goldenka245 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Hej duchy!:cool3::evil_lol: Czy ona na pewno jest srebrna?:cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Acia_ Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 A tak pozatym to czekam na moj avatar :x :x :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Sałato, przeciez masz salate w avku:D:cool3: [quote name='goldenka245']Hej duchy!:cool3::evil_lol: Czy ona na pewno jest srebrna?:cool3::evil_lol::evil_lol: wiesz ze nie wiem:D:D Czasem tak, a czasem nie:cool3: dalej... Quote
BBeta Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Widze, że się rozkręciłaś :cool3: Oby tak dalej :diabloti: Hodujesz ryby ?? :cool1: Quote
Mi. Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='BBeta']Widze, że się rozkręciłaś :cool3: Oby tak dalej :diabloti: Hodujesz ryby ?? :cool1: taa, hoduje, wystawiam... mam same championy:evil_lol: zamierzam Erdze kupic ta obrozke, jak myslicie bedzie pasowac:p? i smycz ;) Quote
Bewarka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 D.....e ty mi pokazujesz...osz ty :mad: A jeśli chodzi o obrożę... ...to fajna, ale smycz mi się nie podoba ;) Quote
Mi. Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='justys95'] D.....e ty mi pokazujesz...osz ty :mad: A jeśli chodzi o obrożę... ...to fajna, ale smycz mi się nie podoba ;) hahaha:eviltong:/ Smycz musi byc jakas do kompletu:p Quote
Czarna_Owieczka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Już dawno nie widziałam tyle fot Ergi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ooo Erga rybki łowi :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Mi. Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Już dawno nie widziałam tyle fot Ergi :loveu: :loveu: :loveu: hej:multi: zaraz wstawie jeszcze kilka [quote name='evaxon']ooo Erga rybki łowi :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: hej:multi:jak wlezie sama do stawu to wpada w trans i nawet jak bym ja godzine wolala to za nic nie przyjdzie. jedzenie i zabawki rowniez nie dzialaja. te ryby ja po prostu uzaleznily. Ale dlam o bezpieczenstwo rybek i psotnice wylawiam siatka do lowienia ryb. Znaczy... lowie jej glowe i wyciagam na brzeg:oops: Quote
Mi. Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 a w pod koniec lipca wynajmuje prywatnego tresera... po wakacjach zamierzam zdac PT:) Quote
e.v.a Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='*luthien*'] hej:multi:jak wlezie sama do stawu to wpada w trans i nawet jak bym ja godzine wolala to za nic nie przyjdzie. jedzenie i zabawki rowniez nie dzialaja. te ryby ja po prostu uzaleznily. Ale dlam o bezpieczenstwo rybek i psotnice wylawiam siatka do lowienia ryb. Znaczy... lowie jej glowe i wyciagam na brzeg:oops: buahhahahahaha:grin: fote poprosze tego ahahha Quote
Mi. Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='evaxon']buahhahahahaha:grin: fote poprosze tego ahahha oki postaram sie jutro dac :P ale ona mi wtedy aparat chlapie bo sie tapla w wodzie jak jakis wieloryb :P no ale zrobie :D najwyzej aparat pojdzie do naprawy :D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='*luthien*']kolejne... Hehe jaka pokraka śliczna :loveu: Erga lubi pływać? Ba ja sie jeszcze pytam.. widać jaka szczęśliwa... moja bestia jak ma wejsc do wody dostaje białej gorączki, :roll: może kiedyś uda mi się ją nauczyć :D Śliczna szynszylka :loveu::loveu::loveu: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hehe jaka pokraka śliczna :loveu: Erga lubi pływać? Ba ja sie jeszcze pytam.. widać jaka szczęśliwa... moja bestia jak ma wejsc do wody dostaje białej gorączki, :roll: może kiedyś uda mi się ją nauczyć :D Śliczna szynszylka :loveu::loveu::loveu: ja ci dam pokrake:D:D Sama uczylam ja plywac:oops: nie umiala:evil_lol: topila sie po wejsciu do wody, a bala sie jej niesamowicie:roll: ale teraz jest ok, i garnie sie do wody jak smok:lol: ubyło mi dziś około 8 000 postów:crazyeye:miałam 9000 postow, 3, prawie 4 ogniki:placz:nie wiem po co to wszystko:shake: Quote
bonita Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='*luthien*']taa, hoduje, wystawiam... mam same championy:evil_lol: zamierzam Erdze kupic ta obrozke, jak myslicie bedzie pasowac:p? i smycz ;) Witaj Luthien :) Przepiękna obróżka i smyczka:diabloti: , na pewno Erdze będzie bardzo pasowała:diabloti: Ale nafociłaś:crazyeye: całe stado nowych fotek jest :loveu: , oj moje też by z przyjemniścią takie rybki połowiły:evil_lol: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='bonita']Witaj Luthien :) Przepiękna obróżka i smyczka:diabloti: , na pewno Erdze będzie bardzo pasowała:diabloti: Ale nafociłaś:crazyeye: całe stado nowych fotek jest :loveu: , oj moje też by z przyjemniścią takie rybki połowiły:evil_lol: nafocilam, ale reszty mi sie wstawiac nie chce:oops:... Quote
bonita Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Hej Luthien, a zrób mi też takie śliczniutkie ogieńki, bo mi moje zabrali:placz: :placz: :placz: plissssss jak będziesz miała chwilkę:modla: :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='bonita']Hej Luthien, a zrób mi też takie śliczniutkie ogieńki, bo mi moje zabrali:placz: :placz: :placz: plissssss jak będziesz miała chwilkę:modla: :evil_lol: nawet nie zdążyłam przeczytać tego posta to już Ci Basia zrobila:cool3: bywa:evil_lol: Quote
bonita Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='ß@$!@']bonitka, prosze: ;);) Dzięki:loveu: , ciekawe tylko czy będę umiała je wkleić:roll: edit no jak to zrobić? Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='bonita']Dzięki:loveu: , ciekawe tylko czy będę umiała je wkleić:roll: edit no jak to zrobić? moge ci dokleic do avka Quote
bonita Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='*luthien*']moge ci dokleic do avka jakbyś mogła, bo ja aktualnie mam zero programów na moim kompie:p Quote
Recommended Posts