Mi. Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 goldenka245 napisał(a):Ale ona uprzejma:eviltong: :cool1: justys95 napisał(a): Ściana...za to ładna...:eviltong: to jest sufit:evil_lol: Vectra napisał(a):witaj laseczko :diabloti: Witaj cioteczko:D:D Julix napisał(a):Świetne ujęcia Ergi - sliczna z niej modelka. Dziekujemy za odwiedziny ;) Witamy, zapraszamy i dziekujemy :D:D:D Quote
Jess Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 *luthien* napisał(a): Erguś spójrz w obiktyw :cool3: Ślicznotka :loveu: Quote
Gosiek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ależ sie naszukałam tej galerii po DG :mad: ładnie to tak zmieniać nagle tytuł??? :eviltong: Robisz śliczne zdjecia - podziwiam je sobie po cichutku :lol: Quote
Anza&Hacker Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ...no, no - fiu, fiou jaka fajna podłoga :grins: (naprawde mi się podoba, ona jest tak specjalnie taka 'ala' wytarta?) Quote
Mi. Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 JESS:) napisał(a):Erguś spójrz w obiktyw :cool3: Ślicznotka :loveu: O.o czesc Jess Gosiek napisał(a):ależ sie naszukałam tej galerii po DG :mad: ładnie to tak zmieniać nagle tytuł??? :eviltong: Robisz śliczne zdjecia - podziwiam je sobie po cichutku :lol: Czesc Gosiu. Myślalam ze nikt nie zauwazy:evil_lol: ...no, no - fiu, fiou jaka fajna podłoga :grins: (naprawde mi się podoba, ona jest tak specjalnie taka 'ala' wytarta?) to Erga nam wymodelowala podloge :D:evil_lol: :evil_lol: chcialam dac nowe fotki ale nie dam bo serwer szwankuje:p Quote
Gosiek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 *luthien* napisał(a): Czesc Gosiu. Myślalam ze nikt nie zauwazy:evil_lol: :lol: tyle czasu była poprzednia nazwa do której każdy się przyzwyczaił a tu nagle... nie ma galerii :eviltong: Quote
Mi. Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Gosiek napisał(a)::lol: tyle czasu była poprzednia nazwa do której każdy się przyzwyczaił a tu nagle... nie ma galerii :eviltong: wygląda na to, ze jeszcze nie raz zmienie, bo ta nazwa mi sie nie podoba:evil_lol: Jaki ziew:evil_lol: czesc PPianko:cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 *luthien* napisał(a): :grin:boskie:grin: czyżby Erga wyraża tak swoje emocje? :cool3: Quote
Bewarka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 *luthien* napisał(a):to jest sufit:evil_lol: wielka mi różnica...:eviltong: a nazwa galerii mi się nie podoba bo nie mogłam trafić...:lmaa: Quote
Dobcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hey:) Fajne różności można tu pooglądać :loveu:Noooo może prócz tego paskudztwa na wierzbie:diabloti: *luthien* napisał(a): A co ona tu tak muli?:roflt:Świetna mina:roflt: Quote
Bewarka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Idealna siekiera żeby Ci głowe odrąbać...haha :diabloti: Quote
Mi. Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Dobcia napisał(a):Hey:) Fajne różności można tu pooglądać :loveu:Noooo może prócz tego paskudztwa na wierzbie:diabloti: A co ona tu tak muli?:roflt:Świetna mina:roflt: czeeeesc:multi:. Muli jakas karteczke z loterii... moze przegrala:hmmmm: justys95 napisał(a): Idealna siekiera żeby Ci głowe odrąbać...haha :diabloti: :crazyeye: chcesz mi odrabac glowe?:crazyeye: :placz: :placz:za co:placz: :placz: Quote
Bewarka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 *luthien* napisał(a): :crazyeye: chcesz mi odrabac glowe?:crazyeye: :placz: :placz:za co:placz: :placz:miałam dać ci klapsa, alee...lepiej tak będzie...:diabloti: bo zes mi jednego posta nie zacytowała! :eviltong: :cool1: Quote
Mi. Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 wyglada na to ze zostane z glowa:cool1: justys95 napisał(a):miałam dać ci klapsa, alee...lepiej tak będzie...:diabloti: bo zes mi jednego posta nie zacytowała! :eviltong: :cool1: justys95 napisał(a):wielka mi różnica...:eviltong: a nazwa galerii mi się nie podoba bo nie mogłam trafić...:lmaa: Quote
basia bonnie Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 cuuuuuuuuuuuuuudne :loveu::loveu: Jak je zrobiłaś? :cool3::loveu: Quote
Mi. Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 ß@$!@ napisał(a): cuuuuuuuuuuuuuudne :loveu::loveu: Jak je zrobiłaś? :cool3::loveu: hm... to jest moja cudownie czysta szyba:roll: Nastepne dzielo Ergi - tak samo jak podloga. A sprzataczka nie przyszla dzis i zostalo brudne:placz: Quote
Bewarka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 *luthien* napisał(a):hm... to jest moja cudownie czysta szyba:roll: Nastepne dzielo Ergi - tak samo jak podloga. A sprzataczka nie przyszla dzis i zostalo brudne:placz: W takiej sytłuacji bierze się sciereczke (albo szmate :cool3:) i się wyciera...trza sie nauczyć :eviltong: Quote
Mi. Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 justys95 napisał(a):W takiej sytłuacji bierze się sciereczke (albo szmate :cool3:) i się wyciera...trza sie nauczyć :eviltong: nie trac czasu na to jak mi wytlumaczyc:cool1: Umiem wycierac okna:diabloti: Tylko ze to nie ja je wysmarowalam pyskiem i nie ja mam je scierac:eviltong: Quote
basia bonnie Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hejj :loveu: Co u Brada? :bigcool: :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hejj :loveu: Co u Brada? :bigcool: :evil_lol: przygotowujemy sie razem do wesela:diabloti: Quote
basia bonnie Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 *luthien* napisał(a):przygotowujemy sie razem do wesela:diabloti: ale najpierw wieczór panieński :loveu: Quote
Bewarka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hejj :loveu: Co u Brada? :bigcool: :evil_lol: U jakiego znowu Brada...:diabloti: chyba nie Pitt-a :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 justys95 napisał(a):U jakiego znowu Brada...:diabloti: chyba nie Pitt-a :evil_lol: Pitta! Pitta! Widzisz! ha! Nasza Ola se znalazła :cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts