NightQueen Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Elllooo Na poczatku to co ty masz KoNia?? Widze ze masz nowy avatarek :) bardzo uroczy i pocieszny :) podoba mi sie. TAK trzymaj z rozem dalej :D:D:D P.S a kiedy bedzie moj gotowy?? bo dalej czekam :D:D:D Po 3 to widzialam cos dla Ergi :D rozowa obroza, materialana :) z kwiatuszkami (taki rogz troche ) :D normalnie idealna by miala :) A po za tym to co slychac bo nigdy nie moge traFIC NA CIEBIE :d ty lepiej nie imprezuj tyle :D:D:D a tak apropo tanca to w sobote pojde do klubu kolumbijskiego na salse :) integracja z znajomymi z pracy bedzie heheh :D Pozdroffionka Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 smallpati napisał(a):Elllooo Na poczatku to co ty masz KoNia?? Widze ze masz nowy avatarek :) bardzo uroczy i pocieszny :) podoba mi sie. TAK trzymaj z rozem dalej :D:D:D P.S a kiedy bedzie moj gotowy?? bo dalej czekam :D:D:D Po 3 to widzialam cos dla Ergi :D rozowa obroza, materialana :) z kwiatuszkami (taki rogz troche ) :D normalnie idealna by miala :) A po za tym to co slychac bo nigdy nie moge traFIC NA CIEBIE :d ty lepiej nie imprezuj tyle :D:D:D a tak apropo tanca to w sobote pojde do klubu kolumbijskiego na salse :) integracja z znajomymi z pracy bedzie heheh :D Pozdroffionka albo mi post zerzarlo albo ci nie odpowiedzialam :P mam :oops: :oops: gdzie taka obroza?????????? ja teraz na nic nie mam czasu bo w stajnii spedzam od 9-19 (10 godzinek:cool3:) a pozniej jestem padnieta ale szczesliwa :D Quote
Czarna_Owieczka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 *luthien*;6504970 [B napisał(a): ja teraz na nic nie mam czasu bo w stajnii spedzam od 9-19 (10 godzinek:cool3:) a pozniej jestem padnieta ale szczesliwa Ktoś tu nie ma czasu dla Ergii ? :lmaa: Quote
NightQueen Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 nie mam tego postu chyba ci zjadlo :) to co to twoj kon czy nie :) Ymm bizuterie dla Ergi widzialam ostatnio jak jechalm nad morze u mnie :) nom nie ma to jak 10 h w stajni :) jezdzilam na koniach i tez tam czas lubialam spedac czas, ojjj biedna Erga cierpi bo ty ciagle w stajni jestes :) Quote
Czarna_Owieczka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 smallpati napisał(a):ojjj biedna Erga cierpi bo ty ciagle w stajni jestes :) Zawsze można wyżła ze sobą zabrać :cool3: Erga na pewno chętnie pohasa po pastwiskach :eviltong: Quote
NightQueen Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Zawsze można wyżła ze sobą zabrać :cool3: Erga na pewno chętnie pohasa po pastwiskach :eviltong: nie tak latwo! Raz ze pies moze nie lubiec koni, 2 ze konie moga sie bac psa, a 3 ze Sandra wtedy musialaby psa pilnowac i nie moglaby sie cieszyc konmi :/ Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 smallpati napisał(a):nie mam tego postu chyba ci zjadlo :) to co to twoj kon czy nie :) Ymm bizuterie dla Ergi widzialam ostatnio jak jechalm nad morze u mnie :) nom nie ma to jak 10 h w stajni :) jezdzilam na koniach i tez tam czas lubialam spedac czas, ojjj biedna Erga cierpi bo ty ciagle w stajni jestes :) hehe no probuje cos wykombinowac aby miec czas na spacerki z nia. Chyba jeden spacerek przed wyjazdem do stajnii na rolkach rano wystarczy:eviltong: Czarna_Owieczka napisał(a):Zawsze można wyżła ze sobą zabrać :cool3: Erga na pewno chętnie pohasa po pastwiskach :eviltong: erga wszystko dookola gryzie i nie jest spuszczana ze smyczy:eviltong: Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 10h w stajni! :-o to wez sie przyzwyczajaj, bo jak przyjdzie szkoła to nie będziesz mieć czasu :-o ale na NIC! Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 justys95 napisał(a):10h w stajni! :-o to wez sie przyzwyczajaj, bo jak przyjdzie szkoła to nie będziesz mieć czasu :-o ale na NIC! ty wszystko wiesz najlepiej:lol: jezu dziewczyno uspokój sie to moje życie. Toczek niby niebezpieczny, lepiej w kasku ; radzi mi co kupować a wiem to bo jeżdżę przez 10 lat!! TO TERAZ WIEM JAK SOBIE PORADZIĆ ZE SZKOLĄ I STAJNIA. :roll: :eviltong: Quote
NightQueen Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 jak dla mnie to 1 spacer rano a pozniej 10 h bez psiaka to hmm tragedia zyciowa :( teraz mi tak mojego potworka brakuje :( mam nadziieje ze cos wymyslisz zeby byla zadowolona i ona i ty :D P.S Wlasnie Justyna nie bedz wszechwiedzaca w kazdym temacie Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 smallpati napisał(a):jak dla mnie to 1 spacer rano a pozniej 10 h bez psiaka to hmm tragedia zyciowa :( teraz mi tak mojego potworka brakuje :( mam nadziieje ze cos wymyslisz zeby byla zadowolona i ona i ty :D P.S Wlasnie Justyna nie bedz wszechwiedzaca w kazdym temacie jak jestem w stajnii to zapominam o wszystkim i za niczym nie tesknie wiec spoko;) A Erga woli spac niz spacerowac. Quote
NightQueen Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 a no to tez :) moja tez woli spac niz sie aktywnie ujawniac hehe Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 *luthien* napisał(a):taaaak.. wymiziam jej oczko od Ciebie:lol:[dzis przez przypadek wsadzilam jej 3 razy palec do oka:oops: :evil_lol: :evil_lol: ] Hahahahah :D wymiziaj:loveu: *luthien* napisał(a):porozumiewasz sie tylko emotkami?:eviltong: Tak! Zasiegnełam porad u tamiczkowej:diabloti::evil_lol: Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 a to bedzie CHYBA nasza nowa zdobycz:cool3: na razie musi dotrzec zolty ktory zamowilam :) bedzie pasowal kolorek?:P Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Będzie, będzie :loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ladna kobylka :))) A czemu ma ten zadek taki zapadniety jak to napisalas? To dlatego ze nikt na niej nie jezdzil czy co? :oops: Co za róż :cool1: Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 anetta napisał(a):Ladna kobylka :))) A czemu ma ten zadek taki zapadniety jak to napisalas? To dlatego ze nikt na niej nie jezdzil czy co? :oops: Co za róż :cool1: duzo na niej jezdzili, ale to poczatkujace czlowieki wiec zadnego treningu na miesnie nie miala:eviltong:. roz fajny no nie:cool1: to teraz przedstawie kilku adoratorow :lol: Quote
Atena Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No właśnie, ze tylko na Twoim :P I weź mi zmień ten tytuł, bo Cie wyrzucę z subskrypcji, o! Albo innym wyjściem, -będę co chwile wchodzić. Co wolisz? :P Pytanie-czym sie różni klacz od kobyłki? W każdy razie sliczny Kuń [tu powinna być emota z serduszkami, ale nie ma bo nie działa, o!] Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 BBeta napisał(a):Zgadzam się, spacje mile widziane :cool1: po co mi spacje:evil_lol: jest fajnie:evil_lol: mi sie nic nie rozciaga:cool1: Atena napisał(a):No właśnie, ze tylko na Twoim :P I weź mi zmień ten tytuł, bo Cie wyrzucę z subskrypcji, o! Albo innym wyjściem, -będę co chwile wchodzić. Co wolisz? :P Pytanie-czym sie różni klacz od kobyłki? W każdy razie sliczny Kuń [tu powinna być emota z serduszkami, ale nie ma bo nie działa, o!] buhaha:evil_lol: :evil_lol:sama nie wiem czym sie rozni :P a moje cudo jest w ciazy:p Quote
Atena Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Które? :P A tak w ogóle, bo ja nie w temacie- to gdzie tego Kunia trzymasz? Quote
anetta Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 duzo na niej jezdzili, ale to poczatkujace czlowieki wiec zadnego treningu na miesnie nie miala aaaahaaaa A co to sa za specjalne treningi na zadek?:lol::niewiem::oops: No patrz, jezdzilam pare razy i nie w glowie mi bylo wiedziec o takich rzeczach :lol: Wsiadalo sie i jezdzilo :lol: Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Atena napisał(a):Które? :P A tak w ogóle, bo ja nie w temacie- to gdzie tego Kunia trzymasz? konskie, bo drugie jest po sterylce :P. w stajnii a gdzie :P w patataju anetta napisał(a):aaaahaaaa A co to sa za specjalne treningi na zadek?:lol::niewiem::oops: No patrz, jezdzilam pare razy i nie w glowie mi bylo wiedziec o takich rzeczach :lol: Wsiadalo sie i jezdzilo :lol: no czyli np. skoki, zebrania, jakies wyginanie sie na scierzkach, elementy ujerzdzenia itp :P pojezdzi sie - zobaczy Quote
Recommended Posts