Dobcia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Hey Luthien:cool3: Nadrobiłam sobie troszkę stron wstecz, śliczna szynszylka:loveu: I Erga w stawie także, choć rybki są pewno innego zdania:evil_lol: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='bonita']jakbyś mogła, bo ja aktualnie mam zero programów na moim kompie:p spoko, prosze: :) Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Dobcia']Hey Luthien:cool3: Nadrobiłam sobie troszkę stron wstecz, śliczna szynszylka:loveu: I Erga w stawie także, choć rybki są pewno innego zdania:evil_lol: Ooo! Hej dobciu:multi:A no pewnie innego:oops: Pewnia sa tez zle, ze zabieram ich siatke do wylawiania Ergi...:oops: o wlasnie mialam zrobic zdjecie... ale to jak hydraulicy wyjda znowu mamy mala powodz:lol: Quote
bonita Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='*luthien*']spoko, prosze: :) Dzięki :loveu: przekopiowałam go na komputer i wstawiłam jako avatar, ale ja go noie widzę , czy Wy też? Quote
bonita Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ß@$!@ napisał(a):Ja widze napis "Awatar bonita" :roll: Ja też tak widzę, a co zrobić zeby go nie widzieć:cool3: :evil_lol: ? Quote
basia bonnie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 bonita napisał(a):Ja też tak widzę, a co zrobić zeby go nie widzieć:cool3: :evil_lol: ? Zasłonić go ręką :evil_lol: Quote
bonita Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ß@$!@ napisał(a):Zasłonić go ręką :evil_lol: Nie żartuj sobie:evil_lol: , co mam zrobić żeby mieć takiego avatanka:placz: , bo skopiować i wkleić tam się nie da:shake: Quote
Pianka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Śliczne fotki w wodzie:loveu: Luthien ty obrabiasz jakoś te foty? Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Pianka']Śliczne fotki w wodzie:loveu: Luthien ty obrabiasz jakoś te foty? nieee, bardzo zadko:) Quote
basia bonnie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 bonita napisał(a):Nie żartuj sobie:evil_lol: , co mam zrobić żeby mieć takiego avatanka:placz: , bo skopiować i wkleić tam się nie da:shake: już jest ;) Quote
Pianka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='*luthien*']nieee, bardzo zadko:) To masz dobry aparat, ze takie piękne zdjęcia ci wychodza. Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Pianka']To masz dobry aparat, ze takie piękne zdjęcia ci wychodza. moze i tak.... przede wszystkim ustawienia dobre dobieram:) Quote
Bewarka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='ß@$!@']bonitka, prosze: ;);) Mogę ich ulżyć ??? :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 To ja tez sie avatarkowo dolaczam :p Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 a bierzcie sobie wszyscy :D:D robimy protest:evil_lol: chcemy ogniki:D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Jeszcze nam dadzą rangi VIPów dla świętego spokoju czy coś :cool3: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jeszcze nam dadzą rangi VIPów dla świętego spokoju czy coś :cool3: to tym bardziej sie oplaca:evil_lol: :cool3: Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='*luthien*']to nie piszcie juz:evil_lol: ja zaraz fotke wstawie i bedzie git:evil_lol: (to powinni tez Vectrze usunąć:roll:)taa...sama sobie grób kopiesz :mad: :diabloti: u mnie nie ma fot ? ! :mad: :diabloti: :diabloti: zawsze są foty i to dużo , dużych fot :diabloti: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Vectra']sama sobie grób kopiesz :mad: :diabloti: u mnie nie ma fot ? ! :mad: :diabloti: :diabloti: zawsze są foty i to dużo , dużych fot :diabloti: podpadlam:oops: :diabloti:co ty mowisz, rozmiar jest w sam raz :D Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='*luthien*']podpadlam:oops: :diabloti:co ty mowisz, rozmiar jest w sam raz :D ano podpadłaś :diabloti: ja lubię rozmiar XXL ;) :diabloti: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Vectra']ano podpadłaś :diabloti: ja lubię rozmiar XXL ;) :diabloti: czy juz szykujesz mi pogrzeb?:diabloti: skoro tak to mozesz wklejac jeszcze wieksze zdjecia :D :P Quote
e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Vectra napisał(a):ano podpadłaś :diabloti: ja lubię rozmiar XXL ;) :diabloti: ale przeciez to nie rozmiar sie liczy :shake: :shake: :shake: ponoć:diabloti: Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='*luthien*']czy juz szykujesz mi pogrzeb?:diabloti: skoro tak to mozesz wklejac jeszcze wieksze zdjecia :D :P niespodziewanka :eviltong: :diabloti: [quote name='evaxon']ale przeciez to nie rozmiar sie liczy :shake: :shake: :shake: ponoć:diabloti: w fotkach i jakość i rozmiar :diabloti: Quote
Recommended Posts