Atena Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 BBeta napisał(a):Zmieniłaś temat galerii i w ten sposób rozciągnęłaś mi mój panel użytkownika Mi też[emota] Czekam na foty! [emota] PS: Coś emotki nawalają, przy cytowaniu wyskakuje mi ":mad: :diabloti: Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No mogłabyś po słowie "Noemi)" nic nie pisać, bo to samo masz na początku ;) Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):I gdzie to odświeżenie? :mad: hej :P juz :] Rybka_39 napisał(a):Teraz sobie dokładniej przejżałam galeryjke, no nie moge jakie Ergulka miny strzela:loveu::evil_lol: I czekamy na odświeżenie:multi: hej rybko:loveu: Czarna_Owieczka napisał(a):Czekamy na fotki :) oki... ß@$!@ napisał(a):Hej! Dziś jest jutro :evil_lol: a zebys wiedziala:cool3: despera napisał(a):Dzień dobry:multi: Co to za Noemi?:razz: v v v Czarna_Owieczka napisał(a):Ja z tego co wiem to wydzierżawiona kobyłka :cool3: chyba gniada ;) Ale niech się nam Ola odezwie :) justys95 napisał(a):Pokaż nią, pokaż :cool3: jeszcze jej nie widziałam :) nikt jej jeszcze nie widzial;) Atena napisał(a):Mi też[emota] Czekam na foty! [emota] PS: Coś emotki nawalają, przy cytowaniu wyskakuje mi ":mad: :diabloti: nie rozumiem:shake: justys95 napisał(a):No mogłabyś po słowie "Noemi)" nic nie pisać, bo to samo masz na początku ;) ale jestem zlosliwa i lubie rozciagac czyjes panele:cool1: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 *luthien* napisał(a): nikt jej jeszcze nie widzial;) Jaki nikt? Ja ją widziałam na żywo! Ona jest... bardziej niż cudna i w dodatku mojej ukochanej maści :loveu: Quote
Atena Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Tzn. że mi też rozwala panel użytkownika A tak w ogóle, to jak wchodzę na twój wątek mi dgm i ten panel do pisania wiadomosci szwankuje bo znowu nie mogę emot dawać itd. :/ Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 http://img508.imageshack.us/img508/2316/mojskarb006zq0.jpg A mizi mizi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool1: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :loveu:Ona jest taka pięknaaa :loveu::loveu: Ale na żywo lepsza :diabloti: Ona jest wysoka, ile ona ma? :lol: Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 BBeta napisał(a):Wstawiaj zdjęcia, bo wszyscy czekają ;) :) ß@$!@ napisał(a):Jaki nikt? Ja ją widziałam na żywo! Ona jest... bardziej niż cudna i w dodatku mojej ukochanej maści :loveu: jejku ciesze sie, ze Ciebie tez zauroczyla:loveu: Atena napisał(a):Tzn. że mi też rozwala panel użytkownika A tak w ogóle, to jak wchodzę na twój wątek mi dgm i ten panel do pisania wiadomosci szwankuje bo znowu nie mogę emot dawać itd. :/ tylko na moim watku?:P no to teraz w calosci;)no prawie:eviltong: Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 http://img48.imageshack.us/img48/3224/mojskarb011qc1.jpg :evil_lol: http://img186.imageshack.us/img186/8854/mojskarb009eg5.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Wiesz co... jak teraz się przyglądam jej pyskowi to wydaje mi się, że ma w nim coś z araba - bo ma go tak cudnego :loveu::loveu: piękny! :loveu: Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Noemi ma jeszcze zapadniety zad, niewyrobiona klate ale mam nadzieje ze uda nam sie wszystko wyrobic :) justys95 napisał(a):Bombowa! :) dziekowac:p goldenka245 napisał(a):http://img508.imageshack.us/img508/2316/mojskarb006zq0.jpg A mizi mizi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool1: :loveu::loveu::loveu::loveu: taaaak.. wymiziam jej oczko od Ciebie:lol:[dzis przez przypadek wsadzilam jej 3 razy palec do oka:oops: :evil_lol: :evil_lol: ] ß@$!@ napisał(a)::loveu:Ona jest taka pięknaaa :loveu::loveu: Ale na żywo lepsza :diabloti: Ona jest wysoka, ile ona ma? :lol: hm... nie wiem dokladnie. Ale powyzej 165 na pewno na padoku;) to ta z tylu:evil_lol: v v a w obiektyw wparowal mi jednen z jej adoratorow :cool3: Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 B@$!@ napisał(a):Wiesz co... jak teraz się przyglądam jej pyskowi to wydaje mi się, że ma w nim coś z araba - bo ma go tak cudnego :loveu::loveu: piękny! :loveu: Ja bym powiedziała, że coś z tych polskich koni czyli małopolskiego, śląskiego itd. :) ale to nic dziwnego, bo wszystkie tego typu konie tak mi wyglądają :D Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Mi chodzi o ganasze i oczy - cudne je ma :loveu: Quote
BBeta Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dla mnie wszystkie konie są jednakowe :diabloti: Różnią się tylko umaszczeniem :cool3: Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ß@$!@ napisał(a):Mi chodzi o ganasze i oczy - cudne je ma :loveu: Wszysko ma cudne :loveu: :eviltong: Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 To jak idzie koń gorącokrwisty to nie rozpoznacie, że to kuc nie jest? :eviltong: Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 goldenka245 napisał(a):http://img48.imageshack.us/img48/3224/mojskarb011qc1.jpg :evil_lol: http://img186.imageshack.us/img186/8854/mojskarb009eg5.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::loveu::loveu::loveu: porozumiewasz sie tylko emotkami?:eviltong: ß@$!@ napisał(a):Wiesz co... jak teraz się przyglądam jej pyskowi to wydaje mi się, że ma w nim coś z araba - bo ma go tak cudnego :loveu::loveu: piękny! :loveu: tez mi sie tak wydaje:) Ale araba najbardziej przypomina z temperamentu justys95 napisał(a):Ja bym powiedziała, że coś z tych polskich koni czyli małopolskiego, śląskiego itd. :) ale to nic dziwnego, bo wszystkie tego typu konie tak mi wyglądają :D hehe tez prawda. Moze nam z Basia sie kojazy z arabkiem bo na zywo z innej perspektywy ja widac :) ß@$!@ napisał(a):Mi chodzi o ganasze i oczy - cudne je ma :loveu: ;) Czarna_Owieczka napisał(a):Śliczna :loveu: :loveu: :loveu: hehe:cool3: justys95 napisał(a):Wszysko ma cudne :loveu: :eviltong: :eviltong: ale miewa humorki. Wczoraj kon ja kopnal w noge i miala rane ktora trzeba bylo przemyc woda utleniona. I dostala histerii:evil_lol:musialo przyjsc 5 osob aby ja przytrzymac a jedna psikala woda:cool1:ale tak to jest bardzo lagodna prawda Basiu?:razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ja nie rozróżnię poszczególnych ras, koń jak koń, a zimnokrwisty od gorącokrwistego czy kuca to odróżnię :lol: Quote
Recommended Posts