Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elllooo
Na poczatku to co ty masz KoNia??
Widze ze masz nowy avatarek :) bardzo uroczy i pocieszny :) podoba mi sie. TAK trzymaj z rozem dalej :D:D:D P.S a kiedy bedzie moj gotowy?? bo dalej czekam :D:D:D
Po 3 to widzialam cos dla Ergi :D rozowa obroza, materialana :) z kwiatuszkami (taki rogz troche ) :D normalnie idealna by miala :)
A po za tym to co slychac bo nigdy nie moge traFIC NA CIEBIE :d ty lepiej nie imprezuj tyle :D:D:D a tak apropo tanca to w sobote pojde do klubu kolumbijskiego na salse :) integracja z znajomymi z pracy bedzie heheh :D
Pozdroffionka

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
Elllooo
Na poczatku to co ty masz KoNia??
Widze ze masz nowy avatarek :) bardzo uroczy i pocieszny :) podoba mi sie. TAK trzymaj z rozem dalej :D:D:D P.S a kiedy bedzie moj gotowy?? bo dalej czekam :D:D:D
Po 3 to widzialam cos dla Ergi :D rozowa obroza, materialana :) z kwiatuszkami (taki rogz troche ) :D normalnie idealna by miala :)
A po za tym to co slychac bo nigdy nie moge traFIC NA CIEBIE :d ty lepiej nie imprezuj tyle :D:D:D a tak apropo tanca to w sobote pojde do klubu kolumbijskiego na salse :) integracja z znajomymi z pracy bedzie heheh :D
Pozdroffionka

albo mi post zerzarlo albo ci nie odpowiedzialam :P

mam

:oops: :oops:

gdzie taka obroza??????????

ja teraz na nic nie mam czasu bo w stajnii spedzam od 9-19 (10 godzinek:cool3:) a pozniej jestem padnieta ale szczesliwa :D

Posted

nie mam tego postu chyba ci zjadlo :)
to co to twoj kon czy nie :) Ymm bizuterie dla Ergi widzialam ostatnio jak jechalm nad morze u mnie :) nom nie ma to jak 10 h w stajni :) jezdzilam na koniach i tez tam czas lubialam spedac czas, ojjj biedna Erga cierpi bo ty ciagle w stajni jestes :)

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Zawsze można wyżła ze sobą zabrać :cool3:
Erga na pewno chętnie pohasa po pastwiskach :eviltong:

nie tak latwo!
Raz ze pies moze nie lubiec koni, 2 ze konie moga sie bac psa, a 3 ze Sandra wtedy musialaby psa pilnowac i nie moglaby sie cieszyc konmi :/

Posted

smallpati napisał(a):
nie mam tego postu chyba ci zjadlo :)
to co to twoj kon czy nie :) Ymm bizuterie dla Ergi widzialam ostatnio jak jechalm nad morze u mnie :) nom nie ma to jak 10 h w stajni :) jezdzilam na koniach i tez tam czas lubialam spedac czas, ojjj biedna Erga cierpi bo ty ciagle w stajni jestes :)
hehe no probuje cos wykombinowac aby miec czas na spacerki z nia. Chyba jeden spacerek przed wyjazdem do stajnii na rolkach rano wystarczy:eviltong:

Czarna_Owieczka napisał(a):
Zawsze można wyżła ze sobą zabrać :cool3:
Erga na pewno chętnie pohasa po pastwiskach :eviltong:

erga wszystko dookola gryzie i nie jest spuszczana ze smyczy:eviltong:

Posted

justys95 napisał(a):
10h w stajni! :-o to wez sie przyzwyczajaj, bo jak przyjdzie szkoła to nie będziesz mieć czasu :-o ale na NIC!

ty wszystko wiesz najlepiej:lol: jezu dziewczyno uspokój sie to moje życie. Toczek niby niebezpieczny, lepiej w kasku ; radzi mi co kupować a wiem to bo jeżdżę przez 10 lat!! TO TERAZ WIEM JAK SOBIE PORADZIĆ ZE SZKOLĄ I STAJNIA.

:roll: :eviltong:

Posted

jak dla mnie to 1 spacer rano a pozniej 10 h bez psiaka to hmm tragedia zyciowa :( teraz mi tak mojego potworka brakuje :(
mam nadziieje ze cos wymyslisz zeby byla zadowolona i ona i ty :D

P.S Wlasnie Justyna nie bedz wszechwiedzaca w kazdym temacie

Posted

smallpati napisał(a):
jak dla mnie to 1 spacer rano a pozniej 10 h bez psiaka to hmm tragedia zyciowa :( teraz mi tak mojego potworka brakuje :(
mam nadziieje ze cos wymyslisz zeby byla zadowolona i ona i ty :D

P.S Wlasnie Justyna nie bedz wszechwiedzaca w kazdym temacie

jak jestem w stajnii to zapominam o wszystkim i za niczym nie tesknie wiec spoko;) A Erga woli spac niz spacerowac.

Posted

*luthien* napisał(a):
taaaak.. wymiziam jej oczko od Ciebie:lol:[dzis przez przypadek wsadzilam jej 3 razy palec do oka:oops: :evil_lol: :evil_lol: ]

Hahahahah :D wymiziaj:loveu:
*luthien* napisał(a):
porozumiewasz sie tylko emotkami?:eviltong:

Tak! Zasiegnełam porad u tamiczkowej:diabloti::evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Ladna kobylka :))) A czemu ma ten zadek taki zapadniety jak to napisalas? To dlatego ze nikt na niej nie jezdzil czy co? :oops:

Co za róż :cool1:

duzo na niej jezdzili, ale to poczatkujace czlowieki wiec zadnego treningu na miesnie nie miala:eviltong:.

roz fajny no nie:cool1:

to teraz przedstawie kilku adoratorow :lol:

Posted

No właśnie, ze tylko na Twoim :P I weź mi zmień ten tytuł, bo Cie wyrzucę z subskrypcji, o! Albo innym wyjściem, -będę co chwile wchodzić. Co wolisz? :P Pytanie-czym sie różni klacz od kobyłki? W każdy razie sliczny Kuń [tu powinna być emota z serduszkami, ale nie ma bo nie działa, o!]

Posted

BBeta napisał(a):
Zgadzam się, spacje mile widziane :cool1:
po co mi spacje:evil_lol: jest fajnie:evil_lol: mi sie nic nie rozciaga:cool1:

Atena napisał(a):
No właśnie, ze tylko na Twoim :P I weź mi zmień ten tytuł, bo Cie wyrzucę z subskrypcji, o! Albo innym wyjściem, -będę co chwile wchodzić. Co wolisz? :P Pytanie-czym sie różni klacz od kobyłki? W każdy razie sliczny Kuń [tu powinna być emota z serduszkami, ale nie ma bo nie działa, o!]

buhaha:evil_lol: :evil_lol:sama nie wiem czym sie rozni :P a moje cudo jest w ciazy:p

Posted

duzo na niej jezdzili, ale to poczatkujace czlowieki wiec zadnego treningu na miesnie nie miala

aaaahaaaa
A co to sa za specjalne treningi na zadek?:lol::niewiem::oops:
No patrz, jezdzilam pare razy i nie w glowie mi bylo wiedziec o takich rzeczach :lol: Wsiadalo sie i jezdzilo :lol:

Posted

Atena napisał(a):
Które? :P A tak w ogóle, bo ja nie w temacie- to gdzie tego Kunia trzymasz?
konskie, bo drugie jest po sterylce :P. w stajnii a gdzie :P w patataju

anetta napisał(a):
aaaahaaaa
A co to sa za specjalne treningi na zadek?:lol::niewiem::oops:
No patrz, jezdzilam pare razy i nie w glowie mi bylo wiedziec o takich rzeczach :lol: Wsiadalo sie i jezdzilo :lol:

no czyli np. skoki, zebrania, jakies wyginanie sie na scierzkach, elementy ujerzdzenia itp :P pojezdzi sie - zobaczy