NightQueen Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 oo jakie koffane koffanie :) noi jak takie cos moze byc agresywne :crazyeye: A tak wogole to ona agresywna jest do ludzi czy innych zwierzat? Quote
basia bonnie Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ahh fotkiii :loveu::loveu::loveu: Zrobiłaś foto grzywki? Fajnie wyglądasz? Masz pasemka? :cool3: P.S. Cześć :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Asia&Misia napisał(a):Mnie tu nikt nie wita :placz: Ide sobie xD Witam cie Aska na nie swojej galerii :D ale my Sandra rzadzimy na chatach to tu tez sie mozemy podzielic wplywami :D:D: Quote
basia bonnie Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 smallpati napisał(a):Witam cie Aska na nie swojej galerii :D ale my Sandra rzadzimy na chatach to tu tez sie mozemy podzielic wplywami :D:D: Ekhem.... a kto ostatnio rządził? :cool3: Quote
NightQueen Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 ß@$!@ napisał(a):Ekhem.... a kto ostatnio rządził? :cool3: no alez oczywiscie ze ja :P Quote
basia bonnie Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 smallpati napisał(a):no alez oczywiscie ze ja :P ależ ja! :cool1: Tylko, że potem poszłam i dałam ci władze :cool3: Quote
NightQueen Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 ß@$!@ napisał(a):ależ ja! :cool1: Tylko, że potem poszłam i dałam ci władze :cool3: Ooo nie nie nie Wladze sama odebralam :D Quote
basia bonnie Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 smallpati napisał(a):Ooo nie nie nie Wladze sama odebralam :D taa chcialabys :eviltong: dobra, ja lecę, będę się zbierać na drugą część festynu :cool3: :bigcool: Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='smallpati']oo jakie koffane koffanie :) noi jak takie cos moze byc agresywne :crazyeye: A tak wogole to ona agresywna jest do ludzi czy innych zwierzat? do suk i psow majacych zle zamiary :P a jak jest spuszczona to i do tego i do tego:roll: [quote name='ß@$!@']Ahh fotkiii :loveu::loveu::loveu: Zrobiłaś foto grzywki? Fajnie wyglądasz? Masz pasemka? :cool3: P.S. Cześć :evil_lol: 1. Tak 2. Nie 3.Nie zdazyla mi zrobic [quote name='smallpati']Witam cie Aska na nie swojej galerii :D ale my Sandra rzadzimy na chatach to tu tez sie mozemy podzielic wplywami :D:D: :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='*luthien*']witanko:-( oo a co to za smutek bije od ciebie w mą strone:diabloti: [quote name='*luthien*'] ide sie troche poznecac nad Ergą. Ucze ja zeby nie ciagnela na smyczy:cool1: najlepsze sa niewidzialne smycze.. nie czujesz jak ciagnie:grin: Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='evaxon']oo a co to za smutek bije od ciebie w mą strone:diabloti: najlepsze sa niewidzialne smycze.. nie czujesz jak ciagnie:grin: a nie wiem czemu:shake: :diabloti: hahah:evil_lol: trze zainwestowac w taka :pale to w lipcu :P [quote name='Asia&Misia']*luthien* zrobisz coś dla mnie? :D procz avka?:diabloti: Quote
NightQueen Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 do suk i psow majacych zle zamiary :P a jak jest spuszczona to i do tego i do tego Eee to az tak zle to nie jest, raczej normalne zachowanie, ale wiadomo lepiej zeby go nie bylo :D Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='smallpati']Eee to az tak zle to nie jest, raczej normalne zachowanie, ale wiadomo lepiej zeby go nie bylo :D no nie wiem czy normalne, jezeli juz kilka razy ugryzla ^^ Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 :cool3: dmuchawce latawce.. co z aparatem?! jak moj ma sie zepsuc ot tak sobie za pol roku to ja dziekuje za taki interes..:angryy: ;)mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i to tylko jakas blahostka! odmlodzilam sie tez...23posty w mojej galerii mam pewno ze sto.. ja rozumiem ze dogo na psy schodzi...ale zeby tak doslownie... Quote
ewelinka_m Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 śliczna ta twoja Erga :loveu:a jak pływa ale nie ładniejsza od mojego :eviltong: [quote name='*luthien*'] ubyło mi dziś około 8 000 postów:crazyeye:miałam 9000 postow, 3, prawie 4 ogniki:loveu:nie wiem po co to wszystko:shake: wydało się kto gdzie pisał :eviltong: Quote
Vectra Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 słuchaj no , fotki dawaj migiem prędko :diabloti: bo będę krzyczeć :diabloti: Quote
basia bonnie Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Vectra']słuchaj no , fotki dawaj migiem prędko :diabloti: bo będę krzyczeć :diabloti:[/quote] Bo Szanowna Pani Mod zamknie tą galerie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Vectra']słuchaj no , fotki dawaj migiem prędko :diabloti: bo będę krzyczeć :diabloti:[/quote] hahahaha Ewo czy ty nie naduzywasz swojej "władzy":diabloti: Quote
despera Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Jaki tu ruch:crazyeye: Aż miło się zagląda:lol: Ale foteczek malutko, oj malutko:shake: ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='despera']Jaki tu ruch[/quote] Tu zawsze dużo osób jest :p ...ale mało zdjęć :-( Quote
Recommended Posts