Mi. Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO']:cool3: dmuchawce latawce.. co z aparatem?! jak moj ma sie zepsuc ot tak sobie za pol roku to ja dziekuje za taki interes..:angryy: ;)mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i to tylko jakas blahostka! odmlodzilam sie tez...23posty w mojej galerii mam pewno ze sto.. ja rozumiem ze dogo na psy schodzi...ale zeby tak doslownie... hehe, mi sie zepsul bo lazilam z nim na plazy i piasku sie pelno dostalo:eviltong: dzis dla przykladu zadzialal :P [quote name='ewelinka_m']śliczna ta twoja Erga :loveu:a jak pływa ale nie ładniejsza od mojego :eviltong: nie ma to jak szczerosc xD [quote name='Vectra']słuchaj no , fotki dawaj migiem prędko :diabloti: bo będę krzyczeć :diabloti: :crazyeye: czesc:crazyeye: prosze pani mod [quote name='evaxon']hahahaha Ewo czy ty nie naduzywasz swojej "władzy":diabloti: omg, Vectra modem?!:crazyeye: nie spodziewalam sie tego:crazyeye::lol: [quote name='despera']Jaki tu ruch:crazyeye: Aż miło się zagląda:lol: Ale foteczek malutko, oj malutko:shake: ;) helol :P [quote name='Czarna_Owieczka']Tu zawsze dużo osób jest :p ...ale mało zdjęć :-( co ty mowisz.. :P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Te fotki są przerobione, czy ona faktycznie takie miny robi? Nie wchodzę tu bo nie będę mogła w nocy spać :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Te fotki są przerobione, czy ona faktycznie takie miny robi? Nie wchodzę tu bo nie będę mogła w nocy spać :evil_lol: nie przerabiam zdjec mojego potworka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
NightQueen Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 po co przerabiac potworek w ogrinale jest sliczny :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ja nie mogę, te fotki są straszne :lol: Quote
Mi. Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Julix']Ale swietne foty!! dzieki:loveu: :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja nie mogę, te fotki są straszne :lol: :cool1: [quote name='justys95'] O mamo...:-o Potwór!!! zje mnie...!!! nie martw sie :D ona jest lagodna jak baranek:diabloti: [quote name='smallpati']po co przerabiac potworek w ogrinale jest sliczny :D :eviltong: [quote name='Pianka']wow:crazyeye: super miny:multi: Pianko kochana a od kiedy ty modem jestes?:crazyeye: Quote
Bewarka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 nie martw sie :-D ona jest lagodna jak baranek:diabloti: Przy niej jestem malutka jak to psie żarcie prawie w jej pysku :lol: Quote
Dobcia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetna miny, jak ona nas nie chce zjeść przez monitor, to ja już niczego się nie boję, po tym, co tu widzę:p Quote
Atena Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 OMG:crazyeye: luth- ale tej łagodnosci jesteś w 100 % pewna?:evil_lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Nie wchodzę tu bo nie będę mogła w nocy spać :evil_lol:nie przerabiam zdjec mojego potworka:loveu: :loveu: :loveu: hmm ze to niby ja mam dziwne zwierzaki w domu...:loveu: dobra dobra;) __________________ Quote
BBeta Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Świetne fotki :diabloti: Nie lubie zdjęć z fleszem, ale te na prawde fajnie wyszły :cool3: Quote
Mi. Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Dobcia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetna miny, jak ona nas nie chce zjeść przez monitor, to ja już niczego się nie boję, po tym, co tu widzę:p hahaha hej Dobciu:cool3: [quote name='Atena'] OMG:crazyeye: luth- ale tej łagodnosci jesteś w 100 % pewna?:evil_lol: [quote name='MAREA SHAPIRO'] Nie wchodzę tu bo nie będę mogła w nocy spać :evil_lol:nie przerabiam zdjec mojego potworka:loveu: :loveu: :loveu: hmm ze to niby ja mam dziwne zwierzaki w domu...:loveu: dobra dobra;) __________________ hej:multi:ja mam najdziwniejszego dziwolaga z dziwolagowatych;) [quote name='MAREA SHAPIRO'] smile! rzadzicie dziewczyny! :lol: [quote name='BBeta']Świetne fotki :diabloti: Nie lubie zdjęć z fleszem, ale te na prawde fajnie wyszły :cool3: tez nie lubie, ale nie uchwycila bym jej grymasow w inny sposob:p Quote
bonita Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO'] smile! rzadzicie dziewczyny! Bosh jakie Ty strasydło w domu masz:evil_lol: - świetne:multi: Quote
agbar Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 dzien dober:diabloti: przylazlam z rewizyta:) i teraz to sie dopiero boje:evil_lol: Quote
Atena Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Te, luthien, daj takie zdjęcie jako tabliczke "Uwaga Pies!", to już nikt nie wejdzie Ci na podwórko:evil_lol: . Quote
Helga&Ares Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 nie no te zdjęcia są mocne, aż strach się bać:evil_lol: Quote
despera Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Cudne fociszcze:evil_lol: Luthien, w ogóle twoja psina mi się dzisiaj śniła ;) Spacerowała z moim Nesikiem po ulicy... Zauroczyła mnie po prostu:loveu: Quote
Mi. Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']dzien dober:diabloti: przylazlam z rewizyta:) i teraz to sie dopiero boje:evil_lol: uwierz mi... nie ma czego sie bac:diabloti: [quote name='Atena']Te, luthien, daj takie zdjęcie jako tabliczke "Uwaga Pies!", to już nikt nie wejdzie Ci na podwórko:evil_lol: . dobry pomysl:multi: :evil_lol: [quote name='Helga_psiaki']nie no te zdjęcia są mocne, aż strach się bać:evil_lol: boisz sie tej milej owieczki?:crazyeye: :p [quote name='despera']Cudne fociszcze:evil_lol: Luthien, w ogóle twoja psina mi się dzisiaj śniła ;) Spacerowała z moim Nesikiem po ulicy... Zauroczyła mnie po prostu:loveu: moze miewasz sny prorocze:D:D Quote
Czarna_Owieczka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='*luthien*'] boisz sie tej milej owieczki?:crazyeye: :p Owieczka? :cool3: Erga ma chrupkowy kolczyk w języku :evil_lol: Quote
Pianka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='*luthien*'] Pianko kochana a od kiedy ty modem jestes?:crazyeye: :evil_lol: Daj więcej zdjęć tego wampirka:razz: Quote
Recommended Posts