Dorkaa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 W tej fotce mi trpoche kwiatki przeszkadzają, przepalone, psują klimacik i technikę fotki. Quote
Mi. Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 dzieki :P :P :P :evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Hej hej :) Noo gratuluję mamusi :):) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 http://img301.imageshack.us/img301/9303/jaipies012am9.jpg No nareszcie Cię mam z bliska! :multi: Cudne zdjęcie :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Też przyłączam się do gratulacji dla Mamy :multi: Quote
nathaniel Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Cześć Olu jak tam u Ciebie ? [ ale ja ciężko jarzę... kurcze... ] Quote
e.v.a Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 :diabloti:a co to za zmiana nicku :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Oczywiście ogromne gratulacje dla mamy :loveu: widzę, że nastała nowa moda na zmienianie nicków :eviltong: musiałam się nieźle nagłowić cóż to za Mi. ale po banerku doszłam o kogo chodzi Także nie obijać się Luthien vel. Mi i foty dawać :mad: Quote
Mi. Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hej hej :) Noo gratuluję mamusi :):) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://img301.imageshack.us/img301/9303/jaipies012am9.jpg No nareszcie Cię mam z bliska! :multi: Cudne zdjęcie :loveu:[quote name='g_o_n_i_a']Też przyłączam się do gratulacji dla Mamy :multi: hej:multi:dzieki:cool1: [quote name='nathaniel']Cześć Olu jak tam u Ciebie ? [ ale ja ciężko jarzę... kurcze... ] ale o co chodzi?:cool3::oops: [quote name='Tina.Sara']czeeeeeeeeeeść :multi: heeeej:multi: [quote name='evaxon']:diabloti:a co to za zmiana nicku :diabloti: :oops: [quote name='ewelinka_m']Oczywiście ogromne gratulacje dla mamy :loveu: widzę, że nastała nowa moda na zmienianie nicków :eviltong: musiałam się nieźle nagłowić cóż to za Mi. ale po banerku doszłam o kogo chodzi Także nie obijać się Luthien vel. Mi i foty dawać :mad: a kto to jest luthien?:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Cóż za oryginalny bannerek... ;) :loveu: Quote
anetta Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Przyszłam do Cie bo śniłaś mi się dzisiaj :o :lol::lol: Mi :diabloti: Nie dość że okazało się że mieszkasz na Bemowie to masz doga i dalmata :diabloti::diabloti: Masz ładny ogród :evil_lol::evil_lol: Chcesz wiedzieć więcej? :evil_lol::evil_lol: Quote
nathaniel Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 No, bo ja w końcu nie wiem jak się do Ciebie zwracać... Ola, Mi, Luthien ? :oops: Quote
Dobcia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Hey;) Ehhh ale tu się trzeba naszukac, żeby fotki znaleśc... Ślicznie razem z Erga wyglądacie:cool3: Quote
Mi. Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='drzalka']Czeeeść :loveu::loveu::loveu: heeeej:eviltong: [quote name='Dobcia']Hey;) Ehhh ale tu się trzeba naszukac, żeby fotki znaleśc... Ślicznie razem z Erga wyglądacie:cool3: hej:pdzieki:p [quote name='nathaniel']No, bo ja w końcu nie wiem jak się do Ciebie zwracać... Ola, Mi, Luthien ? :oops: jak ci wygodniej:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cóż za oryginalny bannerek... ;) :loveu: dzieki:cool1: Przyszłam do Cie bo śniłaś mi się dzisiaj :-o :lol::lol: Mi :diabloti: Nie dość że okazało się że mieszkasz na Bemowie to masz doga i dalmata :diabloti::diabloti: Masz ładny ogród :evil_lol::evil_lol: Chcesz wiedzieć więcej? :evil_lol::evil_lol: ale fajnie:evil_lol:jasne, ze chce:cool1: Quote
Bewarka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 nathaniel napisał(a):No, bo ja w końcu nie wiem jak się do Ciebie zwracać... Ola, Mi, Luthien ? :oops: Ja też...:placz: PS:O kurna, spóźnialska jestem...:oops: Quote
Bewarka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 A może być "Kurcze pieczone"? :evil_lol: Quote
anetta Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Szłam sobie przez osiedle z domkami jednorodzinymi przy lotnisku. I nagle zobaczyłam wasz dom przez szparki w płocie :lol::lol::evil_lol: Zadzwoniłam domofonem i mi otworzyłaś :evil_lol: Byłaś zdziwiona że przyszłam :evil_lol: Pogadałysmy sobie, zrobiłam sesje zdjęciową żółtemu :evil_lol: Później przyszedł jakiś facet z dzieckiem, to chyba był twój wujek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Masz młodszego brata? :evil_lol: Ale ogród baardzo mi się spodobał :evil_lol: Nic specjalnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 [quote name='anetta']Szłam sobie przez osiedle z domkami jednorodzinymi przy lotnisku. I nagle zobaczyłam wasz dom przez szparki w płocie :lol::lol::evil_lol: Zadzwoniłam domofonem i mi otworzyłaś :evil_lol: Byłaś zdziwiona że przyszłam :evil_lol: Pogadałysmy sobie, zrobiłam sesje zdjęciową żółtemu :evil_lol: Później przyszedł jakiś facet z dzieckiem, to chyba był twój wujek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Masz młodszego brata? :evil_lol: Ale ogród baardzo mi się spodobał :evil_lol: Nic specjalnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha, przy lotnisku?:eviltong: domofon i szparki w plocie sie zgadzaja:D ale jakiemu żóltemu?:eviltong: Mam 2 starszych braci ale przyrodnich:cool1: a no bo ogrod sie wszystkim podoba:cool1::diabloti: czy ten sen cos zapowiada?:evil_lol: [quote name='Justys95']A może być "Kurcze pieczone"? :evil_lol: mniam, wlasnie mialam taki obiad:loveu::evil_lol: Quote
anetta Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Mi.']hahaha, przy lotnisku?:eviltong: Przy lotnisku na Bemowie :lol: domofon i szparki w plocie sie zgadzaja:D ale jakiemu żóltemu?:eviltong: Hhahahah no prosze :cool1: Dog niemiecki był maści żółtej :evil_lol: czy ten sen cos zapowiada?:evil_lol: Kurcze, nie wiem :crazyeye::hmmmm: Quote
g_o_n_i_a Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Anetta, ten dalmat w Twoim śnie to napewno była Azowa hihihi :evil_lol: Proszę, proszę - zmiana nicku i nowy bannerek - śliczny bannerek!! :iloveyou: A nowe zdjęcia, przepraszam bardzo, to gdzie niby są? :cool3: Quote
basia bonnie Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Daj jakieś foty, błagamy :loveu: bo zapomnimy jak Erga wygląda :loveu: Quote
Recommended Posts