Mi. Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 ß@$!@ napisał(a):ale najpierw wieczór panieński :loveu: no oczywiscie:loveu: justys95 napisał(a):U jakiego znowu Brada...:diabloti: chyba nie Pitt-a :evil_lol: Tak to Pitt ß@$!@ napisał(a):Pitta! Pitta! Widzisz! ha! Nasza Ola se znalazła :cool3::evil_lol: :cool3: Quote
goldenka245 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dzień dobry:p I dowidzenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Patrzam i patrzam co to za galeria Srebrnego Ducha, a to się okazuje- Erga to jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajcie dziewczyny:multi: Quote
Jess Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):Tylko ze to nie ja je wysmarowalam pyskiem Ale Twój piesek :cool3: Quote
goldenka245 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 HELLoł!:diabloti: Jak tam zabawa-bez picia, przeklinania i papierosów?:evil_lol: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 JESS:) napisał(a):Ale Twój piesek :cool3: :siara: goldenka245 napisał(a):HELLoł!:diabloti: Jak tam zabawa-bez picia, przeklinania i papierosów?:evil_lol: super:multi:potrwa do rana:) bonita napisał(a):Patrzam i patrzam co to za galeria Srebrnego Ducha, a to się okazuje- Erga to jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witajcie dziewczyny:multi: czesc czesc czescc :sweetCyb: goldenka245 napisał(a):Dzień dobry:p I dowidzenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzieki ze przypomnialas o istnieniu mojej galerii:splat: to naprawde ladna galeria...:hmmmm: Quote
Jess Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Luthien bez fotek się niepokazuj :mad: :cool3: :mad: Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dzień Ziobry! :evil_lol: Przyszłam Ci ukraść 1 gr na rogza :diabloti: Quote
goldenka245 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 *luthien* napisał(a): dzieki ze przypomnialas o istnieniu mojej galerii:splat: to naprawde ladna galeria...:hmmmm: Proszę :D Tak, to piękna galeria, ale jak są fotki:eviltong::eviltong::eviltong: Więc rusz to doopsko i dawaj foty!:eviltong: Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 JESS:) napisał(a):Luthien bez fotek się niepokazuj :mad: :cool3: :mad: :crazyeye: wyrzucasz mnie z wlasnej galerii? :angryy: :evil_lol: ß@$!@ napisał(a):Dzień Ziobry! :evil_lol: Przyszłam Ci ukraść 1 gr na rogza :diabloti: osz ty:angryy: to moj grosik!:angryy: goldenka245 napisał(a):Proszę :D Tak, to piękna galeria, ale jak są fotki:eviltong::eviltong::eviltong: Więc rusz to doopsko i dawaj foty!:eviltong: jak są fotki to was niezadowalaja jak nie ma to rowniez, wiec nie ma co dawac:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 [quote name='*luthien*'] osz ty:angryy: to moj grosik!:angryy: [/quote] zapomniałaś dodać to BYŁ mój grosik :cool1: Quote
Weron_ciau Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 hej ciau:p nie pokaze:eviltong: to ja też nie 8) Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 ß@$!@ napisał(a):[quote name='*luthien*'] zapomniałaś dodać to BYŁ mój grosik :cool1: jak sie dostalas do mojej skarbonki?? Weron_ciau napisał(a):to ja też nie 8) a co chcialas pokazac?:D:D:D Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 *luthien* napisał(a):[quote name='ß@$!@'] jak sie dostalas do mojej skarbonki?? Przecież umiem podrabiac podpisy :roflt: więc rozszyfrowalam twój kod :roflt: Quote
Weron_ciau Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 *luthien* napisał(a): a co chcialas pokazac?:D:D:D a co chciałabyś zobaczyć?? 8) Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 ß@$!@ napisał(a):[quote name='*luthien*'] Przecież umiem podrabiac podpisy :roflt: więc rozszyfrowalam twój kod :roflt: buhaha, ale to byl bardzo tajny kod:eviltong: Weron_ciau napisał(a):a co chciałabyś zobaczyć?? 8) duzo rzeczy:evil_lol: a co?powrozysz mi?:angel: Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 *luthien* napisał(a):[quote name='ß@$!@'] buhaha, ale to byl bardzo tajny kod:eviltong: No wUłaśnie! BYŁ! Już nie jest :cool3: Quote
Weron_ciau Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 *luthien* napisał(a): duzo rzeczy:evil_lol: a co?powrozysz mi?:angel: nie umiem, to Ty należysz do sekty, więc powinnaś coś tam umieć ;) Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 BASIULKA :P:P:P napisał(a): No wUłaśnie! BYŁ! Już nie jest :cool3: to moze powiesz jaki jest bo uznam ze zartowalas:p :evil_lol: Weron_ciau napisał(a):nie umiem, to Ty należysz do sekty, więc powinnaś coś tam umieć ;) a u mnie wczoraj wrozka byla:eviltong: moglam sie zapytac:evil_lol:. Ale sie spieszyla:evil_lol:. Ja nie naleze do sekty:D:Dprzeciez ty tez chcesz Rogza:razz:nie watpie w to:evil_lol: Quote
Weron_ciau Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 wykluczone..na razie zdecydowanie bronie się, przed tym szalonym kupnem rogza. Wszytkie rogziary należą do sekty 8) Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Weron_ciau napisał(a):wykluczone..na razie zdecydowanie bronie się, przed tym szalonym kupnem rogza. Wszytkie rogziary należą do sekty 8) pff... skad wiesz?:Da czemu nie chcesz rogza?:D Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 *luthien* napisał(a):to moze powiesz jaki jest bo uznam ze zartowalas:p :evil_lol: Hmm wiem tylko, że zaczynał sie jakoś 0-700-880... dalej nie pamiętam:cool1: Quote
Weron_ciau Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 czemu nie chcę?? bo wy chcecie 8) mam myszkę zresztą Quote
Recommended Posts