Atena Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Wszystkiego najlepszego!!!:new-bday: [SIZE=2]Nigdy nie byłam dobra w skladaniu życzeń więc: W dniu Twoich urodzin, składam Ci życzenia: aby się spełniły wszystkie Twe marzenia, które są dla Ciebie jak słońce dla świata. Niech szczęśliwie płyną Twe kolejne lata. Aneta z psami:BIG: Quote
ewelinka_m Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :tort:Wszystkiego najlepszego!:new-bday: pociechy z Ergusi, zdrowia, szczęścia, kasy :diabloti: i wszystkiego co sobie tam życzysz :calus: sto lat :loveu: :BIG: Quote
Mi. Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='BBeta']Ten różowy rzeczywiście jest taki intensywny czy tylko tak na zdjęciach wyszedł ?? Uff.. Dobrze, że kupiłam tą zielona obroże :cool3: hehe ja nasycalam kolorki w Irfanie :P roz jest dosc ostry, ale sadze, ze niedlugo kolorek wyblaknie. jej zapomnialam jak sie na klawiaturze pisze [quote name='MAREA SHAPIRO'] dziewczynska smyczka! hihi ja to myslalam ze Erga sie na stylowa dame...stylizuje a tu prosze niespodzianka...:loveu: heloł:loveu: [quote name='justys95']Podróżniczko, przywieź foty! :diabloti: jakie? ;> [quote name='smallpati']Ja nie jestem w NYC tylko Londynie Sadnrus, pokichalo ci sie :P Fajne fotki i komplecik :) tylko te zdjecia to takie nie udane hehe Pozdrawiam z LONDYNU :P:P:P tu same staffy,pitty i labki chodza :/ i nic konkretniejszego hej! A jednak masz necik:multi: [quote name='bonita']Cześć Luthien :) Gdzieś Ty? nie chowaj się:evil_lol: hehe niedlugo znow znikne... [quote name='justys95']Napisałam ci na g-g jak byłaś dostępna a ty co? :mad: A ty NIC :eviltong: mi sie automatycznie gadu wlaczy przy wlaczeniu kompa. To moja mama lazila po necie:cool1: [quote name='Agunia-Pańciunia)']otoż to....co taka cisza??? prosze sie ujawnic..... czesc...czolem..... ujawniam sie :P [quote name='Agata_B']Ekhm :roll: ?:roll: [quote name='justys95']Luth mówiła, że jej nie będzie, ale jak już jest na g-g to może mi odpowiedzieć :cool3: hm... ^ [quote name='Czarna_Owieczka']Dzisiaj luthien ma urodziny(07.07), WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! :BIG: Fajnie, ze pamietalas! Nie cytuje kazdego posta ale wszystkim baaardzo dziekuje za zyczenia:oops: :multi: Quote
Bewarka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 To wyłącz sobie automatyczne włączanie g-g albo zrób sobie hasełko :D Quote
chemicalo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='*luthien*']po co?:p nie chce :P Bo wszyscy będą do Twojej mamy pisać :) Quote
Mi. Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Bblue']Bo wszyscy będą do Twojej mamy pisać :) ona i tak nie odpowiada:cool1: zaraz wstawie fotencje Quote
Tina.Sara Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 spóźniłam się na życzenia :( najlepszego :cool3: Quote
Kincia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jak sie bawia :D:DLuth jak tam moj bannerek xD? Quote
Mi. Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Jak sie bawia :D:DLuth jak tam moj bannerek xD? hehe dzisiaj zmierzam odswierzyc watek z bannerkami na kilka dni wiec niedlugo powinien byc gotowy :) cos tak rozmyslam aby wybrac sie do meksyku... Quote
despera Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Wow ile fotek:multi: Śliczne:loveu: A co to za kudłate cudo?:razz: Quote
Pianka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 http://img457.imageshack.us/img457/2862/spacer008ft3.jpg jaka sliczna szczoteczka:loveu: Luthien można tylko 5 fotek na post;) Quote
Bewarka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='*luthien*']cos tak rozmyslam aby wybrac sie do meksyku...Ja chce do Meksyku :placz: ale nie mogę...:roll: bo na działce tata remont robi więc trzeba wybierać...wiadomo co wybrał :mad: może chociaż nad morze pojade...:cool1: Świetne foty Luth! Quote
Mi. Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='justys95']Ja chce do Meksyku :placz: ale nie mogę...:roll: bo na działce tata remont robi więc trzeba wybierać...wiadomo co wybrał :mad: może chociaż nad morze pojade...:cool1: Świetne foty Luth! dzięki:loveu: :loveu: Ale najprawdopodomniej do Meksyku polece w ferie zimowe bo wtedy bedzie najcieplej. Teraz jest pora deszczowa. [quote name='Pianka']http://img457.imageshack.us/img457/2862/spacer008ft3.jpg jaka sliczna szczoteczka:loveu: Luthien można tylko 5 fotek na post;) Taaaak?:crazyeye: A to czemu?:shake: Jednak mam duze zaleglosci na dgm:roll: trze poczytac na administracji... [quote name='despera']Wow ile fotek:multi: Śliczne:loveu: A co to za kudłate cudo?:razz: a jakis kundel uliczny :P Quote
Mi. Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 biedna Pianka natrudzila sie aby mi foteczki na linki pozamieniac:oops: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Śliczne foty, fajnie się bawią;) Mam nadzieję, ze jak wrócisz po feriach z Meksyku, to przywieziesz setki fot kaktusów:cool3::loveu: Quote
drzalka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witam Erga śliczna.. bede wpadac :D:P.. śliczne fotki.. i ładnie jej w tym kompleciku lupine :loveu: :multi: Quote
Kincia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jak zrobisz to mi napisz na prywatnej :P:eviltong: Quote
Recommended Posts