NightQueen Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ja nie jestem w NYC tylko Londynie Sadnrus, pokichalo ci sie :P Fajne fotki i komplecik :) tylko te zdjecia to takie nie udane hehe Pozdrawiam z LONDYNU :P:P:P tu same staffy,pitty i labki chodza :/ i nic konkretniejszego Quote
Helga&Ares Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 smallpati napisał(a):Ja nie jestem w NYC tylko Londynie Sadnrus, pokichalo ci sie :P Fajne fotki i komplecik :) tylko te zdjecia to takie nie udane hehe Pozdrawiam z LONDYNU :P:P:P tu same staffy,pitty i labki chodza :/ i nic konkretniejszego a ja charta rosyjskiego, borzoika, wescika i inne ciekawe rasy w LONDYNIE spotkałam Quote
NightQueen Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Helga_psiaki napisał(a):a ja charta rosyjskiego, borzoika, wescika i inne ciekawe rasy w LONDYNIE spotkałam rosyjskiego tez widzialam :) jackow rez sporo ale najwiecej pitty, staffy i labki :) tego to masa normalnie :):) plaga jakas hehe aaa widzialam 1 raz w zyciu doga argentynskiego heh boskie malenstwo heh Quote
Helga&Ares Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 no labkow, staffikow i pittow to na prawde sporo tam Quote
NightQueen Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Helga_psiaki napisał(a):no labkow, staffikow i pittow to na prawde sporo tam noooo :) oni to maniacy sa :) jedno mnie tu denerwuje :( oni mysla ze jak ma pies ogrodek (tutaj to jakies 7m na 4 m to juz nie trzeba z nim wychodzic na spacerki :angryy: czesto tu widac utluczone psy, a zwlaszcza labki. Biedactwa :( Quote
Helga&Ares Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 noo, ale te ich ogródki takie baaardzo wielkie są:D psy mają kilka metrów, że nawet rozbiec się nie mogą, no to po co na spacery:angryy: Quote
NightQueen Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Helga_psiaki']noo, ale te ich ogródki takie baaardzo wielkie są:D psy mają kilka metrów, że nawet rozbiec się nie mogą, no to po co na spacery:angryy: mnie to tak z rownowagi wyprowadza :( mam sasiada z takimi pogladami, co przegadac sie nie da a jego labek ma juz cos nie tak z kregoslupem :placz: chyba do ASPCA (czy gdzies) zadwonie i na niego nagadam, bo mi psiaka szkoda *luthien* normalnie ja tu pedze na neta do mojej przyjaciolki a ty gdzie sie podziewasz ?? hmm?? zapamietam to sobie heh Ooo Erga to teraz niezle rozowa jest hyhy ale mi sie podoba :D tak trzymac :D:D: Quote
bonita Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cześć Luthien :) Gdzieś Ty? nie chowaj się:evil_lol: Quote
Bewarka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Napisałam ci na g-g jak byłaś dostępna a ty co? :mad: A ty NIC :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='bonita']Cześć Luthien :) Gdzieś Ty? nie chowaj się:evil_lol: otoż to....co taka cisza??? prosze sie ujawnic..... czesc...czolem..... Quote
Samturia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Luth jest na obozie! :D Smallpati, jak już coś to RSPCA... :cool3: Quote
Bewarka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Luth mówiła, że jej nie będzie, ale jak już jest na g-g to może mi odpowiedzieć :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dzisiaj luthien ma urodziny(07.07), WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! :BIG: Quote
Bewarka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 No tak...zapomniałam! :splat: a zapisywałam sobie :roll: Wszystkiego najlepszego! :D Quote
chemicalo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wszystkiego najlepszego Luth! :new-bday: :BIG: :pepsi: :drinka: :drinking: :beerchug: Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Hienka wszystkiego NAJ! :new-bday::new-bday::BIG::new-bday: Quote
despera Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Sto lat i pociechy z psicy:multi: :BIG: :new-bday: :BIG: Quote
Kincia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wszystkiego Najlepszego :multi::multi::multi::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::knajpa: Quote
Tośka_m Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wszystkiego najnajnaj!! Starzej się z godnością ;) :new-bday: :new-bday: Quote
Recommended Posts