BBeta Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Asia&Misia napisał(a):Nie no, mi się podoba :D Rub rub :D Pisze się rób... :cool1: Quote
Acia_ Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='BBeta']Pisze się bób... :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
despera Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Witam , śliczna psinka:loveu: Więcej fotek!!!;) Quote
bonita Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dzień dobry :) Przyszłąm na przeszpiegi , czy czasem niwych fot nie ma Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Asia&Misia']Właśnie luthien jaki masz kolor włosów? :D ciemny bląd:cool3: [quote name='bonita']Dzień dobry :) Przyszłąm na przeszpiegi , czy czasem niwych fot nie ma ni ma:shake: ale beda:razz: [quote name='despera']Witam , śliczna psinka:loveu: Więcej fotek!!!;) heloł, Dzieki:) zapraszamy czesciej:multi: Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dziń doberek LuThEn-KuKuRyDzO ^^ czekam na focie :D Quote
mar....ka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Tez wpadłam się przywitac, szybko przeleciałam całą galerie, po drodze napotkałam wiele oryginalnych zdjęc:evil_lol: :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Na pewno model pierwsza klasa!!!!!Cudo:loveu: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial]dzień dober niedzielnie i porannie:multi:[/FONT] Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ja chciałam tylko jedno powiedziec, że moim zdaniem to ona :D Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='majoka']Tez wpadłam się przywitac, szybko przeleciałam całą galerie, po drodze napotkałam wiele oryginalnych zdjęc:evil_lol: :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Na pewno model pierwsza klasa!!!!!Cudo:loveu: buhahaha:diabloti:Witaj:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]dzień dober niedzielnie i porannie:multi:[/FONT] Czesc Alu:multi: [quote name='Asia&Misia']Ja chciałam tylko jedno powiedziec, że moim zdaniem to ona :D a mialas watpliwosci:evil_lol: zmniejszam fotencje ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='*luthien*'] zmniejszam fotencje ;) :multi: :multi: :multi: Quote
Acia_ Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='*luthien*'] a mialas watpliwosci:evil_lol: zmniejszam fotencje ;) :multi: :multi: A wątpilwości, to majoka powiedziała model xD [quote name='majoka'] Na pewno model pierwsza klasa!!!!!Cudo:loveu: :diabloti: :diabloti: Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 aprarat mi sie zepsul:angryy: do wtorku nie bedzie zdjec... chyba, ze znajde jakies starsze:shake: Quote
BBeta Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='*luthien*']aprarat mi sie zepsul:angryy: A co się stało ?? Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='BBeta']A co się stało ?? wczoraj idealnie robily sie zdjecia, a dzisiaj zrobilam jedno - wyszlo ok, a potem nie chcialo sie zrobic zadne zdjecie. Myslalam, ze cos sie zablokowalo i probowalam go odblokowac, lecz teraz zdjecia robia sie biale:shake:... trudno sie mowi... jutro zawoze do naprawy Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='evaxon']witanko z rana:multi: witanko:-( Quote
Medorowa Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Przychodzimy z rewizytą;) Piękny ten Twój psiaczek:loveu::loveu::loveu: Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Przychodzimy z rewizytą;) Piękny ten Twój psiaczek:loveu::loveu::loveu: heloł:) dzieki:loveu: :loveu: ide sie troche poznecac nad Ergą. Ucze ja zeby nie ciagnela na smyczy:cool1: Quote
NightQueen Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 boska ta paskuda :D tylko zeby jeszcze pancia ja agresji oduczyla to by byl juz chodzacy psi ideal :P Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='smallpati']boska ta paskuda :D tylko zeby jeszcze pancia ja agresji oduczyla to by byl juz chodzacy psi ideal :P osz ty:diabloti: ....Witaj Pati :loveu: :loveu: :loveu: Quote
NightQueen Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='*luthien*']osz ty:diabloti: ....Witaj Pati :loveu: :loveu: :loveu: co mnie witasz jak juz polowe dnia ze mna rozmawiasz :P Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='smallpati']co mnie witasz jak juz polowe dnia ze mna rozmawiasz :P Witam Cię w mojej galerii:cool1: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts