Guest Agata_B Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='*luthien*'] Agatko.... xD Wiedziałam, wiedziałam! Przecież ty mnie tak uwielbiasz... moja kochana Sandrunio! BuSHIaCzKi ;* (pfu, pfu, blee) Quote
Mi. Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Agata_B'] Sandra co ty wyprawiasz? Przecież ten kapelutek juz wyszedł z mody! Szpecisz psa! Szybko leć do YorkCentrum po coś Trendy :diabloti: Quote
Mi. Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Agata_B napisał(a):Wiedziałam, wiedziałam! Przecież ty mnie tak uwielbiasz... moja kochana Sandrunio! BuSHIaCzKi ;* (pfu, pfu, blee) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
Kincia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Nie no ja z was nie mogę. Wy się tak kochacię :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='*luthien*'] No na co czekasz? Biegiem! O i zapomniałam dodac że masz kupić ten różowy z pióropierzem!! Inaczej otrzymiesz grzywne! Jakbyś nie wiedziała jak trafić, to proszę bardzo - mapka :diabloti: Quote
Guest Agata_B Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Wy się tak kochacię :loveu: :loveu: :evil_lol: No oczywiście... przecież Luthien jest moją nową muzą :diabloti: Quote
Mi. Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Agata_B']No na co czekasz? Biegiem! O i zapomniałam dodac że masz kupić ten różowy z pióropierzem!! Inaczej otrzymiesz grzywne! Jakbyś nie wiedziała jak trafić, to proszę bardezo - mapka :diabloti: dzieki na pewno trafie:multi: Quote
Guest Agata_B Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='*luthien*'] dzieki na pewno trafie:multi: Proszę bardzo! :evil_lol: Jestem uczynną dziewczynką, no nie? Quote
Kincia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='*luthien*'] dzieki na pewno trafie:multi: Nawet masz tam napisany numer telefonu w razie czego :D:D Quote
Guest Agata_B Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Hmmm.. Sandra, wiesz co Ci powiem... ? Ten twój yoruś jakiś mało Sweet jest :shake: No załóż mu pozadną kokardeczke! Quote
Mi. Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Agata_B']Hmmm.. Sandra, wiesz co Ci powiem... ? Ten twój yoruś jakiś mało Sweet jest :shake: No załóż mu pozadną kokardeczke! nie mam o co upiąć:cool1: Quote
Guest Agata_B Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='*luthien*']nie mam o co upiąć:cool1: A to Ciiii Quote
Czarna_Owieczka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Jakie ładne zdjęcia :loveu: Widzę słoneczko świeci :razz: Ładniutki różowy zestawik :cool3: Quote
despera Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 W tym świetle to raczej złoty duch :loveu: I jaką ma niewinną minkę, nie ma śladu po tych strasznych fotach:evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Tak se przylazłam popatrzeć:diabloti::diabloti: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 TROSZKEjak gorniaczka w kapelutku hihi ladna to dziewczynka... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Agata_B']Zobaczcie na tą yoreczkową damę: Czy to nie jest najprawdziwszy york? Ja wiem, wiem!!!! To MADE IN BAKARAT, nie prawdasz? :cool1: czaderski ten york:diabloti: ..tylko czy on czasmai nie jest ciutenke za duzy?? now iesz czy nie jest ciut wiekszy od pozostałych??:cool3: :-o ale piekny...a ubarwienie.....pierwsza klasa....:lol: czesc..jestem u Ciebie pierwszy raz ale bede czesciej:loveu: Quote
Atena Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Melduje się - Dolno śląski: słońce i porywisty wiatr:cool3: Ojej, za dużo tu piszecie. Musiałam przebrnąć przez kilka stron by dowiedzieć się, o co z tym yorkiem chodzi:evil_lol: śliczna Erga:loveu: Róż! róż! róż!:multi: Quote
Kincia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='*luthien*'] Jaką śliczną ma ten twój york smycz i onroże :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='*luthien*'] To jak tak wszyscy wygrzebują starsze fotki, to ja mam pytanie. Ile czasu Erga jeździ konno? :razz: Quote
Mi. Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Jakie ładne zdjęcia :loveu: Widzę słoneczko świeci :razz: Ładniutki różowy zestawik :cool3: dziekuje:multi: a swieci, swieci:multi: dziekowac:multi: [quote name='evaxon']nie lubie ci o! ..:obrazic: a to czemu?:placz: :diabloti: [quote name='despera']W tym świetle to raczej złoty duch :loveu: I jaką ma niewinną minkę, nie ma śladu po tych strasznych fotach:evil_lol: przechodzi metamorfoze pod okiem psychiatry:cool1: [quote name='madzia i medor']Tak se przylazłam popatrzeć:diabloti::diabloti: rozumiem, ze nabijasz posty?:diabloti: [quote name='MAREA SHAPIRO'] ladna to dziewczynka... ma to po mnie :P [quote name='Agunia-Pańciunia)']czaderski ten york:diabloti: ..tylko czy on czasmai nie jest ciutenke za duzy?? now iesz czy nie jest ciut wiekszy od pozostałych??:cool3: :-o ale piekny...a ubarwienie.....pierwsza klasa....:lol: czesc..jestem u Ciebie pierwszy raz ale bede czesciej:loveu: heloł:multi: wydaje Ci się.. jest malutka:p Zapraszamy czesciej ;) [quote name='Atena']Melduje się - Dolno śląski: słońce i porywisty wiatr:cool3: hej :) dzieki za wiadomosc o pogodzie :P [quote name='Pinczerek-Jacky']Jaką śliczną ma ten twój york smycz i onroże :loveu: dziękowac :p [quote name='wiq']pink power :grins: buhaha, wyglada jak hiltonowa truszke.. :P [quote name='Czarna_Owieczka']To jak tak wszyscy wygrzebują starsze fotki, to ja mam pytanie. Ile czasu Erga jeździ konno? :razz: trudne pytanie :P z jakies 5 lat:eviltong: Quote
Mi. Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 nie chce mi sie cykac fotek :P moge kilka przekopiowac ^^ Quote
Recommended Posts