdjęcia konika:Cool!: Kiedyś nawet jeździłam:bigcool: dzis zabieram znow aparat do stajnii. Wczoraj nie chcialam mu blyskac fleszem po oczach;) Justys95 napisał(a):Foty konika oczywiście obowiązkowe-no jak już dostaniesz go :cool3: szykuj aparat :diabloti: oki Kincia napisał(a):Mmm jaki pyszny torcik :loveu::loveu::loveu: Tez dzis bede miec torcika a nawet 2 :D No to super ze konik przyjedzie :multi::multi::multi: super ze jest juz u mnie:multi:smacznego Quote
goldenka245 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 W takim razie czekamy na fotki Compana vel. Franka:evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts