Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*luthien*']bo nie zauwarzylam i ustawilam czulosc ISO na HI 1 czyli na najwieksza:cool1:A bylo slonce :P
Aha, no tak :diabloti: :cool3: Ja kiedyś chciałam robić zdjęcia wyłączonym aparatem i się dziwiłam, że się ostrość nie chce ustawiać :diabloti: :cool3:
Nadal robisz zdjęcia 18-135 ?? Bo pamiętam z działu fotografia, że planowałaś zakup nowego szkła, a może masz coś na oku ??
I jeszcze uświadom mi po co jest ta czapka na uszy dla koni :cool3: Na ozdobe ??

Posted

hehe spoko, czapka nazywa sie "nauszniki":eviltong:a jak sie jej przyjzec to jest brzydka :D ja mam ladniejsza:evil_lol:

jak bede zdrowa dam zdjecia koni ze zganiania do stajnii. To jest niesamowity widok, jak cale stado galopuje na Ciebi (w twoją stronę) i skręcają w ostatnim momencie :)

nadal robie tym co mialam... nie chcialam na razie szkielka - wolalam zainwestowac w psa i konia, bo i tak na razie nie mam czasu na focenie.

Posted

Super zdjęcia z wodą. :loveu: Kiedy to było ? Czy u Was tak ciepło że się kąpie jeszcze ? :D U nas za zimno już jest. :D
A właśnie luthien miałam zapytać ... jaki masz aparat.

Posted

[quote name='*luthien*']nadal robie tym co mialam... nie chcialam na razie szkielka - wolalam zainwestowac w psa i konia, bo i tak na razie nie mam czasu na focenie.
Aha, rozumiem ;) Ja też właściwie nie planowałam teraz zakupu nowego obiektywu, samo tak jakoś wyszło :diabloti:

Posted

[quote name='JESS:)']Super zdjęcia z wodą. :loveu: Kiedy to było ? Czy u Was tak ciepło że się kąpie jeszcze ? :D U nas za zimno już jest. :D
A właśnie luthien miałam zapytać ... jaki masz aparat.
zdjecia robione dzisiaj. Tzn. te z woda.

Nikon D80

Posted

[quote name='BBeta']Aha, rozumiem ;) Ja też właściwie nie planowałam teraz zakupu nowego obiektywu, samo tak jakoś wyszło :diabloti:
no tak... a jaki zakupilas?

Posted

Cześć :multi::multi:
wpadam z rewizytką :eviltong: i pewnie nie będę zbyt oryginalna kiedy napiszę że Erga jest śliczna...tak więc napiszę że jest Wariacko Miodowo Koperkowa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='BBeta']Nikkor 70-300mm VR
zdj. robisz ze statywem?

Cześć :multi::multi:
wpadam z rewizytką :eviltong: i pewnie nie będę zbyt oryginalna kiedy napiszę że Erga jest śliczna...tak więc napiszę że jest Wariacko Miodowo Koperkowa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
witamy:loveu::loveu::loveu:tego drugiego okreslenia jeszcze nie bylo:razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']

heeeeej:loveu:

[quote name='ß@$!@']http://img166.imageshack.us/img166/4913/wredota008js8.jpg
haha Ergula nic się nie zmieniła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: czesc Basiu!!!:eviltong:A zebys wiedziala;)

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Witamy:loveu:
http://img71.imageshack.us/img71/2596/wredota064jo0.jpg
Woow jaki piękne zdjęcia:loveu::loveu: I jeszcze ta modelka na nich:loveu: Piękna:loveu:
:):):)Witamy!!!:):):)

Posted

czeeeść:multi::multi:
wpadam do Was z wizytką :)
ta pierwsza fotka Ergi w wodzie z ta łapką jest bombowa :loveu::loveu::loveu:
Ty to masz talent kobieto :loveu::loveu: