despera Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Jak to się nie chce?? Wakacje są, nie ma co robić trzeba fotki pstrykać:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Fuj, różowa smycz na takim pięknym psie :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='*luthien*'] i tez pieknie......:loveu: Quote
chemicalo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ale mi się wyżełki podobają :loveu: A Erga najbardziej :) Co do smyczy to czepiacie się. Mi się podoba. Gdyby mój Scooby był babką to też bym mu taką kupiła :) Quote
Atena Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 hej :smile: dzieki za wiadomosc o pogodzie :P Na tą chwilę- miejscami leje, a w tle słychać grzmoty:evil_lol: nie chce mi sie cykac fotek :P moge kilka przekopiowac ^^ __________________ Syndrom leniucha:razz: - też tak mam.:diabloti: Co do smyczy to czepiacie się. Ja chciałam kupić różową smycz z Rogza Oliverowi:loveu: , ale nie było skracanej:diabloti: , wiec wziełam zwykłą czerwoną. Quote
Dobcia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ciekawy kolor, na pewno pasuje księżniczce do... oczu:p I jeszcze ten wiosenny motyw z motylkami:razz: Quote
Pianka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jakie gaduły:eviltong: [quote name='*luthien*'] Śliczna:loveu: [quote name='*luthien*']nie chce mi sie cykac fotek :P moge kilka przekopiowac ^^ Ty leniu:mad: Quote
Kincia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Hej jak tam wypat do złotych (yyy zapomniałam :eviltong: ) tarasów?? Moze jakies fotki :D Ooo i dostane dzisiaj tego bannerka :D:D? Quote
Anashar Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Erga jest boska :loveu: Ale ta różowa smyczka :grin: :turn-l: :eek2: :cool3: Quote
Mi. Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='wiq']Paris się do niej nie umywa hihii:cool1: hej wiq;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Fuj, różowa smycz na takim pięknym psie masz cos przeciwko?:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']i tez pieknie......:loveu: dzieki Aguś ;** [quote name='Bblue']Ale mi się wyżełki podobają :loveu: A Erga najbardziej :) Co do smyczy to czepiacie się. Mi się podoba. Gdyby mój Scooby był babką to też bym mu taką kupiła :) hehehe Witamy i dziękujemy :D [quote name='Dobcia']Ciekawy kolor, na pewno pasuje księżniczce do... oczu:p I jeszcze ten wiosenny motyw z motylkami:razz: hihi hej Dobciu :P [quote name='Anetka83']śliczna mordeczka Witaj:cool3: [quote name='madzia i medor']Cześć i czołem helloł:loveu: [quote name='Pianka'] Ty leniu:mad: :cool1: [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej jak tam wypat do złotych (yyy zapomniałam :eviltong: ) tarasów?? Moze jakies fotki :D Ooo i dostane dzisiaj tego bannerka :D:D? oj zapomnialam o bannerku:diabloti: ahm....:diabloti: w zlotych tarasach bylo swietnie:eviltong: [quote name='Anashar']Erga jest boska :loveu: Ale ta różowa smyczka :grin: :turn-l: :eek2: :cool3: Czesc:cool3: haha piękna prawda:evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Chciałam oznajmić, że dziewczynka wygląda prześwietnie w tym różu:grins::grins: Też bym taki komplecik zamówiła, ale do chłopaka mi jakoś siakoś nie pasuje:niewiem::evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='*luthien*']nie chce mi sie cykac fotek :P moge kilka przekopiowac ^^ No wiesz :angryy: Quote
Bewarka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ja za niedługo kupię jakąś fajną obroże i smycz Nice :D ale nie różową! Łe kolor dla niej! Quote
Mi. Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Jutro o 10 rano wyjezdzam. Zobaczycie mnie za 2 tygodnie:cool1: [quote name='justys95']Ja za niedługo kupię jakąś fajną obroże i smycz Nice :D ale nie różową! Łe kolor dla niej! no comment Quote
JIM Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 A tam czepiaja sie smyczki :) Do Ergi pasuje :loveu: Quote
chemicalo Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Eee tam. Pewnie też im się podoba, tylko zgrywają takich MROHNYCH ^^, co różowego nie lubią :cool3: Do Ergi pasuje różówy, koniec i kropka. Quote
BBeta Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ten różowy rzeczywiście jest taki intensywny czy tylko tak na zdjęciach wyszedł ?? Uff.. Dobrze, że kupiłam tą zielona obroże :cool3: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 dziewczynska smyczka! hihi ja to myslalam ze Erga sie na stylowa dame...stylizuje a tu prosze niespodzianka...:loveu: Quote
Atena Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 No to udanych wakacji! I fotki by się przydały:cool3:. Troche za późno pisze bo już wyjechała:eviltong: PS: Jaka tam u was pogoda:evil_lol: żart:diabloti: Quote
Recommended Posts