Acia_ Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='BBeta']BTW pasemka wyszły z mody :diabloti: :eviltong: To jakie są modne? :razz: I co to jest BTW? :D [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Eh jestem niemodna :placz: Ja też :p [quote name='*luthien*']łaaa no co ty:lying: to ja nie robie:great: :evil_lol: Ej no weź :evil_lol: Quote
BBeta Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Asia&Misia napisał(a):To jakie są modne? :razz: I co to jest BTW? :D Modny jest jeden kolor na głowie. BTW, czyli by the way Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Asia&Misia'] Ja też :p no ty to jestes jeszcze modna:cool1: Quote
Helga&Ares Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 jaki piękny psiaczek...zapraszamy do nas;);)(link w podpisie) Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Asia&Misia']Już niee :p napisalas, ze jeszcze nie zrobilas:eviltong: Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Asia&Misia']Napisałam ze robie :p w tej chwili?:cool3:ulala:razz: Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Helga_psiaki']jaki piękny psiaczek...zapraszamy do nas;);)(link w podpisie) hej Helga:multi: Witamy i ponownie zapraszamy:D:D Quote
BBeta Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Asia&Misia napisał(a):Napisałam ze robie :p Może jeszcze nie jest za późno :diabloti: :eviltong: Quote
Acia_ Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='*luthien*']w tej chwili?:cool3:ulala:razz: Już zrobiłam xD [quote name='BBeta']Może jeszcze nie jest za późno :diabloti: :eviltong: Jest jest :evil_lol: Quote
Bewarka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 A ja jestem modna, a ja jestem modna...:D i smutna...:( Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Asia&Misia']Już zrobiłam xD Jest jest :evil_lol: i jak efekt?:lol: Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='justys95']A ja jestem modna, a ja jestem modna...:D i smutna...:( a to cemuuu? :( Quote
Bewarka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='*luthien*']a to cemuuu? :( A nic, nic...bo dziś zem była na koniach i było fajnie a potem jak już pojechaliśmy ze stadniny to kłótnia wybuchła :razz: ktoś mnie wkurzył :cool3: Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='justys95']A nic, nic...bo dziś zem była na koniach i było fajnie a potem jak już pojechaliśmy ze stadniny to kłótnia wybuchła :razz: ktoś mnie wkurzył :cool3: a mnie ktos ciagle wkurza:placz: :placz: :evil_lol: ile jezdzisz konno? jaki poziom?;) Quote
Bewarka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='*luthien*'] a mnie ktos ciagle wkurza:placz: :placz: :evil_lol: ile jezdzisz konno? jaki poziom?;) poziom podstawowy :lol: jeszcze nie galopuje, jak na razie tylko kłusuję. Pierwszy raz wsiadłam na konia chyba w 2 klasie, ale potem przestałam jeździć przed pare lat i przypomniałam sobie o koniach w tamte wakacje na rajdzie do stadniny...potem drugi rajd, no a niedawno (od miesiąca chyba :lol:) zaczełam narzekać, że chce na konia :D i wreszcie znalezli czas żeby pojechać :) Quote
Acia_ Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='*luthien*']i jak efekt?:lol: No comment :cool1: [quote name='justys95']A nic, nic...bo dziś zem była na koniach i było fajnie a potem jak już pojechaliśmy ze stadniny to kłótnia wybuchła :razz: ktoś mnie wkurzył :cool3: :razz: koniki :razz: [quote name='*luthien*'] a mnie ktos ciagle wkurza:placz: :placz: :evil_lol: I czyżby to byłam JA? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='justys95']poziom podstawowy :lol: jeszcze nie galopuje, jak na razie tylko kłusuję. Pierwszy raz wsiadłam na konia chyba w 2 klasie, ale potem przestałam jeździć przed pare lat i przypomniałam sobie o koniach w tamte wakacje na rajdzie do stadniny...potem drugi rajd, no a niedawno (od miesiąca chyba :lol:) zaczełam narzekać, że chce na konia :D i wreszcie znalezli czas żeby pojechać :) heh, ja jezdze 11 lat i ciagle narzekam o konia, choc mialam...:) [quote name='Asia&Misia']I czyżby to byłam JA? :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Asia&Misia napisał(a):No comment :cool1: A jaki kolor? :) Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A jaki kolor? :) blond:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='*luthien*']blond:eviltong: Moje też blond :razz: Quote
Acia_ Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A jaki kolor? :) dziwny blond:roll: [quote name='*luthien*']blond:eviltong: :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Moje też blond :razz: :razz: Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 no wez powiedz jak efekt bo nie wiem czy sobie zrobic:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Zdjęcie najlepiej ;) To zależy od koloru włosów na Twojej głowie - czy blond akurat będzie pasować :) Może do Twoich włosów pasuje akurat... zielony? :cool3: Quote
Recommended Posts