e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Vectra napisał(a): w fotkach i jakość i rozmiar :diabloti: to czemu odrazu nie mowicie ze o foty chodzi :cool1: Quote
BBeta Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 evaxon napisał(a):ale przeciez to nie rozmiar sie liczy :shake: :shake: :shake: ponoć:diabloti: Kto Ci takich głupot naopowiadał ?? :diabloti: :cool3: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='evaxon']to czemu odrazu nie mowicie ze o foty chodzi :cool1:o Ci takich głupot naopowiadał ?? :diabloti: :cool3: buahaha:evil_lol: :evil_lol: .... Quote
e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='BBeta']Kto Ci takich głupot naopowiadał ?? :diabloti: :cool3: :siara: a na dogo takie ploty krążyły [quote name='*luthien*']buahaha:evil_lol: :evil_lol: .... i co sie smieje? za mloda by sluchac :mad: sliczne kolorki:loveu: Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 evaxon napisał(a):to czemu odrazu nie mowicie ze o foty chodzi :cool1: a o czym myślałaś :razz: BBeta napisał(a):Kto Ci takich głupot naopowiadał ?? :diabloti: :cool3: doświadczenie moja droga , nie zwykłam słuchać innym :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Vectra napisał(a):a o czym myślałaś :razz: :siara: nojak to o czym :razz: o bananie:diabloti: Quote
Bewarka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Czy mogę się wtrącić do tej interesującej rozmowy? :cool1: PS:Erga-pływaczka super! :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Haha! Erga płynie rybki uciekają :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 ona w tym stawie jak motorowka sie porusza:cool3: Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 SLICZNE WODNISTE I WODA OLEISTA! my tez mamy nowy gear!!! canon 400d! fajnie fajnie tylko nie ma stabilizacji obrazu hihi ucze sie! ciezka praca...oj ciezka.. DOCENIE DOBRE RADY:) Quote
BBeta Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Piękna wodna Erga :loveu: Uwielbiam ją oglądać :loveu: Quote
e.v.a Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Erga mała rybka:evil_lol: a spełnia życzenia??:diabloti: bo ja mam kilka:siara: Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Wlasnie od fryzjera wrocilam i jestem zalamana:D No ale to nie zadkosc:lol:mam grzywke i loki... i chyba jestem zmuszona zrobic se fryza po swojemu:cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Cuuudo :loveu: [quote name='MAREA SHAPIRO']SLICZNE WODNISTE I WODA OLEISTA! my tez mamy nowy gear!!! canon 400d! fajnie fajnie tylko nie ma stabilizacji obrazu hihi ucze sie! ciezka praca...oj ciezka.. DOCENIE DOBRE RADY:) hej:multi: nie lalalm oleju:evil_lol: [quote name='BBeta']Piękna wodna Erga :loveu: Uwielbiam ją oglądać :loveu: hej:multi: dzieki:multi: [quote name='evaxon']Erga mała rybka:evil_lol: a spełnia życzenia??:diabloti: bo ja mam kilka:siara: odpowiada na skomplikowane pytania, lecz nie dotyczase rozmiarow:cool3: [quote name='Julix']Ale fajnie on tam ma :loveu: ona:D:D:D Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Julix napisał(a):mialo byc ona :) :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Jess Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 luthien pomysłowy av ... ja wyglądam jak nowy użytkownik :roll: Superowe foty Quote
Acia_ Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='*luthien*']Wlasnie od fryzjera wrocilam i jestem zalamana:D No ale to nie zadkosc:lol:mam grzywke i loki... i chyba jestem zmuszona zrobic se fryza po swojemu:cool3: Ja właśnie sobie robie bląd pasemka, ciekawe jak wyjdą:razz: [quote name='JESS:)'] Superowe foty Zgadzam się :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='JESS:)']luthien pomysłowy av ... ja wyglądam jak nowy użytkownik :roll: Superowe foty ja tak samo :D zerzarlo mi 9000 postow :P [quote name='Asia&Misia']Ja właśnie sobie robie bląd pasemka, ciekawe jak wyjdą:razz: mi tez miala dzisiaj zrobic pasemka ale nie zdazyla wiec przelozylam na kiedy indziej:lol: Quote
BBeta Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 BTW pasemka wyszły z mody :diabloti: :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 BBeta napisał(a):BTW pasemka wyszły z mody :diabloti: :eviltong: Eh jestem niemodna :placz: Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='BBeta']BTW pasemka wyszły z mody :diabloti: :eviltong: łaaa no co ty:lying: to ja nie robie:great: :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Eh jestem niemodna :placz: :glaszcze: .. Quote
Recommended Posts