pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Widzę, że galeria Ergusi nadal oblegana :) Psica dalej piękna jeśli nie piękniejsza! Pozdrawiam ;) Quote
Anza&Hacker Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Zdjęcia jak zwykle.... zwaliłyby by z wrażenia każdego nawet słonia Afrykańskiego! :mdleje: Drzewo i Koziątko najbardziej mnie tym razem w oko biją! :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Jakie widoczki przecudowne :iloveyou: A ta kózka to :iloveyou::loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='*luthien*']prawda ze obiecalam?:loveu: Marakeszowo mi te fotki wygladaja..pewnie sie myle.. Quote
Mi. Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Zdjęcia jak zwykle.... zwaliłyby by z wrażenia każdego nawet słonia Afrykańskiego! :mdleje: Drzewo i Koziątko najbardziej mnie tym razem w oko biją! :loveu: widze ze przygotowalas juz sobie tekscik:evil_lol: :p ;) [quote name='_ChiQuiTa_']Jakie widoczki przecudowne :iloveyou: A ta kózka to :iloveyou::loveu: dziekuje koffana:loveu: [quote name='MAREA SHAPIRO']Marakeszowo mi te fotki wygladaja..pewnie sie myle.. keni'owo:evil_lol: [quote name='eida']Fantastyczna galeria pieknej psiny! Witaj Eido:multi: Dzięki :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kozka jest przeslodziutka :loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witaj fociarko Luthien :) Fotecki cuuuudo :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='*luthien*']:p ;) keni'owo:evil_lol: :oops: ornamenty na ramach okiennych mnie tak nastroily.. a ze pikczery zawodowskie to mowic nie musze:cool3: .. lubie twoj sposob kadrowania...taki troche... <schlebia sobie>moj..haha </schlebia sobie> Quote
Mi. Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 :loveu: Hej dziewczyny, ja tylko na sekunde:oops: Quote
Bewarka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 o(s)rany....jaka słodka...:loveu: jak czekoladka...:p :loveu: Quote
Dobcia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Hey Luthien:cool3: Ahhhh...śliczne Keniowate widoczki:loveu: A ostatni owad to już nasz polski?:roll: Bo wygląda jak te paskudy co zjadają lilie:diabloti: Quote
Anza&Hacker Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 No, no Luthien - pomyśleć, że to "zwykły" owad na liściach - a takie CUDO! :loveu: Quote
gochgoch Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 no, no... to już na prawdę niezłe fotki..a te kolory....ech... Quote
ewelinka_m Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 jakie kolorki, a cóz to za owadzisko wstrętne ?:crazyeye: zawsze wychodzę od Ciebie pełna podziwu dla Twoich zdjęć, śliczne:loveu: Quote
lothia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 super kolorki,odrazu nastrój mi się poprawił Quote
Mi. Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Hey Luthien:cool3: Ahhhh...śliczne Keniowate widoczki:loveu: A ostatni owad to już nasz polski?:roll: Bo wygląda jak te paskudy co zjadają lilie:diabloti: Tak Tak:multi: A zdjecia tez na lilii zrobionee:multi: super kolorki,odrazu nastrój mi się poprawił oo Hej :loveu:Dzięki jakie kolorki, a cóz to za owadzisko wstrętne ?:crazyeye: zawsze wychodzę od Ciebie pełna podziwu dla Twoich zdjęć, śliczne:loveu: Czesc Ewelinko:loveu: Dziekujemy:p :) Quote
:: FiGa :: Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Wow :loveu: Jaki masz obiektyw do nikona? :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [CENTER]ehhhh.... chyba przestane sie odzywać u Ciebie, bo już nie mam komplementów, które mogły by TO opisać co nam wstawiasz! :-o :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Nie no, ja jestem po prostu w wielkim, nieopisanym szoku! Śliczne zdjęcia! :-o Quote
Recommended Posts