Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sałato, przeciez masz salate w avku:D:cool3:
[quote name='goldenka245']Hej duchy!:cool3::evil_lol:

Czy ona na pewno jest srebrna?:cool3::evil_lol::evil_lol:
wiesz ze nie wiem:D:D Czasem tak, a czasem nie:cool3:

dalej...

Posted

[quote name='BBeta']Widze, że się rozkręciłaś :cool3: Oby tak dalej :diabloti: Hodujesz ryby ?? :cool1:
taa, hoduje, wystawiam... mam same championy:evil_lol:

zamierzam Erdze kupic ta obrozke, jak myslicie bedzie pasowac:p?

i smycz ;)

Posted

[quote name='justys95']
D.....e ty mi pokazujesz...osz ty :mad:

A jeśli chodzi o obrożę...

...to fajna, ale smycz mi się nie podoba ;) hahaha:eviltong:/ Smycz musi byc jakas do kompletu:p

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Już dawno nie widziałam tyle fot Ergi :loveu: :loveu: :loveu: hej:multi: zaraz wstawie jeszcze kilka

[quote name='evaxon']ooo Erga rybki łowi :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
hej:multi:jak wlezie sama do stawu to wpada w trans i nawet jak bym ja godzine wolala to za nic nie przyjdzie. jedzenie i zabawki rowniez nie dzialaja. te ryby ja po prostu uzaleznily. Ale dlam o bezpieczenstwo rybek i psotnice wylawiam siatka do lowienia ryb. Znaczy... lowie jej glowe i wyciagam na brzeg:oops:

Posted

[quote name='*luthien*']
hej:multi:jak wlezie sama do stawu to wpada w trans i nawet jak bym ja godzine wolala to za nic nie przyjdzie. jedzenie i zabawki rowniez nie dzialaja. te ryby ja po prostu uzaleznily. Ale dlam o bezpieczenstwo rybek i psotnice wylawiam siatka do lowienia ryb. Znaczy... lowie jej glowe i wyciagam na brzeg:oops:
buahhahahahaha:grin:
fote poprosze tego ahahha

Posted

[quote name='evaxon']buahhahahahaha:grin:
fote poprosze tego ahahha
oki postaram sie jutro dac :P ale ona mi wtedy aparat chlapie bo sie tapla w wodzie jak jakis wieloryb :P no ale zrobie :D najwyzej aparat pojdzie do naprawy :D:D

Posted

[quote name='*luthien*']kolejne...

Hehe jaka pokraka śliczna :loveu: Erga lubi pływać? Ba ja sie jeszcze pytam.. widać jaka szczęśliwa... moja bestia jak ma wejsc do wody dostaje białej gorączki, :roll: może kiedyś uda mi się ją nauczyć :D
Śliczna szynszylka :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Hehe jaka pokraka śliczna :loveu: Erga lubi pływać? Ba ja sie jeszcze pytam.. widać jaka szczęśliwa... moja bestia jak ma wejsc do wody dostaje białej gorączki, :roll: może kiedyś uda mi się ją nauczyć :D
Śliczna szynszylka :loveu::loveu::loveu:
ja ci dam pokrake:D:D Sama uczylam ja plywac:oops: nie umiala:evil_lol: topila sie po wejsciu do wody, a bala sie jej niesamowicie:roll: ale teraz jest ok, i garnie sie do wody jak smok:lol:

ubyło mi dziś około 8 000 postów:crazyeye:miałam 9000 postow, 3, prawie 4 ogniki:placz:nie wiem po co to wszystko:shake:

Posted

[quote name='*luthien*']taa, hoduje, wystawiam... mam same championy:evil_lol:

zamierzam Erdze kupic ta obrozke, jak myslicie bedzie pasowac:p?

i smycz ;)

Witaj Luthien :)
Przepiękna obróżka i smyczka:diabloti: , na pewno Erdze będzie bardzo pasowała:diabloti:

Ale nafociłaś:crazyeye: całe stado nowych fotek jest :loveu: , oj moje też by z przyjemniścią takie rybki połowiły:evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Witaj Luthien :)
Przepiękna obróżka i smyczka:diabloti: , na pewno Erdze będzie bardzo pasowała:diabloti:

Ale nafociłaś:crazyeye: całe stado nowych fotek jest :loveu: , oj moje też by z przyjemniścią takie rybki połowiły:evil_lol:
nafocilam, ale reszty mi sie wstawiac nie chce:oops:...

Posted

Hej Luthien, a zrób mi też takie śliczniutkie ogieńki, bo mi moje zabrali:placz: :placz: :placz: plissssss jak będziesz miała chwilkę:modla: :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Hej Luthien, a zrób mi też takie śliczniutkie ogieńki, bo mi moje zabrali:placz: :placz: :placz: plissssss jak będziesz miała chwilkę:modla: :evil_lol:
nawet nie zdążyłam przeczytać tego posta to już Ci Basia zrobila:cool3: bywa:evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Dzięki:loveu: , ciekawe tylko czy będę umiała je wkleić:roll:

edit

no jak to zrobić?
moge ci dokleic do avka