Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkiego najlepszego!!!:new-bday:

[SIZE=2]Nigdy nie byłam dobra w skladaniu życzeń więc:

W dniu Twoich urodzin, składam Ci życzenia: aby się spełniły wszystkie Twe marzenia, które są dla Ciebie jak słońce dla świata. Niech szczęśliwie płyną Twe kolejne lata.
Aneta z psami:BIG:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BBeta']Ten różowy rzeczywiście jest taki intensywny czy tylko tak na zdjęciach wyszedł ?? Uff.. Dobrze, że kupiłam tą zielona obroże :cool3: hehe ja nasycalam kolorki w Irfanie :P roz jest dosc ostry, ale sadze, ze niedlugo kolorek wyblaknie.
jej zapomnialam jak sie na klawiaturze pisze

[quote name='MAREA SHAPIRO']

dziewczynska smyczka!
hihi
ja to myslalam ze Erga sie na stylowa dame...stylizuje
a tu prosze niespodzianka...:loveu: heloł:loveu:

[quote name='justys95']Podróżniczko, przywieź foty! :diabloti: jakie? ;>

[quote name='smallpati']Ja nie jestem w NYC tylko Londynie Sadnrus, pokichalo ci sie :P

Fajne fotki i komplecik :) tylko te zdjecia to takie nie udane hehe

Pozdrawiam z LONDYNU :P:P:P

tu same staffy,pitty i labki chodza :/ i nic konkretniejszego hej! A jednak masz necik:multi:

[quote name='bonita']Cześć Luthien :)
Gdzieś Ty? nie chowaj się:evil_lol: hehe niedlugo znow znikne...

[quote name='justys95']Napisałam ci na g-g jak byłaś dostępna a ty co? :mad: A ty NIC :eviltong: mi sie automatycznie gadu wlaczy przy wlaczeniu kompa. To moja mama lazila po necie:cool1:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']otoż to....co taka cisza???
prosze sie ujawnic.....
czesc...czolem..... ujawniam sie :P

[quote name='Agata_B']Ekhm :roll: ?:roll:

[quote name='justys95']Luth mówiła, że jej nie będzie, ale jak już jest na g-g to może mi odpowiedzieć :cool3: hm... ^

[quote name='Czarna_Owieczka']Dzisiaj luthien ma urodziny(07.07), WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
:BIG:
Fajnie, ze pamietalas! Nie cytuje kazdego posta ale wszystkim baaardzo dziekuje za zyczenia:oops: :multi:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Jak sie bawia :D:DLuth jak tam moj bannerek xD? hehe dzisiaj zmierzam odswierzyc watek z bannerkami na kilka dni wiec niedlugo powinien byc gotowy :)

cos tak rozmyslam aby wybrac sie do meksyku...

Posted

[quote name='*luthien*']cos tak rozmyslam aby wybrac sie do meksyku...Ja chce do Meksyku :placz: ale nie mogę...:roll: bo na działce tata remont robi więc trzeba wybierać...wiadomo co wybrał :mad: może chociaż nad morze pojade...:cool1:

Świetne foty Luth!

Posted

[quote name='justys95']Ja chce do Meksyku :placz: ale nie mogę...:roll: bo na działce tata remont robi więc trzeba wybierać...wiadomo co wybrał :mad: może chociaż nad morze pojade...:cool1:

Świetne foty Luth! dzięki:loveu: :loveu: Ale najprawdopodomniej do Meksyku polece w ferie zimowe bo wtedy bedzie najcieplej. Teraz jest pora deszczowa.

[quote name='Pianka']http://img457.imageshack.us/img457/2862/spacer008ft3.jpg jaka sliczna szczoteczka:loveu:

Luthien można tylko 5 fotek na post;) Taaaak?:crazyeye: A to czemu?:shake: Jednak mam duze zaleglosci na dgm:roll: trze poczytac na administracji...

[quote name='despera']Wow ile fotek:multi: Śliczne:loveu: A co to za kudłate cudo?:razz:
a jakis kundel uliczny :P